Kunst og underholdningLitteratur

K. Vorobiev, "Dræbt i nærheden af Moskva." Sammendrag af den hidtil ukendte

Den mest berømte værk K. Vorobyov blev historien "blev dræbt i nærheden af Moskva", som resumé er angivet nedenfor. Den beskriver begivenhederne i november 1941, hvor der var defensive slag for hovedstaden.

til fronten

Rota 240 Kremlin studerende under kaptajn Rumin anden dag på vejen. Unge, sunde, alt som om udvælgelse, de er klar til bedrifter. Front er fyre noget stort, som består af ild, beton, menneskekød. Under luftangreb alle, men kaptajnen, faldt i kor. Rumin er toppen se på de studerende, som var en slags rollemodel. Så begynder historien om K. Vorobyov "Dræbt i nærheden af Moskva."

Korte vandretur indhold supplerer mødet med stakke er placeret på kløver særlige hold af NKVD, som står over for store overlegenhed kontrolleret dokumenterne og lov til at følge i retning af kampene.

På de fjerne udkanten af hovedstaden

Vi stoppede ved en lille landsby, hvor han sluttede sig til regiment af militsen. Vi gravede i og parat til at møde fjenden. Af våben - kun rifler, molotovcocktails, granater.

Fjerde deling ledet af en ung løjtnant Aleksey Yastrebov stadig ikke tro, at han blev forfremmet. Den nye overfrakke følte han sin betydning og forsøgte sit bedste for at lyde som Rumina.

En chok for heltene fra historien "blev dræbt i nærheden af Moskva", hvoraf et sammendrag du læser, var mødet med de tropper kom ud af miljøet: de studerende først så et tilbagetog fra fronten. Især den slags rystede generalmajor Pereverzev, der ikke kunne overvinde voldgraven. På spørgsmålet: "Hvor er den forreste?" - sagde han, "Og hvor er du?" Snart kaptajnen indså, at tyskerne kom igennem forsvaret. Om natten, et selskab førte i kampberedskab.

de første slag

Om morgenen var der fjendtlige fly. I fjerde deling kom politruk Anisimov, der var på tidspunktet for beskydning. Den psykologiske tilstand af løjtnanten og de studerende, der faldt under hagl min, blev en beskrivelse af død politisk officer og seks soldater, at den første af de delingsfører dræbt nær Moskva - et resumé af det næste kapitel. Først Yastrebov ønskede at skjule, men efter at indse, hvad der sker, der var et ønske om at stå op til enden.

Ryumin morges gav hovedkvarteret for intelligens rapport og fik en verbal for at trække sig tilbage. Men kaptajnen havde ikke tillid ord. En brøl af tanke ikke langt bekræftet, at regimentet var omringet. Den eneste løsning for kaptajnen var nu offensiv. Begrave de døde, et selskab var klar til at angribe landsbyen besat af tyskerne.

Alt skete hurtigt: kadetterne besejrede fjenden overrumplet. Forfatteren viser, hvad der sker gennem øjnene på Yastrebov. Billeder af døden og det første mord på en tysk, uroen, hvor ingen vidste noget, den glæde, som han var i live ... Mere end en gang bemærket, hvordan troværdigt transporterede følelser af personerne i historien K. Vorobyov.

"Dræbt i nærheden af Moskva": et resumé af klimaks og afsløring

Inspireret af de studerende trak sig tilbage til skoven. Her blev de fanget og fjendtlige fly. Kraftig beskydning blev erstattet af kampvogne og infanteri.

Alex føler dæmpet frygt, der tvinges til at hoppe ind i tragten. Der lå studerende, der bad ham om at dræbe: det er bedre end en fange. Løjtnant pludselig indså, hvor mange ansigter døden, og hvordan han handlede troløst, først nu huske delingen. Når ud af pit, Yastrebov ønskede intet, og kroppen var en fremmed.

Fra slaget ud af seks, herunder Ryumin. Snart kommer vi til stakkene, hvor de mødtes med major. Den næste morgen, blev kaptajnen skudt, og besluttede at begrave ham. På dette tidspunkt var der tanke. Kadetterne hastet til stablerne, som fjenden tilintetgøres omgående. Alex, forblev i graven, satte ild til en bil. At komme ud af tilbagefyldt pit, han indsamlede våben og ledes nordøst. Ønsket om at nå, frygten for mødet, glæden ved at livlig, og vrede, at ingen så, hvordan han satte ild til tanken, træthed ... Alle disse følelser blev blandet, og den hulkende af ordet "Bitch ... Tynd ..." bidraget til at gå. Kaptajnen, tre løjtnanter, to hundrede og fyrre studerende - blev så mange soldater i fem dage dræbt nær Moskva.

Hurtig indhold tillader ikke fuldt formidle den rædsel af, hvad der sker, så disse bøger skal læses helt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.