Mad og drikkevarerSalater

Hvordan til at lave mad usbekiske Salat "Achik-Chuchuk"

Der er ikke noget nemmere end salater. Især hvis det kommer til retter af friske grøntsager. Men hver nationale køkken har sit eget særpræg og hemmeligheder. For at forberede en enkel og lækker salat usbekisk "Achik-Chuchuk" need to know alle de snørklede af processen.

Hvilken slags fad

Usbekisk salat lavet af friske tomater. I de fleste tilfælde er en sådan fad fodret som supplement til live, nærende varm mad spyd. Usbekiske salat er meget populær. Hans opskrift i århundreder forblev uændret. Dog kan hans land kaldes "Achuchuk", "Achichuk", "Achchik-Chuchuk", og i Tadsjikistan høres ganske inconsonant navn - "Shakarab". Det er alle de samme fad. På trods af en række titler, formuleringen forbliver uændret.

Hvad skal der til for at forberede

For at gøre usbekisk salat med tomater og løg, det tager lidt af produkter. Hver komponent er til rådighed, og få dem i kælderen. For at forberede denne salat skal bruge:

  1. Tomater, fortrinsvis modne - 4 stk.
  2. Store pærer er aflang-formede - 2 stk.
  3. Hot peber - 1 pod.
  4. Basil - 1 bundt.
  5. Knivspids friskkværnet peber.

De vigtigste komponenter i denne salat - tomater. Disse grøntsager bør være moden, men ikke blød. Tværtimod, bør du vælge tykke og saftige tomater. Løg er bedst træffes aflange, men ikke en rund form. Basilikum kan sælges i butikkerne under navnet "Regan". Det er sådan det hedder i Kaukasus.

Fremstilling af hovedkomponenterne

Usbekisk tomatsalat kogt meget simpelt. Men der er behov for en meget skarp kniv. Ellers vil teknologien af forberedelseskurser ikke observeres.

Løg skal rengøres og derefter formalet, fortrinsvis halvcirkler. For at eliminere ubehagelig lugt og bitter smag af grøntsager, er det nødvendigt at sætte dem i koldt vand i ca 8 minutter. Hvis løg smag er ikke irriterende, kan du blot drys halvringene med salt og lad i 5 minutter.

Nu er det nødvendigt at forberede tomaterne. De må ikke være skåret på langs skiver, og på tværs af og ringe. Det skal bemærkes, at de usbekiske kokke i forberedelsen af denne salat ikke bruger tabletter. De knuste tomater, holde dem suspenderet. Når der udføres sådanne manipulationer særlige rolle, som kniven spillet. Værktøjet skal være meget skarpe. Ellers ringe opnås meget tyk, hvilket ikke er formuleringen.

salater

Usbekisk salat kogt med krydret rød peber. Denne grøntsag er nødvendigt at skære meget små og så tynde som muligt. Ellers spiser det færdige parabol vil være umuligt. Salat er krydret. I nogle tilfælde mangler den tredje del af den vegetabilske.

Basil anbefales også at male. I dette tilfælde har kniven ikke komme i handy. Grønne bare revet hænder. Når produkterne er forberedt, bør det sætte dem i en dyb skål, tilsæt peber, salt, derefter røre. Det skal bemærkes, at den usbekiske salat "Achik-Chuchuk" ikke kræver opladning. Den oprindelige opskrift ingen vegetabilsk olie og eddike.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.