Mad og drikkevarerOpskrifter

Creme kage 'Napoleon'

Forbered hjemmelavet kage "Napoleon" til dygtige værtinde er ikke et problem, det er stadig anerkendt som en favorit blandt konfekture. Dette er ikke kun en favorit, men næsten en traditionel ret, som i mange hjem med jævne mellemrum bliver den vigtigste udsmykning af den festlige bordet.

Flødeskumskage "Napoleon" - en del af den mest lækre, faktisk det gør dejen, hvilket i sig selv ikke har nogen distinkt smag, sød og mageløs. Og hvad der er mest overraskende er opskriften på denne delikatesse, end det er nemmere, mere lækker kage. Når alt dette er ikke bare! Det er nødvendigt at sikre, at flødeskumskage "Napoleon" blev lavet af de friskeste bedste kvalitet. Dette vil få den ønskede smag og uovertruffen smag dessert.

Der flødeskumskage "Napoleon" med tilføjelse af kun én æggeblommer. Det udmærker sig ved en særlig ømhed, og har custard kage på fransk, som er sværere at forberede. Ligesom mest simple opskrift, som er testet for år, og i årevis lykkelige.

Her er hvordan man laver det: tage et æg (helst hjemmelavet), 1 spsk. af mel og stivelse, 0,5 liter mælk eller hjem højt fedtindhold og blødgjort smør og sukker.

Vi starter med hvad røre æg, sukker, mel og naturligt stivelse. Blandingen forsigtigt, tilsæt mælken i små stykker, følger det, at massen var homogen. I dette tilfælde, slibe alle ingredienserne meget kraftigt. Hver fase af præparatet er meget vigtigt, det kræver opmærksomhed og dygtighed, der har bygget op over tid. Flødeskumskage "Napoleon" var især hvis du vil være madlavning det med et mægtigt.

Vi fortsætter videre. Blandingen blev sat i brand, og kog det, vente, når de første bobler. På dette tidspunkt branden aftage til et minimum og straks fjerne gryden fra varmen. For en halv time til at glemme alt om det, at gøre andre ting. Vores fremtidige godt brygges fløde og en lille smule køligt. Nu er turen kommet til smør. Det vil understrege den naturlige strejf af mælk og fløde for at give en ekstraordinær blødhed, det er hans tilstedeværelse creme vil smelte i munden. Glem ikke i slutningen at sætte den klassiske vanille sukker.

Alt er så simpelt, men lækker!

Prøv denne opskrift, hvor Napoleon brugte creme med kondenseret mælk, også han er meget enkel, men når man hører omtale af disse to produkter: kondenseret mælk og butterdej, forventer noget ekstraordinært.

Tag 200 g frisk smør, vanilje og uovertruffen skræl 1st citron. Smør flosse og sendte ham skræl, vil det give smag og surhedsgrad kontrasterende vores creme. Og, selvfølgelig, tilsæt kondenseret mælk. Pisk sød lækker og overlakeres vores kage.

Creme Napoleon med kondenseret mælk er hurtig at forberede, men i denne opskrift kvaliteten af hastigheden ikke er påvirket, men snarere det modsatte. De elsker hinanden kondenseret mælk og butterdej, og vi elsker at spise søde dessert "Napoleon!"

for honning kage creme præsenterede også en række muligheder, men jeg altid koge det bare creme fraiche, det gennemsyrer kagen til jorden, hvilket gør det smelte i munden. Selv om kager viste sig ikke som vi gerne vil, og måske er de barske til smagen, så fortvivl ikke - alt creme rettelse.

Tage 0,5 kg kold fløde 20% fedt og 1 kop sukker, blandes i skålen, derefter anvendelse af en blander, beat. Glem ikke vaniljesukker kommer ind for honning kage creme. Denne kombination af perfekt, og vores honning kage bliver let. Hav ikke ondt og oprigtigt Genbehandlingstør flødekager, fordi det er den kage, der elsker overflod af fløde.

Glem ikke at dekorere toppen af kulinariske mesterværk, rigt smurt i de samme fløde, nødder og svesker, men ved at gøre det, så lad dem forblive små pletter på cremen på kagen. Fra denne honning kage vil ligne en kage af en juleeventyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.