SundhedMænds sundhed

Hvis en mand har gul sædceller

Hvis en mand har gul sæd, er det ikke nogen grund til bekymring. Faktisk kan det være gråt og gennemsigtigt og mælkehvidt og gulligt. Det vigtigste er, at dens farve ikke skal være lyserød eller endog rødere, da dette indikerer tilstedeværelsen af blod i sædcellerne. I dette tilfælde skal du se en læge så hurtigt som muligt. De resterende nuancer af sædvæske er ret normale.

Sperm eller ejakulat kaldes en uigennemsigtig, hvid væske udskilt under ejakulation fra penisens urinrør. I sin sammensætning er der forskellige komponenter produceret af det reproduktive system. Nogle gange er det fra dem, såvel som fra kosten, og farven af sædvæsken og dens konsistens afhænger.

Faktisk er naturlig sæd ikke altid hvid og ikke altid uigennemsigtig. Dens farve, volumen, gennemsigtighed og tæthed varierer afhængigt af sundhedstilstanden, fødevaren spist, alder mv. Så gullig sæd sker i nærvær af en patologi af adnexale seksuelle kirtler. Generelt forekommer misfarvningen af ejakulatet og dets fortykkelse med inflammatoriske sygdomme i kønsorganet, mindre ofte - med tumorer.

Gul sæd kan være med overdreven brug af gulerødder, citrus (appelsiner, mandariner osv.). Kun en person vil begrænse sig i disse produkter, sædets farve vil vende tilbage til normal.

Ændringen i sædvæskens skygge kan også skyldes indtagelse af medicin, for eksempel vitaminkomplekser. Nægtelse af et stykke tid fra deres brug, kan du normalisere ejaculatets farve.

Rytmen af seksuelt liv kan også påvirke farveskalaet af sædvæske. Gul sæd forekommer ofte hos mennesker, der i lang tid afholder sig fra samleje. Derudover bliver det også tæt. Derfor, hvis forureningerne på sengen eller undertøjet var gullige pletter, bør du ikke bekymre dig. Dette er normalt.

Grunden til at besøge en specialist bør ikke være gul sæd, men brun eller rød. Årsagen til en sådan ændring i skyggen kan være blødning, som i sig selv er en klokke af sygdom med helbred. En sådan ændring i farven af sædvæske til en erfaren specialist kan sige, at en mand har problemer med prostata.

Men nogle gange sker det, at et blodkar i prostata er sprængt med ejakulation. Så kan den gule sæd blive brun eller rød. Farven af sædvæsken er normalt genoprettet i en til to dage. Hvis dette ikke sker, skal du kontakte lægen. Det er muligt, at årsagen ikke er i skibets ruptur, men meget mere alvorligt. Fordi blod i ejakulatet kan indikere tilstedeværelse af infektion eller skade.

Selv om det undertiden sker, at den gule sæd begynder at erhverve en lyserød nuance. Dette indikerer, at indholdet af røde blodlegemer er forøget, det vil sige hæmospermi udvikler sig. Spermens gennemsigtighed peger på fraværet af spermatozoer. Et sådant symptom opstår med azoospermi. Men hverken lyserød eller gennemsigtig farver af ejakulat anses for at være smertefulde manifestationer, det er normalt og passerer med tiden. Nogle gange er det nok simpelthen at ændre din diæt, så frøvæsken igen bliver en naturlig farve, det vil sige hvid med en let gullig tinge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.