FormationUngdomsuddannelse og skoler

Antikke Rusland - et land i den østlige slaviske

Rusland - er den almindelige betegnelse for den gamle tilstand af slaverne i Østeuropa. Oprettelse Rusland har identificeret udviklingen af verdenshistorien og spillede en afgørende rolle i den etniske dannelsen af de slaviske folkeslag. Hun var en af de største antikke stater. Navnene på konger og berømte personligheder har overlevet gennem århundreder. Navnet "Rus" - er afledt af det slaviske stamme af samme navn. Indflydelse beføjelser udvides til store dele af Europa og Asien. Kulturarven giver moderne generation mulighed for at lære de grundlæggende processer i dannelsen af den menneskelige civilisation.

formation

Rus - det er mere almindelige betegnelse for jord med etnisk identitet. Forskellige kilder har forskellige definitioner af grænserne for Rusland. I de vestlige kilder stødt også navnet "Roksolana" eller "Rusia". Ved midten af det 5. århundrede begynder aktivt fordrive alle ikke-slaviske befolkning. Og de selv slaver gradvis ved at flytte til en stillesiddende livsstil og bygge de første byer. Hovedsageligt langs floderne. Der er en klar opdeling mellem stammerne. Krivichi, vyatichi nordboere, elm og andre. I det niende århundrede, vikingerne landede i nord, der organiserer deres bosættelser, men er en del af Rusland. Dette spillede en vigtig rolle i den videre dannelse af kultur i de nordlige lande. Efter nogen tid, slaverne ødelagde afvikling af normannerne, nordboerne og ligestillet. Men nogle af deres traditioner blev overtaget af den lokale befolkning.

I slutningen af det niende århundrede, der er en masse af de større byer. Fra almindelige samfund, de er kendetegnet ved tilstedeværelsen af defensive strukturer, herunder vægge. Umiddelbart er der flere kulturelle og offentlige centre såsom Novgorod, Rurik forlig, Kiev, Rostov, Yaroslavl, Smolensk og andre. Ifølge historikere allerede forskellige stammer følte en klar affinitet og identitet blandt hele befolkningen i Rusland. eksistensen af flere magtcentre forhindrede imidlertid forenes i én stat. Konstant interne krige opbrugt de ressourcer og hæmmet udvikling. Omtrentlig dato for foreningen af den østlige slaver i en tilstand betragtes 862. Så et par stammer angiveligt inviteret til regeringstid vikingerne. Samtidig holdt den berømte march Rus mod Konstantinopel.

blomstring

Tyve år senere, Prins Oleg overført hovedstaden til Kiev. Han og hans krigere dræbt Askold og Dir, dermed genforene Rusland. Det Novgorod og Kiev lander, der har været retligt adskilt. Nu begynder udviklingen af staten. Etablerede handelsforbindelser med Byzans og flere stammer i Vesten. I midten af det tiende århundrede prins Svyatoslav organiserer march til den Khazar Khanate og smider det. Senere, hans søn bestemmer endelig udviklingen af magt. I 988 dåben finder sted. Siden da den østlige slavere vedtage kristne traditioner. Byg stenkirker og bygninger. Distribueret skriftligt. I vestlige kilder er der en beskrivelse af staten, som nu kaldes det gamle Rus. Denne generelle definition på alle de slaviske lande mod øst. Det har tætte bånd til Skandinavien.

Rusland er et land med slaviske kristne

Efter dåben er der en kraftig stigning i politisk forstand. Vi etablere relationer med de europæiske lande, ægteskaber mellem eliten. Når regeringstid Yaroslav udgav sin berømte lov kode, en slags grundlov, "russiske Sandhed". Styrker sin position i Østen. Centralisering af magt giver positive resultater. Kicking Polovtsian razziaer og andre nomadestammer. For at erobre nyt land. Udvikling af en unik kultur. Imidlertid blev disse processer stærkt inhiberet efter død Yaroslav. Mellem hans efterkommere begyndte en serie af blodige stridigheder. Endeløse krige og razziaer alvorligt svækket Rusland. Det begyndte sin fragmentering i små fyrstedømmer.

Sammenbruddet af den gamle russiske stat

I denne tilstand, har Rusland gennemgået en skræmmende invasion af mongolske åg. De prinser havde ingen klar koordinering og ofte nægtet at hjælpe hinanden. Langt mongolske hær at vade dybere ind i de russiske lander. Blodige kampe havde ingen næsten ingen i live. Angriberne plyndret og brændt slavisk bebyggelse. I 1240 faldt Kiev. Det blev uigenkaldeligt ødelagt mange helligdomme og bygninger.

Efter dette, i mange år Rusland blev afhængig af Horde. Det var først i det 14. århundrede, under ledelse af Prince of Moskva, nær floden Kalka russiske slået tilbage de mongolske-tatarerne. Ivan endelig sluttede den tredje invasion. Denne proces sluttede dannelsen af den russiske stat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.