FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvad studerer fysiske geografi? Struktur for videnskab og forskning retninger

I naturen, en masse mysterier og interessante fænomener, forklaring, som er engageret i fysisk geografi. Hvorfor er varmt i troperne og polerne - ekstrem kulde? Hvorfor i det indre af kontinenterne falder mindre nedbør end ved kysterne? Hvordan og hvorfor der dannes tåge? Alle disse spørgsmål forsøger at finde svar på denne videnskab.

Hvad studerer fysiske geografi? Hvad er dens struktur? Hvilke områder kan skelnes i sin moderne forskning? Dette vil blive diskuteret i artiklen.

Hvad studerer fysiske geografi? definition af videnskab

Fysisk geografi er en af naturvidenskaberne, og er en del af geografi. Det beskæftiger sig med mange problemer i strukturen og funktionen af det såkaldte geografisk kuvert af Jorden.

Hvad studerer fysiske geografi i dag? I området af interesse af denne videnskab omfatter strukturdannelse og dynamik drift af forskellige naturlige komplekser. Den vigtigste opgave for fysisk geografi på nuværende tidspunkt er at finde rationelle måder at brugen af naturlige forhold og ressourcer på den person.

Fysisk Geografi opstod i IV århundrede f.Kr.. Men først efter store ekspeditioner og fart af Columbus, Magellan, har Marco Polo menneskeheden indset vigtigheden af denne videnskab. Ikke mister sin relevans, og det er i disse dage, da det ser ud, vores planet allerede undersøgt.

Objekter af fysisk geografi og retning af dens forskning

Blandt de vigtigste objekter af studiet af denne videnskab bør være følgende:

 • geologiske struktur;
 • relief;
 • brugsvand;
 • klima områder;
 • brugsvand;
 • flora og fauna (især deres fordeling over jordens overflade);
 • landskaber;
 • naturområder og så videre.

De vigtigste forskningsområder omfatter fysisk geografi:

 • dannelsen og udviklingen af den geografiske jordkappen mønster, naturlige territoriale komplekser;
 • teoretisk samt praktiske problemer geofysik og geokemi af landskaber;
 • problemer med landskabet zoneinddeling, samt landskab typologi;
 • Metoder og principper for læring geografisk kuvert og dens enkelte komponenter.

Systemet med fysiske og geografiske videnskaber

Fysisk geografi kan opdeles i tre store afsnit. De er:

1. Generel geografi (studere generelle lovmæssigheder i strukturen og udviklingen af den geografiske rammebeløb på planeten).

2. Fysisk geografi kontinenter og oceaner (studere naturlige funktioner verdens største naturlige komplekser - kontinenter og oceaner).

3. LANDSKAB (Geosystems undersøgelser på regionalt eller lokalt plan).

Generelt systemet med fysiske og geografiske videnskaber omfatter en række forskellige videnskabelige discipliner. Blandt dem geomorfologi, klimatologi, meteorologi, hydrologi og hydrografi, paleogeografi, oceanografi, jord videnskab, biogeografi, glaciologi og andre.

Fysisk geografi som en akademisk disciplin

Hvor og hvordan at studere fysiske geografi? Den indledende forløb denne videnskab undervises i skolerne (som et obligatorisk fag), og i gymnasier og universiteter. Især i skolen studerede generelle fysiske geografi af verden, geografi kontinenter og oceaner, samt den fysiske geografi Rusland.

Geografiske fakulteter, afdelinger oprettet i mange universiteter i Rusland og Europa. I de udviklede lande, er interessen for denne videnskab kun stigende. Studiet af fysisk geografi ved universitetet - er ikke kun foredrag og seminarer, men også praktiske sessioner interessante, spændende udflugter og ture, feltstudier.

Kandidater fra geografi afdelinger arbejder i øjeblikket på forskellige områder og brancher. Og det er ikke bare et job "i feltet", søgen efter nye oliefelter eller meteorologiske observationer. Turisme, uddannelse, fremstilling varer, kortlægning virksomhed - dette er ikke en komplet liste af aktivitetsområder, hvor en kandidat geograf i stand til at finde beskæftigelse.

Afslutningsvis ...

Nu ved du, som studerer den fysiske geografi. De genstande af forskning for videnskaben er: relief, jord, klima, mineraler, planter, landskaber og naturområder af kontinenterne.

Struktur for fysisk geografi er repræsenteret ved tre store sektioner. Det er en fælles geografi, geografi kontinenter og oceaner og landskabsstudier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.