Mad og drikkevarerOpskrifter

De amerikanske pandekager er forskellig fra traditionel russisk?

Der er intet overraskende i, at ved hjælp af praktisk talt identiske ingredienser til fremstilling af russiske og amerikanske blinchikov- resultat er helt anderledes. Og hvordan kan man forklare den kendsgerning, når kogt på en opskrift retter har forskellige smag kvaliteter? Hvad kan jeg sige - en husmor forbereder den samme legendariske suppe ved hjælp af lignende produkter, hver gang forskelligt. Derfor er amerikanske pandekager, kogte et overblik samt vores egen, forskellige i smag og udseende fra de sædvanlige for os. Så hvad er forskellen?

Traditionel opskrift. Amerikansk stil pandekager

  • Mel - 150 g
  • Pulveriseret sukker - 2 spsk. skeer
  • Mælk - 130 ml
  • Smør (smeltet) eller olivenolie - 2 spsk. skeer
  • Bagning pulver til dejen -. 1 tsk
  • Salt - 0,5 tsk.
  • Egg - 1 stk.

Amerikanske pandekager - en ret, som er ideel til morgenmad. Deres særkende fra det velkendte til os pandekager er at tilføje bær (blåbær normalt). For alle dens ømhed og lethed, men de er mere tæt og pisket end russisk.

fremstilling:

Pulveriserede sukker, salt og bagepulver tilsættes til den sigtede mel. I let pisket æg med mælk, tilsæt smeltet smør og blandingen hældes i mel og rør godt med en gaffel, indtil glat og blød. Selv om der stadig er klumper - de opløses hurtigt. Så dejen er afsat i et par minutter.

I mellemtiden, varme gryden og smelte smørret. Som sædvanlig på en opvarmet pande hæld en støbeske dej. Det er værd at bemærke, at de pandekager USA vil få tykkere end normalt for os, men det skal være det. Flip pandekage til den anden side efter fremkomsten af blærer på overfladen og bagt, skiftevis roterer i begge retninger, at erhverve gylden farve.

Amerikanske pandekager serveret med smør og ahornsirup.

Udover - det er ikke meget normalt for os - til pandekager drysset med ahornsirup, serveret stegt bacon. Hvad syntes uacceptabelt, faktisk viser det sig meget velsmagende! Kombinationen af amerikanske pandekager med ahornsirup og sprød salt bacon har en temmelig delikat smag.

Amerikanske pandekager, eller de såkaldte Pancake (pandekager) er mere tætte konsistens, at de ikke ødelægger, men snarere gør en ganske original skålen, som med succes serveres med honning, smør, ahornsirup, creme fraiche eller bacon. Det er den amerikanske mad. Pandekager i den amerikanske vil være en god idé for en familie brunch morgenmad, som det er sædvane i USA. Produkter, som er nødvendige for udarbejdelsen af denne "transatlantiske" retter sælges i vores butikker og er perfekt til ham. Men på samme tid, det er værd at bemærke, at de, der har prøvet denne ret i sin historiske hjemland, er ikke altid i stand til at opnå fuld identitet. De, der forsøger for første gang, ikke sammenligne med noget, og intet at tabe ...

Amerikanerne elsker at spise, men sjældent koge hjemmelavet mad. Så spiser i hast i fastfood, forbrugende mad i store mængder, for eksempel, er en acceptabel ordre på den gennemsnitlige amerikanske kan bestå af en enorm sandwich, tre store store portioner af pommes frites og alle skyllet ned med et glas liter cola! Hertil kommer, er de altid noget at tygge. Det er derfor, så mange mennesker af dette statsborgerskab påvirkes af overdreven vægt. Men kogt i hjemmet eller på en dyr restaurant - det er virkelig en ægte amerikansk mad, alt andet er ikke nyttigt, hurtig og billig produkter af virksomhedskultur. Spis godt og forblive sunde!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.