SkønhedHår

Vitaminer til hår mod tab. Naturen er på din side!

Hvordan vil du have den samme luksuriøse hår, som blinkede i reklamer næsten hver dag! I virkeligheden er vores hår er ikke så lyse, lette og godt vedligeholdt, og desværre ofte falder. Men vejen til den ideelle er ikke så svært, som det ser ud. Alt hvad du behøver - vitaminer til hår mod tab, ernæringsmæssige masochki og olie.

Du bør begynde med mad

Hvad er vitaminer til håret mod hår virkelig nyttige? Først og fremmest en gruppe af A, E, C og B.

  • Retinol (A) - giver krøller elasticitet. Kilder - græskar, gulerødder, æbler, melon, sød peber, persille, spinat, brændenælder.
  • Tocopherol (E) - en antioxidant, der sinker modningen og hjælper assimilere vitamin A. Med sin mangel på hår ikke vokser, svække og falde ud. Kilder: nødder, vegetabilske olier, sojabønner, hvedekim.
  • Thiamin (B1) - gør håret skinnende og stærk. Indeholdt i bælgplanter, svinekød, korn og leveren.
  • Riboflavin (B2) - deltager metabolisme og redoxreaktioner. Et tydeligt tegn på dens mangel - fedtede hår rødder og tørre ender. Vitamin findes i æg, kød, mælkeprodukter, lever og nyrer.
  • Niacin (B3) - er ansvarlig for pigmentering af hår, stimulerer blodcirkulationen. Mangel på vitamin fører til forringelse af hårvækst og tidlig grånende. Den indeholder en stor mængde kød, korn og fisk (sild og laks).
  • Pantothensyre (B5) - definerer syntesen af fedtsyrer er involveret i de processer af fedt, kulhydrat og protein metabolisme. Vitamin styrker hårsækkene og forbedrer ilt ernæring hår. Dens en masse jordnødder, tomater, kaviar, æggeblomme, lever og blomkål.
  • Pyridoxin (B6) - fremmer protein fordøjelse og fedt, en normal syntese af nukleinsyrer. Denne mangel på det fører til skæl, tørhed og kløe. Lever, mælk, kål, ølgær, melon - kilder B6.
  • Folinsyre (B9) - øger i høj grad væksten af hår. Fundet i mælk, ost, fisk, æg og grøntsager.
  • Para-amino-benzoesyre (B10) - nærer huden, forbedrer hudfarve og forhindrer for tidlig ældning og grånende. Dens høje indhold af nødder, ris, æggeblomme, lever, fisk og kartofler.
  • Cobalamin (B12) - er involveret i celledeling. Dens en masse fødevarer af animalsk oprindelse.

Vitaminer til hår mod tab - det er ikke alt. Leder og selen, zink, calcium, kobber, jern, svovl, silicium. De nære og opretholde et sundt hår. De lærer at effektivt magt skal være afbalanceret. Sådan bruger vitaminer til hår? Det er bedre at bare købe den rigtige vitamin og mineral kompleks i kapsel eller tabletform og tage den ordinerede dosis hver dag.

Vitaminer til hårtab. anmeldelser

Ikke alle kan sige, at dens kost indeholder alle de nødvendige produkter, rig på vitaminer og sporstoffer. Derfor er brugen af multivitamin komplekser indeholdende vitaminer til hår mod tab, er det nødvendigt. Ingen grund til at følge den reklame og købe de dyreste lægemidler. Du kan bare læse anmeldelser om dem og gøre din egen mening. Men den bedste løsning - rådføre sig med din læge og bede ham om at hente et kompleks af vitaminer, den mest egnede til dig. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.