SkønhedHår

Clarifier "Estelle": ansøgning anmeldelser. Brightening Powder "Estelle". Skånsom hår lynnedslag

Enhver kvinde fra tid til anden ændring er nødvendig i livet. Disse øjeblikke er ledsaget af et ønske om at ændre dit udseende. Ofte kvinder har tyet til at lysne håret. Nogen efter det første forsøg er stadig utilfredse med resultatet, og i sidste ende vender tilbage til sin sædvanlige skygge. Andre finder tonen, understreger deres individualitet, og regelmæssigt ajourføre den erhvervede farve.

Vi besluttede at radikalt ændre billedet? Så opnå det ønskede resultat vil bundfældningstank "Estelle". I denne artikel vil vi tale om de værktøjer, der vil hjælpe til at opnå den ønskede farve uden tab for hår sundhed. Det er vigtigt at tage behørigt hensyn til valg af blegemiddel og en tone, der er egnet til dit hår.

Hvad er blondirovanie?

Blondirovanie - en proces, hvor krølle af, ved kemiske reaktioner, udgår native pigment. I stedet er en lys farve. Den primære struktur efter disse tiltag forstyrret, så det er vigtigt at bruge de bedste hår lighteners. Efter proceduren, skal du bruge en fugtgivende maske til farvede krøller. For det første vil de bidrage til at genoprette skadet hår. For det andet, giver næring på lang sigt, derfor fortsat være et attraktivt glans og farve.

Vi er nødt til individuelt at vælge et klaringsmiddel for hår. "Estelle" - en gennemprøvet mærke, så der er ingen tvivl om kvaliteten af de produkter, især fordi denne kendsgerning bekræftes af anmeldelser af tilfredse kunder. Selskabets portefølje af klaringstanke har flere muligheder for forskellige behov og typer af hår. Så vi beskrive dem nærmere.

Afklaring pulver Essex Super Blond Plus

Brightening Powder - bedste klaringstanke til hår, som anvendes kun i salonen miljø. De er effektive, men hjemme brugen af sådanne midler er farlig. Intensiteten indstilles med oxider (3-12%). Bedre ikke at risikere sundheden for dit hår og lad det arbejde med dem til fagfolk.

Essex Super Blond Plus - dette pulver "Estelle", som lysne håret på 5-6 toner. En dejlig fordel ved denne metode til farvning - ingen meget stærk lugt.

For at starte farvning, forberede lynnedslag blanding. Tag oxigent fra 3 til 9%. Proportionering - 2-3 dele til 1 del oxidpulver. Glem ikke om sikkerhed. Før påføring af testen pulver på forekomsten af allergiske reaktioner. Hvis du bruger oxigent med 9%, skal du sørge for, at blandingen ikke rammer på hovedbunden.

Pulver Ultra Blond De Luxe

Ultra Blond De Luxe på samme måde som den forrige bundfældningstank, dette pulver "Estelle" til intensiv lynnedslag. Det er ofte brugt i skønhedssaloner for blondirovanija, selv om den oprindelige farve er for mørkt. Lysere hår op til syv nuancer. Samtidig observere teknikker og sikkerhedsregler, vil håret forblive i live og glædeligt at røre ved. Af den måde, den færdige blanding ikke er for skarp lugt, som helt sikkert gør farvning proces sjovere.

Til fremstilling lysere pulver "Estelle", er det nødvendigt at forbinde med oxigent (3-12%). På den ene del af pulver skal 2 dele falde oxid. Ikke at have den nødvendige viden inden for hår farve, er det svært at selvstændigt bestemme, hvordan du vil bruge oxigent, så det er tilrådeligt at have tillid til en professionel.

Under påføring glem ikke sikkerhedsforanstaltninger. Hvis oxid er over 9%, holde det i at komme i kontakt med huden. Vær sikker, før du anvender lysere pulver "Estelle", gøre en allergi test.

Anmeldelser af positive midler. Kvinderne siger, at deres hårfarve behageligt tilfreds, erhvervet hår glans og farvemætning.

Estel Kvalitet formlen - blød lightening gel

Estel Kvalitet formel - er en blid hår farvestof. Ikke alene det forsigtigt lysner håret 1-2 toner, men nærer og fugter dem. Som en del af de midler, der er nødvendige vitaminer er til stede. Efter farvning hår få en flot, rig farve og en behagelig ser skinnende og silkeblød.

Gel bundfældningstank "Estelle" - det er den sikreste løsning farvning, men stadig skal gøres på huden allergitest, da der er en sandsynlighed for forekomst af individuelle intolerance af komponenter af gelen.

Det bør overveje de synspunkter, før du vælger et klaringsmiddel for hår. Anmeldelser af Estel Kvalitet formel er forskellige. Men de fleste enige om, at anlægget passer perfekt til nem afklaring.

Effektiv fløde Solo Super Blond Estel

Solo Super Blond - det er sikkert ikke kun for professionelle, men også til brug i hjemmet bundfældningstank. Dens virkning på håret går glat uden at skade dem. På grund af cremet form, giver nem anvendelse og ensartet fordeling langs hele længden. Han er i stand til at lysne dine hår 5-6 toner. Når denne creme maske vil bevare en silkeblød, glat og blød.

Maleri Kun Super Blond

Kun Super Blond - sikkert til brug i hjemmet bundfældningstank "Estelle". Det er kendetegnet ved en let cremet konsistens. Dette bidrager til en enkel og ensartet fordeling af farvestoffet på håret længde. Som en del af de tilgængelige vitaminer og elementer, der bidrager til at beskytte håret under farvningen. Sammensætningen er ganske blid, men efter maleri, brug en nærende maske til bleget hår. Intensitet - 5 toner.

Sådan bruger blegemidler? sikkerhedsforanstaltninger

For at lette operere næsten alle de regler, der til konventionel farvning. Under hvilke bør undgås omstændigheder blondirovanija:

 • Hvis du bemærket på huden af hovedet sår eller slitage. I dette tilfælde, skal du vente, indtil de er helet.
 • I tilfælde af allergi over for nogen af de øvrige indholdsstoffer i kosmetiske produkter.
 • I løbet af menstruationscyklus. I kroppen forekomme varig hormonelle svingninger, så resultatet kan blive uventet.
 • Amning eller graviditet. Kroppen er fuldstændig genopbygget, så det er umuligt at forudsige, hvad der vil ske i outputtet. Hertil kommer, at i denne periode er det bedre at undgå unødvendig udsættelse for organismen.
 • Efter kemisk glatning eller curling hår skal være mindst 2 uger.
 • Hvis du farve dit hår, men er utilfreds med det resultat, ikke haste til straks igen køre til frisøren. Før den næste eksponering er nødvendigt at vente mindst 14 dage.

Til farvning fungerede korrekt, fortsæt i følgende rækkefølge:

 1. Forbered bundfældningstank "Estelle" (+ bundfældningstank oxid).
 2. Baseret på deres behov for at afsætte midler til længden krøller.
 3. Lad blandingen på tidspunktet anbefalet af producenten (det varierer afhængigt af de valgte farver og den krævede intensitet).
 4. Vask håret med vand til en fuldstændig gennemsigtig farve.
 5. Hertil kommer, vaske dit hår med shampoo.
 6. Energize og fugtgivende hår maske eller balsam.
 7. I nogle tilfælde kræver det ekstra tonet for at slippe af gul. Anvender en række forskellige farve shampoo med violet pigment. Husk, som effektive balsam.

omsider

Brightening Powder "Estelle" er et produkt af høj kvalitet. Kompetent tilgang til farvning og valg af midler, samt overholdelse af alle sikkerhedsforanstaltninger vil føre dig til det ønskede resultat: farven vil være en lys, mættet, og håret vil forblive smidig og silkeblød.

Smukt hår - det er enhver piges drøm. "Estelle" - et mærke, der har opnået den tillid både blandt professionelle og blandt piger, der foretrækker uafhængige farvning. Husk, at sundhed og skønhed af dit hår, afhænger af din indsats og ønsket om at gøre sig uovervindelig. Elsk dig selv og tage sig af skønhed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.