Nyheder og SamfundNatur

De unikke mudder vulkaner, Taman (Krasnodar-regionen)

En af de mest mystiske fænomener i verden - det er mudder vulkaner. Taman - en af de unikke regioner i Rusland, hvor man kan se flere terapeutisk mudder kilder. Ifølge den medicinske behandling af vulkansk sten virkelig hjælper i kampen mod sygdommen. Hvis listen over sygdomme opført som iskias, gigt, sygdomme i centralnervesystemet, nyre, mave, du sandsynligvis vil hjælpe mudder vulkaner. Taman - et af de få steder i Rusland, hvor der er et mirakel af naturen.

Egenskaberne for mudderbade

Mange mennesker kommer her hvert år for at opleve den kur for alle dårligdomme. Taman-halvøen - et lille stykke jord, vasket af farvande i to have, den sorte og Azovske. Og på dette stykke jord er der talrige mudder vulkaner. Taman også et meget smukt sted, og det er et besøg værd, selv om vulkaner går ind i en hvilefase. Da det viste sig, er aktiviteten perioder erstattet af en midlertidig pause.

Men så snart som tykkelsen af ler, sand, vand og olierester begynder aktive processer til overfladen af hydrogensulfid udsendte ton mudder. Det var hun berømt for sine helbredende egenskaber. Ifølge de seneste undersøgelser Taman muddervulkaner (foto til venstre) indeholder en enorm mængde bor, iod, hydrogensulfid. En mudder selv fri af sygdomsfremkaldende bakterier.

For elskere af sunde hvile, først gik til at søge mudder vulkaner, Taman kan synes for "ildelugtende". Alt stof i hydrogensulfid indeholdt i de medicinske masser. Men selv dette aspekt ikke ødelægge ferien.

Berømte Vulkaner Taman

Talrige ferie-kapløb for at finde berømte Akhtanizovskaya bakke, vulkan Rotten bjerg, vulkaner Gorelaya grav og skål. Dette er kun den mest berømte og komfortabelt indrettet til rummet turister. Der er omklædningsrum, brusere og en café.

Kort over mudder vulkaner i Taman fortælle turisterne, hvordan man får dig op til ikke mindre end spektakulære vulkaner, selv om mange af dem har meget beskeden størrelse. Den mindste halv-tør udgør en lille pyt mørk boblende væske.

med fornøjelse

Svømning i grød - meget sjov proces, som er særlig populær hos børnene. Når man dykker skaber en mærkelig fornemmelse af, at stiger ned cremen. Det indhyller dig noget tyk, sort, cool, og det bliver umuligt at svømme. Og skrubbe på ét sted, som en frø i en skål med creme fraiche.

Tja, hvis du er heldig, da hvile nær landsbyen Golubitskaya, du kan se havet udbrud af undersøiske vulkaner, som forekommer hver 3-4 år.

Med disse bade tiltrække enorme antal turister hvert år. De er ikke bange for nogen form for skræmmende fedtet ler gylle eller en ubehagelig lugt. Men det er værd at huske, at enhver form for behandling er kontraindikationer. I nærvær af akutte eller kroniske sygdomme, graviditet, bør allergiske reaktioner konsultere en læge før dykke ind i dysen muddervulkaner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.