HjemlighedVærktøj og udstyr

Magnetventil til vanding deres egne hænder

Hovedsageligt i havearbejde er at sikre regelmæssig vanding område. Uden det, vil enhver have ikke opretholde selv en sæson. Vanding i hånden er tidskrævende og arbejdskraft. For god have brug for en moderne vandforsyningssystem, der er et vigtigt element i magnetventilen til kunstvanding.

Fordelene ved automatisk vanding

Grundlæggende elementer i vandingssystemet er:

 1. Sprinklere - fra de mindste til ventilatoren magt pulserede og roterende.
 2. Magnetventiler til automatisk vanding.
 3. En ledning til strømningsfordeling.
 4. Pumpestation giver det nødvendige tryk i systemet.
 5. Lagertank til en konstant tilførsel af vand til systemet.
 6. Brandhaner for tilslutning til en række forskellige formål. Fordel avtopolivom udtrykkes som følger:
 • flow doseringspumper;
 • ensartethed deposition;
 • effektivitet (vanding natten reducerer fordampningen af fugt);
 • systemet er under jorden;
 • Det sparer arbejdskraft og tid gartner.

Udpegelse af en magnetventil

Magnetventil til vanding er altid nødvendigt, selv om der ikke er noget vandingsanlæg. Det anvendes sammen med timeren slår det om på det rigtige tidspunkt. Især er det nødvendigt at fylde lagertanken. Når vandforsyningen timer-indstillingen åbner ventilen og tanken er fyldt. Fordelagtigt samtidigt til vand portion. Alt dette sker i mangel af ejeren. Han kan kun hælde den svært tilgængelige steder.

Hovedformålet med ventilen - levere vand til vandingsanlæg på et givet tidspunkt. Til dette formål er indretningen egnet til 1 inch, transmissiv 50-100 l / min ved tryk på op til 10 atm. Det kan også bruges over korte afstande vanding som byggede kontrol gør det muligt at justere behovet for lokalt forbrug. Den er velegnet til vanding spray og dryppe, når trykket i et svagt system.

Én eller flere ventiler er installeret på dræning leje af grus og lukkede kasser. Dette kan gøres på ethvert praktisk sted.

Magnetventilindretning

Ventilen er konstrueret meget enkelt. Den indeholder følgende oplysninger.

 1. Hus med et metallåg eller polymer.
 2. Shutter med stænger og stempler.
 3. Spole i et forseglet hus.

Ydergevind indløbs- og udløbsrør er 1/4", og mere afhængigt af fluidstrømningshastighed. Den mindste vand passerer gennem den elektromagnetiske ventil for drypvanding. Små udstyr, der indgår i rørledningen med vand og kørt på en timer definere forskellige kunstvanding regimer.

For nylig har der været en model, kombineret med kontakten. Kan købes via online butik af virksomheden "Yulmart": magnetventil til kunstvanding C 1060 plus GARDENA, blev populær. Det producerer automatisk skift vandforsyning til vanding haven.

Magnetventil til kunstvanding: arbejder ordning

Ventil for vand , der anvendes, da det kan tjene som en almindelig vandhane ved strømsvigt. For at få adgang til den, er styringen magnetventil drejet en kvart omgang.

Når spolen er slukket, er vandkanalen blokeret. Når den aktiveres, når kernen trækkes, åbner passagen åbning af ventilen. Gennem ham, løber vandet til vanding eller til tanken. At blokere fluidumstrømmen, spolen slukkes og fjederkernen elektromagnetens igen vender tilbage til sin oprindelige position.

Magnetventilerne drives ved forskellige forsyningsspændinger (12 V, 24 V, 220 V). Indretningerne er også normalt åben og puls (skift styreimpuls fremstilles fra en position til en anden).

Ventilen er monteret i vandet rørbrud. For det er lagt styrekabel. Til stikkontakt er forbundet til timeren og oprette det rigtige tidspunkt. Hvis der er fejl i strømforsyningen spænding anvendes, bør tidsindstillingen kontrolleres regelmæssigt eller bruge en selvstændig strømkilde, såsom batterier.

Vandet magnetventil

Er det kendt at mange praktisk og billig magnetventil til vanding NT8048DC12V med følgende karakteristika:

 • konstant strøm;
 • tryk - 0,8 MPa;
 • rørdiameter - 1/2 ";
 • kapacitet - 25 liter / min;
 • Vand temperatur - højst 50 0 C.

Fordelen ved en ventil er at opretholde det åbne grundet fluidstrømning, i stedet for en elektromagnet. Under drift bør med jævne mellemrum rense sien. Ventilen er grundlaget for kunstvanding og helt elektrobezopasen grund af lav spænding. Elektrisk stød elimineres fuldstændigt. Strøm leveres fra batteriet eller fra lysnettet via galvanisk isolation.

Forbinde magnetventilen til haven vandsystemet

For en lille have mere egnet magnetventil til vanding -12 volt (NT8048). Det er sikkert, fordi der i kontakt med vand ved kontakt og ved berøring med våde hænder elektrisk stød ikke forekommer. Muligheden for at tilslutte den til et batteri på 15 AH giver dig mulighed for at fungere uden genopladning i en uge. Det er nemt at også gøre magt skærmende via et netværkskort.

Vandforsyning er tilvejebragt fra lagertanken i en højde på mindst 2 m. Vandet ringes fra det centrale system. Fyldning styres af en flydesensoren forbundet med ventilen kork. Fraværet af pumpen tager en masse problemer. Have kunstvanding af tyngdekraften finder sted over flere timer, og på samme tid, det ikke skal styres. Alle kunstvanding ledelse vil tage den elektroniske timeren, forbundet til udløbet.

Ventilen er monteret i trykledningen vandingsanlæg. elektrisk spole er forbundet med udgangen adapter via kabel via terminaler. De kan lukke den øverste fugemasse til beskyttelse mod vand.

Hele enheden er bekvemt placeret i baglokalet, hvor du kan tilbringe stikkontakt. Til det er forbundet i serie timer, adapter, og en elektrisk spole. Det er fortsat at justere vanding regime. Tiden vælger morgen og aften, for at have været mindst damp, og planterne ikke brænder i solen. Indstil varigheden af vanding, som derefter samlet op eksperimentelt.

For forskellige typer af planter vanding behov varierer. Systemet kan gradvist forbedres ved at tilføje nye ventiler. Til hver af dem, kan du tilslutte en timer eller sætte en fælles mikrocontroller, spørger vanding program.

På trykledningen ventiler kan installeres fra gamle vaskemaskiner, der tillader en anstændig spare på udgifterne til vandingsanlæg.

Magnetventil til vanding deres egne hænder

Elektriske ventiler er dyre, men du kan finde billigere løsninger. Den billigste er en ventil fra en mislykket vaskemaskine. Sin enhed er følgende:

 • et plasthus;
 • membran fremstillet af gummi;
 • elektromagnet kerne;
 • foråret;
 • si;
 • pakning.

Mekanismen er meget følsom over for snavs og kan nemt blive beskadiget. Det er beskyttet af en si, men haven er hensigtsmæssigt system, før ventilen sætte en anden som din egen, vil hurtigt blive tilstoppet.

Magnetventilen er normalt lukket, dvs.. E. I den åbne position overlapper vandet. Når dornen trækkes tilbage, hæve gummimembran, og vandtæt.

At fjerne den forurenede væske stiralki anvendt afløbsventil anbragt på lignende måde. Princippet om operationen er det den samme, og det med held kan anvendes til vanding.

Magnetventiler af vaskemaskiner har følgende karakteristika:

 • spænding - 220 V;
 • Power - W 8;
 • vandtryk - op til 10 atm;
 • diameteren af forsyningsslangen - 3/4 ";
 • fluidstrøm - 10 l / min.

Fejl og reparationer

Fravær af spænding over spolen

1.Neispravnost forsyningskabel.

2. Defekt spole.

1. Reparer åben.

2. Kontrollér integriteten af wiren testeren. Brændt spole er normalt ikke repareres.

Ventilen virker ikke, når spændingen anvendes

1. knækkede fjedre.

2. ophobning af mudder i den bevægelige led.

1. Sæt solenoiden.

2. adskille og rent design.

Højt trykfald

1. forurenet med regulerede åbninger.

2. Spolen Indstillingen svarer ikke til størrelsen af den anvendte spænding.

1. Rens.

2. Sæt spolen.

Ventilen lukker ikke

1. Rullen resterende stress.

2. Hullet er tilstoppet.

3. Forurening af ventilsædet.

4. en fjeder brud.

1. Kontroller, at relæet og elektriske forbindelser.

2. Rengør.

3. Rengør.

4. Sæt.

konklusion

På vedligeholdelse af haven og haven tager en masse tid og kræfter. Herved redningskrans for værten er en magnetventil til kunstvanding, som tjener til fyldning af beholderen opbevaring i dens fravær, injektionen vand fra brønden og især - i vandsystemet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.