HjemlighedVærktøj og udstyr

Rygsprøjte: beskrivelse

Aktuelle modeller rygsprøjter, forstøvere er pålidelige, høj effektivitet og ergonomi. Et sådant apparat kan betragtes ikke blot som en have assistent til beskyttelse af planter mod insekter. Hvis det er nødvendigt, at nogle modeller er det muligt at bruge som et redskab til at udføre malerarbejde. I sammenligning med andre sorter af spray, hånd rygsprøjter sprøjter have nemmere at håndtere og mindre krævende at vedligeholde. Imidlertid er store områder af en sådan anordning ikke taget højde for, så også behøver ikke at tale om en bred alsidighed.

enhed sprøjten

Den grundlæggende struktur for sådanne samlinger tilvejebringer tre væsentlige komponenter. Denne beholder, der indeholder en kemisk eller andet kølemiddel pumpemekanismen og gælder kanal sprøjten. Som for kapacitet, dvs en tank, kan det have en anden størrelse og lavet af en bred vifte af materialer. Den mest praktiske løsning anses for at være polypropylen og dets modifikation. Materialet er let, holdbart og påvirker ikke indholdet. Også rygsprøjte indeholder en bestemt væskeafgivningssystem. Dette kan være en pumpe-virkningsmekanisme, og drivmotoren systemet, og selv batteriet. Uanset tanken og pumpesystemet, næsten alle modeller af sprøjter har indretninger lignende frigivelse arbejder blanding, dvs. sprøjter.

Nøglefunktioner

Modellerne er meget varieret, hver parameter er af stor betydning i processen. For eksempel moderne container tank-rygsprøjter spænder i gennemsnit fra 5 til 25 liter. På den ene side, kan det synes en fordel at købe den mest rummelige model, fordi det vil have mindre at fylde, men på den anden side, vil det være sværere. Glem ikke, at i processen med støtte til enheden vil udføre brugerens skuldre. Massen af området fra 7 til 10 kg, også bør overvejes. Som praksis viser dem, der bruger rygsæk sprøjte, 12 liter er nok til at køre på en privat strækning af den midterste område. Men der er en anden vigtig funktion - en forestilling. Det er bestemt af væskevolumen udledning per 1 minut. Denne hastighed afhænger af typen af drivmekanismen, men de simpleste modeller, det variere mellem 0,7 og 1 l / m.

bred vifte af modeller

Som nævnt ovenfor er den grundlæggende forskel er den type rygsprøjter mekanisme til sprøjtning. Der er tre forskellige tilgange til gennemførelsen af denne del. Grundlæggende og traditionelle er en pumpe-action håndtag mekanisme. Virkningen af en sådan pumpeenhed er tilvejebragt muskelkraft. For at skaffe sig af med fysisk udmattelse vil rygsprøjte motor kører på benzinmotorer. I disse modeller den højeste ydeevne og en anstændig række sprøjtning. Fordele attraktive, men de bliver nødt til at betale for udstødningen ved forarbejdning brændstof, støj, vibrationer og den høje pris på sprøjten. Og det er ikke at nævne prisen på benzin til tankning, selvom sådanne anordninger forbruge lidt. En alternativ løsning kan være batteriet sprøjten. Det er også til gavn for gode resultater, men i modsætning til benzin modeller, miljøvenlige, støjsvage og mindre vægt. Men hans arbejdstid er begrænset af batteriets kapacitet, og derfor er det nødvendigt at begynde at beregne volumen af en enkelt sats, hvis i stedet ikke vil have adgang til stikkontakter.

ekstra funktioner

Med hensyn til det system sprøjtning producenter nye teknologier ikke ødelægge, men det er forståeligt. Der er et princip for fluidstrømning gennem dysen er justerbar er optimal og yderligere valgfri kompleksitet kan kun gå i skade. Derfor lægges der vægt på at forbedre ergonomien. Mange producenter er i bedring bagsiden af udformningen af indretningen, giver det med specielle puder. Også til nem installation på en vandret fladt plan rygsprøjte er forsynet med et særligt stativ, som kan fjernes, hvilket letter masse. Nogle modeller omfatter valgfri og ekstra stang, forlænge den kanal, som du sprøjtning.

Anmeldelser af "Beetle" modeller

Det kan siges grundlæggende løsning, som bruges af de fleste russiske sommer beboere og gartnere. Produkter af dette mærke tiltrækker sig opmærksomhed fra et enkelt design, overkommelig pris og enkelhed i pleje. Som et eksempel modification cicle OG-112, anbringe et volumen på 12 liter. Medlemmer bemærkede, at sprøjten pålidelighed og beskeden vægt, hvorved der ikke observeret alvorlig fysisk træthed, selv efter længere tids brug af indretningen. Endvidere er rygsprøjte "Beetle" filtreringssystem tilvejebragt, som ikke trænger de faste inklusioner i arbejdskanalen. Dette supplement er også vigtigt ud fra et billede af pålideligheden af enheden, og i at bevare sundheden for vegetation. Mark ejere rygsprøjter "Beetle" og bekvemmeligheden ved en teleskopisk bom, som nemt kan justeres, tilpasning til behovene i de specifikke vilkår og udfordringer.

Anmeldelser af Gardena modeller

For almindelige gartnere producent tilbyder en linje af sprøjter "Comfort". Det omfatter modeller med forskellig motorstørrelse, men de fleste af dem er baseret på pumpesystemet mix delivery system. Fra et brugerperspektiv, en vigtig forskel mellem disse produkter er dens tilpasningsevne. Virksomheden Gardena har altid været kendt for høj kvalitet konstruktion og omhyggelig udvælgelse af materialer, og derfor polypropylen sprøjter klager over styrke og holdbarhed ikke forårsager. Mere interesse fra mange årsager er den teknologiske udvikling af modellen. Selv den pumpevirkning rygsprøjte 5 liter udstyret med påfyldning indikator, som er nyttig i de følsomme planter. Selvfølgelig er der flere tredimensionelle enheder i rækken af Gardena, der er designet til vedligeholdelse af offentlige områder, haver og parker.

Anmeldelser af Solo-modeller

Modifikation af 417 i ledningen Solo sprøjten er tilvejebragt en bly-gel batteri er 12 V. Ifølge brugerne, denne model er nyttig, når der arbejdes med væksthus planter. Det faktum, at i modsætning til de benzindrevne køretøjer, batteri model i princippet kan bruges indendørs. Og hvis pumpen-action-enhed er upraktisk at bruge til gavn for store områder, den manuelle rygsprøjte på batteriet er ganske godt for sådanne opgaver. Desuden 417 versionen skiller sig ud fra konkurrerende modeller med batterier, så en opladning er nok til at producere en stor mængde af kemikaliet - i gennemsnit brugere siger omkring 180 liter.

Anmeldelser af ECHO-modeller

Den linje af produkter er værdig model SHR-170SI. Umiddelbart skal det bemærkes, at denne enhed ikke er beregnet til almindelig privat gartner eller sommer bosiddende, og ejerne af store områder med grønne plantager. Denne benzinmotor, som er 2-takts motor kapacitet på 0,6 kW. Også ejerne af modellen sige en rummelig beholder 17 liter. Dog ville en sådan ordning være nyttig ikke for alle - du er nødt til at forstå, at både motor og tanken forårsage betydelig vægt design. Men i ydeevne rygsprøjte i denne version er det en af de bedste i sin klasse. Ifølge erfarne brugere, den model af ydeevne, funktionalitet og pålidelighed. Hvis du ønsker at sprøjte store områder, så denne mulighed er optimal. Men det er vigtigt at tage hensyn til en anden nuance: Drivhus og drivhus faciliteter til at tjene denne model vil ikke arbejde på grund af de skadelige emissioner.

Sådan vælger du den rigtige løsning?

Først, lad os definere betingelserne for frigivelse af den kemiske volumen. For et lille område bør være fine 5-liters enheder, som eventuelt kan eftermonteres kontroller og instrumentering til flowkontrol. Samlet areal kan tage højde for 10-12-liters enhed. Dette kan være en indenlandsk enhed af familien "Beetle" pumpe-og repræsentanter for udenlandske havemaskiner på princippet om batteriets swap. Hvis opgaven er at arbejde i markerne eller store områder, er det velegnet rygsprøjte med motor fremstød på benzin. En sådan model vil helt sikkert have en negativ side af drift og ikke de bedste ergonomi, men i ydeevne de har ingen lige vilkår.

konklusion

Tilstedeværelsen af en have sprøjte i økonomien er nødvendig for enhver omsorgsfulde og ansvarlige gartnere. Dette værktøj vil effektivt bevare vegetationen i en sund tilstand, i rette tid til at fjerne og forhindre spredning af sygdomsprocesser og skadelige insekter. Sammenlignet med andre enheder, der udfører opgaver kemikalier spray rygsprøjte adskiller bekvem betjening, et simpelt fødesystem flydende og let design. Samtidig er der forskellige versioner med forskellige indikatorer for ydeevne, funktionalitet og pålidelighed. Selvom de grundlæggende principper for udvikling af haveprodukter ikke har ændret sig i mange år, i de seneste udgaver af den enkelte er stigende teknologiske forbedringer. Dette og indførelsen af kemisk strømningssensor, og effektivt filtreringssystem, samt strukturelle tilpasninger, der bidrager til en mere komfortabel brug af enheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.