LovStat og lov

Sådan får du en gratis byggegrund: trin for trin guide

Mange mennesker spekulerer på, hvordan at få en gratis byggegrund i Rusland. Spørgsmålet er meget interessant, det hjælper til at forbedre levevilkårene for borgerne, men også giver dig mulighed for at bygge dit eget hus. Ikke alle er berettiget til denne funktion. Hvad er de begrænsninger og nuancer bør overvejes? Trin for trin instruktioner for at opnå den jord gratis til hjælpe til at forstå de stillede spørgsmål. Faktisk med den rette forberedelse, kan du uden problemer at erhverve jord.

Hvem er berettiget

Gratis tildeling af jordlodder fra staten - det er noget, der ikke gives til alle. Kun visse mennesker har ret til at gøre. Hvem præcist? I Rusland, oftest for jorden krav:

 • unge familier;
 • familier med mange børn;
 • veteraner (nogle);
 • behov for bedre boligforhold.

Ingen andre kan bare få gratis til jorden. Desuden er ikke alle veteraner har ret til det. Dette tilbud er i stand til Heroes of USSR, Den Russiske Føderation, samt Kommandør af Order of Glory. Og de krigsveteraner, der stod i kø for at modtage ejendommen indtil 2005.

unge familie

Gratis grundstykker kan overføres til unge familier. Der er særlige føderale programmer, der hjælper får den undersøgte fast ejendom i ejendommen gratis. Hvad skal der til?

Unge familier - er borgere, har indgået en formel ægteskab. Mand og kone må ikke være ældre end 35 år (i nogle regioner - 30). Tilstedeværelsen af børn er ikke nødvendigvis, men deres tilstedeværelse vil bidrage til at bringe ideer til livet.

Sådan får jord en ung familie? Behov for at opfylde kravene og forelægger autoriteten en anmodning (mere om det senere):

 • aldersgrupper - under 35 år;
 • Russisk statsborgerskab for begge forældre;
 • manglen på fast ejendom (ejendom) ejerskab;
 • når der Residences - anerkendelse i behov for boligforbedringer.

Dette er normalt nok. Unge familier bruger ofte det samme navn program, der hjælper ikke at få gratis jord, og tage hende til et realkreditlån. Hvis det er nødvendigt også solvens celle i samfundet.

veteraner

Sådan får du en gratis byggegrund en veteran? Hvis en borger har mulighed for, ville han enten nødt til at vente i kø, eller kontakte den kommunale administration med en specifik liste over dokumenter.

Med et behov for at medbringe:

 • (Pas);
 • certifikat, der angiver status for veteran;
 • ansøgning;
 • Dokumenter på jorden (planen);
 • fast ejendom matrikel pas;
 • dokumenter, begrundelse for brug af jorden.

Hjælp fremskynde processen med henvisning, som bekræfter status for den trængende. Faktisk alt er ikke så svært, som det ser ud. Citizen på anmodning i kø for at modtage. Det er alt.

Store familier

Og gratis jordlodder til store familier lagt i Rusland. Proceduren svarer til manipulationer udført af veteraner. Det er nok til at sammensætte en pakke af dokumenter og give dem til distriktet eller den kommunale administration.

Hvem kaldte en stor familie? Denne celle Foreninger (måske endda en enkelt forælder), hvor 3 eller flere uddannede mindreårige. Børn skal vedtages.

Stor familie indsende følgende dokumenter:

 • ansøgning om kødannelse;
 • dokumenter af den eksisterende ejendom;
 • certifikat: ægteskab, fødsel af børn, skilsmisse;
 • opgørelse af indtjeningen (nogle gange kan anmode dem);
 • matrikulære pas og skelsættende bebyggelsesplan;
 • dokumenter, der bekræfter retten til arealanvendelse (f.eks lejeaftale);
 • ID-kort ansøgere.

Når borgere bringe den specificerede pakke af papirer, for at sætte dem på plads på den jord gratis. En stor familie, der er behov for bedre boligforhold, som regel vil give landet. Derfor, hvis der er en chance kan du indsende det relevante certifikat på forhånd.

subsistensløse

Den nemmeste måde at få et stykke jord gratis til personer med behov for bedre boligforhold. De søger ofte sådan bistand. Liste over dokumenter for sådanne mennesker er mindre sandsynligt. Men her er de funktioner, der vil blive udsat for en masse.

For at registrere for jorden er nødvendig:

 • legitimation (pas i Den Russiske Føderation);
 • ansøgning;
 • ejerskab dokumenter (det er ønskeligt, at deres ejendom ikke var);
 • certifikater, der bekræfter fornødenheder;
 • et uddrag fra huset;
 • papir, der bekræfter retten til at bruge ejendommen (hvis nogen);
 • hjælp af familiemedlemmer;
 • en vielsesattest / skilsmisse / fødsel børn.

I nogle situationer kræver også en lægeerklæring for sundhed. Sådan får du en gratis byggegrund? Trin for trin guide vil hjælpe til at forstå det. Oftest er det hele starter med anerkendelsen af en person med behov for boligforbedringer.

Når du har brug for forbedring boliger

Ifølge russisk lovgivning, der er nogle tilfælde, hvor en borger anerkendte behov. Ud fra dette bør den begynde processen med at få jord til fri.

Under hvilke omstændigheder familien er i stand til at få oplysninger om, neediness? Blandt de mest almindelige tilfælde er følgende punkter:

 1. At leve med en kronisk syg person, smitsom sygdom (lægeerklæring kræves).
 2. Finde huset uden nærvær af et minimum af komfort (kommunikation, varme, vand og så videre).
 3. Hvis en person falder på en kvadratmeter i lejligheden mindre end den foreskrevne mindste. Han er i alle regioner i hans. Gennemsnit - 9 kV. m.
 4. Mangel på børn af forskelligt køn separate værelser. Det er også muligt at få en gratis byggegrund, hvis barnet alene, men bor i et værelse med deres forældre.
 5. Hvis en person bor i en forfalden eller nødsituation boliger. Varianter, hvor huset skal rives ned.

Du er nødt til at kontakte administrationen af landsbyen eller i MFC samt evaluatorer, for at bringe ideer til livet. Borgerne genkende de trængende og give den rette hjælp.

Årsager til brug

Sådan får du en gratis byggegrund? Det næste skridt - er at opnå en specifik grund til at bruge jorden. Ikke et obligatorisk element. Først når borgere ønsker at få en bestemt grund. Oftest stødt på i praksis.

Grundlaget for brug inkluderer:

 • lejemålet;
 • aftale om social beskæftigelse ;
 • køb og salg aftale.

Det er oftest findes de to første muligheder. Hvis årsagen til et bestemt websted er ikke, er du nødt til at give en specifik liste over dokumenter i administrationen og ventetiden køen. Vigtigt: For at være berettiget til registrering hos, skal du være mindst 5 år præciseret i den by, hvor personen har til hensigt at tage ejendom.

planområdet

Den næste fase - at opnå dokumenter med den begrundelse. Start med invitationer landmålere. De gør planer for stedet, og derefter foretage opmåling. Disse er obligatorisk papir.

Disse tjenester leveres af specialiserede organisationer, private. Borgere for en personlig konto op planlægge og gennemføre landmåling. Efter dette trin, kan du gå videre. Men denne uddannelse stopper ikke der.

I Rosreestr

Sådan får jorden til gratis? Så snart grundplanen er tilgængelig, samt udført grænse og har brug for at gå til Rosreestr. Hvorfor? Denne organisation er bestilt matrikulære pas til webstedet. Uden det, at de specifikke jord overtage på grundlag af fri vil ikke fungere.

Potentielle ejere afgive en erklæring, den anvendes til identifikationskort og dokument base på arealanvendelsen (valgfrit). Endvidere på det aftalte tidspunkt kommer til det forberedte dokument. Modtagelse sker efter præsentationen af passet i Den Russiske Føderation.

trinvis guide

Sådan får du en gratis byggegrund? For at opsummere alt tidligere sagt, kan vi skelne flere trin. De vil ikke gå tabt i processen med forberedelse. Det største problem - er en komplet liste over dokumenter til en bestemt sag. Men med den rigtige forberedelse er det ikke sådan en katastrofe.

Trinvise instruktioner (kort) for at opnå en del af ejendommen kan repræsenteres som følger:

 1. familie anerkendelse eller en person med behov for bedre boligforhold.
 2. Fremstilling af baser at anvende en eller anden portion. Eller du kan gå direkte til administrationen af byen for at hjælpe med at afhente jorden.
 3. For at verificere, at kravene om at stå i kø. Det anbefales, selv i starten for at sikre deres rettigheder.
 4. Gennemførelse af opmåling og landmåling. Forberedelse plot plan.
 5. Bestil jord matrikulære pas. Du kan kontakte Companies House, Rosreestr eller MFC.
 6. Indsamling af dokumenter i overensstemmelse med tilhørende en bestemt kategori af personer.
 7. Anvendelse af en standardformular til administrationen af den by, hvor sitet er planlagt til at modtage.
 8. Vent på et svar. Normalt anmodningen behandles 30 dage. Efter borgeren venter på deres tur.
 9. Så snart tur kom - registreringsdokumenter for ejerskab i Rosreestra. Du skal også erstatte dataene i den matrikulære pas.

Det er alt. Mere noget særligt er påkrævet. Normalt opstår der problemer for folk, der ønsker at arrangere sig ikke et bestemt websted, og en hvilken som helst land gratis. I dette tilfælde vil det nødt til at vente, indtil de kommunale myndigheder vil vælge den rigtige ejendom.

resultater

Nu forstår jeg, hvordan man får den jord gratis. Ikke alle har en sådan ret. Problemerne opstår normalt kun med deres køer. Deltagere i fri Land of Plenty. Derfor kan det ske, at en person vil vente på dit websted i årtier.

Mange mennesker foretrækker at købe jord blev lejet. Det er hurtigere, men ikke alle de tilgængelige finans tilgang. Når du ringer for jorden til at være forberedt på, hvad der bliver nødt til at vente i lang tid. Indhentning jord gratis i Rusland - det er en virkelighed, som er til rådighed for mange!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.