Mad og drikkevarerSalater

Opskrift Salat "Cæsar" med den klassiske kylling - velsmagende og enkel

Jeg er sikker på, at hver eneste gourmet én gang i mit liv prøvet salaten "Cæsar" med kylling, tomater og croutons. Jeg foreslår at lære historien om fremkomsten af denne smukke salat på en lys. I 1896 i Italien blev født barnet, der blev opkaldt Cesar. Hvornår var "tørre lov" i USA, åbnede han den diner, som blev kaldt "Cæsar". Sam opskrift Salat "Cæsar" klassiske kylling blev opfundet af 4 juli 1924. Det var på dette tidspunkt i den institution amerikanske stjerne, som ønskede at arrangere en fest.

Siden dengang af salater i institutionen var ikke, så ejeren havde intet at gøre, hvordan at blande produkter, der har været i køleskabet. Det er fordi der var en opskrift salat "Cæsar" klassiske kylling. Derefter blev det tilføjet de forskellige ingredienser er meget populær mulighed med ansjoser. Lad os nu lære at lave mad "Cæsar" salat med kylling derhjemme. For denne parabol, vi har brug for følgende ingredienser:

- kyllingebryst - 1 stk;.

- lettuce - 1 bundt;

- hvidt brød - 5 stykker;

- cherrytomater - 5 stk;.

- sennep - 2 spsk;.

- eddike - 1 tsk.;

- æggeblomme - 2 stk;.

- lettuce - 1 bundt;

- citron - 1/2;

- olivenolie - 100 ml;

- hvidløg - 1 fed;

- "Parmesan" - 70 g;

- salt og peber.

Tilberedningen er meget enkel. Først forberede salat blade. De har brug for at blive vasket, tørret og sætte et køleskab. Vi bruger dem lige før servering. Æg skal koges og renses. Ost gnide på en lille rivejern. Nu forbereder croutoner. Vi er nødt til at tage kun den bløde del af brød, som skæres i små tern. Skiveskåret brød lå på en bageplade og stege i ovnen til de er gyldenbrune.

Næste vi tager varm pande og stegt hvidløg i olivenolie. Det er nødvendigt, at olien er blevet en usædvanlig smag. Fjern og steg hvidløg croutoner, under konstant omrøring. Modtagne krakkere stablet i en separat skål. Nu forbereder saucen. Vi er nødt til grundigt at blande de kogte æggeblommer med sennep. Næste du føjer til citronsaft, eddike og olivenolie. Du kan udfylde saucen til med salt, peber og andre krydderier. Nu er alt hvad du behøver for at blande grundigt med hjælp fra Corolla. Hvis saucen er for surt, kan du tilføje lidt sukker.

Kyllingebryster skal tilføje salt og peber og let marineret i olivenolie. Det næste skridt - at stege det indtil kogt og skåret i små skiver. Nu fortsætter vi til arkivering af salat. Tag en stor skål og placere på hendes salat. De skal ikke klippe og rive hænderne. Dernæst tilsættes saucen og bland. Læg kyllingen og tomater, som skal skæres i halve. Den endelige touch - tilsæt rasp og ost. Alt fadet er klar. Det viste sig, at opskriften salat "Cæsar" klassiske kylling er meget enkel.

Denne salat kan tilberedes i en almindelig middag eller til en festlig bord. Originale ingredienser og lækker sauce er sikker på at appellere til alle elskere af lækker mad. Du kan også tilføje smagen af denne parabol er nogle ingredienser, der ikke indgår i opskriften salat "Cæsar" klassiske kylling. For eksempel kan det være rejer, fisk, bacon, majs, peberfrugter, svampe, ananas, pinjekerner og så videre. Du kan eksperimentere for at få den smag, der appellerer til dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.