Mad og drikkevarerSalater

En vidunderlig salat af fiskekonserves opskrift

Strategisk reserve af to eller tre forskellige krukker af fiskekonserves vil tillade nogen værtinde altid være "en hest", fordi der kan du tilberede et helt måltid, fra forretter og slutter med kager. Ja, og uventede gæster ikke fange dig ved overraskelse. Der er altid en mulighed for hurtigt at forberede en salat med dåsemad (fisk). Opskriften er velegnet til dig, kan du nemt vælge nedefra.

Øjeblikkelig salat af laks

Den nemmeste fisk salat dåse. Opskriften ligner den kendes fra Sovjetiske gange Salat "Mimosa", kun i anti-krise ydeevne. Intet eksotisk til forberedelse er ikke påkrævet. Ideel til middag, da hverken styrke eller lyst til at genere med lange madlavning. Fjern fra køleskabet en krukke med dåse lyserød laks, flødeost eller ost, et par æg, et par fjer af grønne løg (i mangel af en dåse og en lille løg) og mayonnaise. Kom til forberedelse. Kogt æg og ost hugge på et rivejern, Hak løget. Open dåsemad, dekanteres væsken, mos med en gaffel, men ikke at puré. For at gøre fadet rigdom kan tilføje en skefuld eller to af saft fra en dåse med fisk. Alt sammen i en salatskål, smag med salt og peber, hæld mayonnaise, bland forsigtigt. Denne salat opskrift fra fiskekonserves kan gøres mere nærende ved at tilføje en halv kop kogt ris.

Tun med grønne bønner

I stedet for tun til forberedelse, kan du tage den lyserøde laks, men skålen vil vise sig mere tørt. Denne salat opskrift fra fiskekonserves kan også tilskrives en momentan udledning. Stock op på en krukke med dåsemad, en halv pakke frosne grønne bønner, et dusin vagtelæg og greens. Intet kompliceret om madlavning der. Kog bønnerne og kølige, fint chop urter, æg skåret i halve. Tun (ingen saft), mask og bland med bønner og greens, prisolit, peber, tilsæt lidt olie og rør. Sæt en ring på en flad fad og sættes i centrum for halvdelen af æggene. Opskrift på salat af fiskekonserves kan variere tilføjelse i stedet bønnebælge blomsterstande kålrabi.

Salat "Shprotik i kredsløb"

Hurtig og nem salat opskrift fra dåse fisk "Brisling i olie" vil dekorere en simpel familie middag. Ud over banken brisling kun brug for et par kartofler, 4 æg, løg, små marinerede svampe (caps) og mayonnaise. Hak løg og marinere i eddike med sukker og nelliker. Kog kartofler og æg, til at åbne dåsemad. Hvis en opskrift salat af fiskekonserves suppleret med spektakulære design i form af en flyvende tallerken, så på trods af en beskeden sæt af produkter, det kan sættes på ferien bordet.

Sæt i midten af et fladt glasfad, lå omkring lagene i følgende rækkefølge: brislinger - revet æggeblommer og smør af dåsemad - løg - mayonnaise - terninger af kartofler - mayonnaise - revet æggehvider. Fjern glasset, dekorere toppen af en salat i en cirkel small cap marinerede svampe, som vil ligne koøjer rumskib udlændinge. Svampe tage meget for at gøre det på svampe i hvert parti sektor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.