SkønhedNegle

Lilla negle: design features, interessant manicure og anbefalinger

Manicure er en integreret del af den måde, de fleste piger. Derfor kan de bruge timer at komme op med nogle interessante designs til at dekorere deres negle. For mere retfærdig sex, der er lige begyndt at prøve kræfter med at skabe en manicure, kan processen synes ganske kompliceret. Dette er ikke overraskende, fordi at få det perfekte design, du ikke behøver kun en masse træning, men også at kende trin for trin instruktioner.

Hvis tidligere anvendt til manicure lys, diskrete farver, er det meget ofte neglene er malet i lyse, mættede farver. Den ene er lilla negle, der ser meget imponerende og trodsig.

anbefalinger

Før du bruger denne usædvanlige farve og gøre negle design violet, bør lytte til flere nyttige anbefalinger. Denne skygge ikke kombineres med hver farve. Derfor er du nødt til at kombinere farver med maksimal forsigtighed. For eksempel, hvis du vælger en mørk lilla neglelak, det næsten ikke vil være synlige på en sort eller en mørk grøn baggrund. For at drage nogle avancerede mønstre i dette tilfælde, er simpelthen meningsløs.

Hvis hun har planer om at kombinere i et mønster af lilla og lyse lak, så det skal forstås, at som det primære coating bør udvide en lys nuance. Ellers mønsteret gennem en mørk baggrund vil være synlige. Og det er ikke alt for æstetisk tiltalende.

Egenskaber

Meget flot udseende negle lilla. Hvad du behøver at vide, før du beslutter dig for at lave sådan en manicure? Man skal huske, at denne farve er ikke så simpelt som det ser ud ved første øjekast. Pige burde lære mere om betydningen af de tone farver før du foretager et valg. Således er de lysere farver er velegnet til næsten alt. Derfor kan det bruges i hverdagen. De er perfekte piger med lange negle pæne. Mørk samme farve giver kvinden en vis soliditet og derfor ser godt med aften kjoler. Udover mørk lilla neglelak visuelt, forlænges dermed øge deres valgfri.

uddannelse

Før du foretager selv de mest almindelige negle design violet, de har brug for at forberede sig. For at gøre dette, fjerne den gamle lag lak (hvis den findes), hver trimme negle plade og neglefile hjælp fjerne neglebånd. Også nødt til at være bekymret over fremtiden for manicure, der beskæftiger sig for det første lag af transparente lak styrker. En anden klar lak bør anvendes til allersidst for at beskytte neglelak og gøre det mere holdbart.

Manicure med geometriske figurer

Nu fortælle hvordan man gør negle pink og lilla. For at skabe denne interessante design vil kræve:

 • lilla neglelak;
 • pink neglelak;
 • sort lak;
 • mørk lilla eller blå lak;
 • tape;
 • børste til manicure.

Når malingen er tør, fundamentet, kan du begynde at manicure. I første omgang negle jævnt dækket lavendel lak, der handler som en primær farve. Når laget er helt tør på morgenfrue limet tape, så at den ene halvdel er afsluttet plade og neglelejet på den anden side. Den resterende plads er farvet i pink. Når malingen er tør, er det nødvendigt at forsigtigt fjerne tapen og anbringe en ny strimmel til at forblive fri, kun en fjerdedel af neglen. I denne del skal placeres i toppen og ikke går til lyserød. Dernæst med en fin pensel, bør den cirkel lyserøde rektangel, som om at indramme det i en sort ramme. I slutningen må vi ikke glemme fixer.

Moon manicure: lilla negle med glitter

Delikat og elegant manicure kan gøres hurtigt nok, endnu vigtigere, følger klart instruktionerne og forberede sig på forhånd alt hvad du behøver, nemlig:

 • lys lilla eller pink neglelak;
 • mørk lilla neglelak;
 • halvcirkelformede stencils;
 • glitter (ikke særlig stor);
 • tandstikker.

Det første skridt er dækket med søm lysere nuance (lyserød eller lilla). Derefter lag fuldstændigt tørrer. Så, på hver søm stencils limet til negleroden forbliver fri. Denne side er dækket af en mørk lilla farve. Først efter fuldstændig tørring af den polske fjernet stencils. Til allersidst er dekoreret med den nederste linje i et smil. Lige på grænsen mellem to farver skal limes pailletter. At gøre dette er meget praktisk med en tandstikker eller prikker.

Kløerne lilla med striber og ærter

For at genskabe en interessant og usædvanlig manicure, behøver du ikke har meget tid, som det kan synes. Først skal udarbejde:

 • hvid lak;
 • lilla neglelak;
 • mørk lilla neglelak;
 • tynd børste til manicure;
 • Prikker eller tandstikker.

Så den første ting alle neglene undtagen ringen og midterste plader, der er omfattet af en mørk lilla lak. Det ser meget interessant mat farve, men dette er valgfrit. Næste på ringfingeren negle anvendte hvid lak og negle mellemstore - lilla. Når de er tørre, kan du begynde at dekorere de fire plader. Så hvide negle med prikker (tandstikkere) dækkede ærter lilla og mørk lilla. Således både størrelsen og placeringen af ært kan være vilkårlig. På samme lilla negle Påfør en tynd, mørk-lilla og hvide striber. Deres størrelse og retning kan også være vilkårlig.

En sådan kombination manicure er meget simpelt, men det ser mere spektakulær end bare negle lilla.

gradient

Manicure med glat strømmende nuancer af lilla farve ser meget interessant. For at gøre dine negle lilla skal bruge:

 • stykke svamp;
 • to eller tre nuancer af lilla;
 • Scotch.

Du skal først tage sig af fingrene, efter at have stukket med gaffatape, så der var kun løse negle. Dette gøres for at fingrene forbliver rene, når der sprøjtes. Så afhængigt af antallet af nuancer, en svamp til at anvende nogle neglelak strimler. I dette tilfælde hver af farverne er nødvendigt at indføre en masse. Efter en svamp absorberer en vis mængde væske. Når alt er forberedt, kan du udelade svampen på neglen. Yderligere pat dække den med lak. Af den måde, den mørkere nuance er bedre at sætte tips til visuelt at øge længden af neglen.

mønstre

Derudover kan lilla tånegle være perfekt suppleret med sølv og guld. Ved hjælp af mørk lilla søm som grundfarverne, er det muligt at trække alle former for mønstre.

Uhøjtidelig kurver er flettet sammen, vil se meget attraktiv. Anvend mønstre kan være fint børste til manicure, som i høj grad vil lette processen. Det kan også være en plante eller blomster og meget mere.

konklusion

Vigtigere er det, skal du ikke være bange for at eksperimentere og forbedre færdigheder. Selv om manicure på neglene lilla vil ikke arbejde for første gang, vil du hurtigt, efter flere forsøg, teknologien er mestrer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.