TravelingRetninger

Atyrau (Kasakhstan): helligdage Sea. anmeldelser

Hvorfor søge rige Langt, Langt Borte, at nyde skønheden i de kreationer af den store arkitekt - natur? Hvorfor gå til det ukendte afstand, der for at fordybe sig i de gennemsigtige vand i havet? Efter alt, hvorfor bruge de ekstra penge til at tilbringe en ferie sjov? Faktisk en hel del har særdeles gæstfrie land med en fantastisk etnisk gruppe, fantastiske landskaber og vidunderlige varmt hav. Hendes navn Kasakhstan. Atyrau - en af sine turistcentre. Der er altid en velkommen åbne dørene til hoteller og er altid klar til at gøre alt for at gøre dit ophold uforglemmeligt i lang tid gæster.

Beliggenhed

Tidligere var der et stort verdenskort Caspian byen Guryev. I 1991 blev det omdøbt i Atyrau. Kasakhstan - et land, der er beliggende i Europa og Asien. Et af de steder i dette afsnit er netop afholdt i Atyrau, som det fremgår af et mindesmærke tegn.

Byen ligger i den vestlige del af landet og dækker områder på begge bredder af den legendariske flod Ural. Kaspiske Hav engang lappede på byens grænser. Men niveauet af vand i det er faldet markant, og nu afstanden til kysten er omkring 20 km. Gennem byen motorvejen på det russiske og kasakhiske Astrakhan Uralsk. Derudover er der jernbaneforbindelser og lufthavnen, hvor flyene flyver til mange større byer, herunder Moskva, Amsterdam, Istanbul og Dubai.

naturressourcer

Atyrau (Kasakhstan) med en befolkning på mere end 180 tusinde mennesker er den uofficielle olie hovedstaden i det land og den officielle administrative centrum Atyrau region. Det nye navn i kasakhisk betyder "lagune", "udmundingen af floden." Det er ideelt byen, da det var i nabolaget Ural løber ud i Det Kaspiske Hav. Floden deler det område af byen mod vest og øst, og 8 broer, en fodgænger, forbinde dem. Byen ligger på Kaspiske depression, kendetegnet ved kuperet terræn typen semi-ørken med pletter af klitter og strandenge spredte. Husk i en menneskealder Atyrau, Kazakhstan, og din ferie vil hjælpe Kridt sedimenter beliggende i Zhylyoi området. Det er berømt for sin skønhed og stilhed Aktolagay bjerg Imankare og Akkeregeshin. Af den måde, kan du ikke kun se, men også med deres hænder til at grave op resterne af væsener, der levede på jorden i nærheden af dinosaurerne! Særlige motorveje der endnu ikke er blevet lagt, så du skal få en god mand, der kender terrænet.

Lidt historie

Det Kaspiske Hav lavtliggende første stammer begyndte at udvikle mere end 10 tusinde år siden, som det fremgår af de snesevis af arkæologiske udgravninger. I 1640, i deltaet af Ural (Yaik) russisk købmand Guri Nazarov byggede et fort, som gav anledning til byen Guriev, nu Atyrau. Kasakhstan trak det til sin Caspian, i hvis farvande havde mange stør. Terrænet på det tidspunkt tilhørte nogai khanatet. Dens hovedstad Sarai-Juke (nu Saraichik) blev placeret 50 km til de udvalgte handelsskibe steder. For at starte byggebranchen og skulle betale en skat Khan. Børn Guria tilføjet til fiskeri og olieproduktion. Senere, disse lande kom under ledelse af de Kosak tropper, kaldet ved navn Yaik floden. Efterhånden begyndte der at vokse byen. I den periode, den Pugachev opstand tog han Stepan Razin. Mindet om denne begivenhed er fortsat at omdøbe Yaik i Ural. Så ønskede Katharina II, til selv floden ingen påmindelse om urolige tider. Ressourcer i regionen har bidraget til den hurtige vækst i byen. Før revolutionen var der mere end 10 tusinde mennesker. Med fremkomsten af den sovjetiske regering begyndte opførelsen af nye industrianlæg, blev det bygget m / en gren, der er bygget den første (ponton) broen over Uralbjergene. I dag Atyrau - er et stort kulturelt og industrielt centrum, en blomstrende og dynamisk.

seværdigheder

På land engang var ejet af de nomadestammer i nogai Khanate brød væk fra den Gyldne Horde, står den herlige by Atyrau. Kasakhstan hæger sin historie, traditioner og kulturelle værdier. Capital nogai, Sara-Juka, desværre, ikke længere eksisterer. Men i stedet er nu et mindesmærke kompleks bygget "Sarayshyk". Han er en af de største attraktioner i Atyrau. Stor interesse er også underjordiske moskeer, koshkartasy (sten statuer), gravsten. Unikke monumenter er mausoleet Zhuban og afvikling Aktobe. Det er også interessant Kulsary landsby, hvor familien kirkegården er Duisekov moské. Selv fra byen til disse attraktioner for omkring to timer væk, de er meget populære blandt turister. et kig i Atyrau absolut værd Imangali moskeen, den ortodokse Cathedral of the Assumption og museum.

hvor man kan bo

Så er det valg,, billetterne er købt. Forud for en smuk Atyrau (Kasakhstan), rekreation, havet! Spørgsmålet om, hvor man kan bo, bør ikke være svært, da byen har et bredt udvalg af hoteller med forskelligt antal stjerner og prispolitik, men ikke tjenesten. Han altid fremragende. Blandt de tre-stjernede hotel kan kaldes en "Chagala", som ligger på bredden af Ural. Der er rummelige komfortable værelser med tekøkken og en lækker morgenmad er altid venlige og hjælpsomme personale. Populær og billig, men meget godt hotel "Victoria Palace" tre stjerner "Dana", "Raihan", "Tengri", og andre. De, der har råd til at leve uden for byen, venter på fritidsklubben "Altyn Karpe", som ligger i skoven på bredden af Ural. Der er forudsat fremragende indkvartering, der er en strand, en restaurant, fodbold og volleyball felter, selv en lille zoologisk have. En anden vidunderlig tilflugtssted kan blive jorden "Meken", hvor der er en skydebane, fiskepladser og jagt, ridning klub, jagt hundekennel. De, der har brug for at behandle knogler, led, nerver, hud, forbedre din sundhed som en helhed, kan slappe af i den vidunderlige balneologisk sanatorium "Atyrau", som ligger i hjertet af byen.

Hvil kongeligt

I Atyrau er der nogle fantastiske fire og fem stjernede hoteller. Her alle tjenester i overensstemmelse med internationale standarder. En af dem - hotellet "Renaissance", som ligger i gå afstand fra alle de vigtige steder i byen. Det tilbyder en virkelig kongelige gemakker, der er udstyret med alt nødvendigt udstyr. Gæsterne kan benytte sauna, swimmingpool, spa, fitness center, restaurant, tesalon, bar. Hotellet "Renaissance" har konsekvent modtager topplaceringer og betragtes som en af de bedste i byen. Hotel "Kasakhstan" i Atyrau giver også sine gæster en dejlig ferie. Det er beliggende i det centrale område, ved siden af et stort supermarked, en biograf og en moské. Det tilbyder værelser standard, deluxe og junior suite, swimmingpool, bar, sauna, skønhedssalon, gratis parkering, omhu og opmærksomhed af personalet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.