Nyheder og SamfundNatur

Det Kaspiske Hav, dets historie og funktioner

Det Kaspiske Hav er en af de største søer i verden og næppe ringere end område af Sortehavet. Seks tusinde kilometer dens kystlinje er placeret på det område af Rusland, efterlod tusindvis af kilometer fordelt mellem de fem republikker. Det særlige ved Det Kaspiske Hav, er, at på trods af den imponerende størrelse (overfladeareal 371 sq. Km), det kan ikke tildeles til havet helt, da det ikke er output til enhver havet. Kaspiske Hav dybde varierer afhængigt af topografien af havbunden. Den dybeste del deraf er den sydlige del af vandsøjlen i disse områder når 1025 meter.

Og nu en smule historie.

For første gang Det Kaspiske Hav er nævnt i skrifter af antikke græske og romerske lærde. To tusind år f.Kr. sydøstlige og centrale del af de moderne Sydkaukasus beboet af stammerne Caspians, hvorfra, i virkeligheden, og har givet navn til søen-hav. I det første årtusinde f.Kr.. e. de omkringliggende arealer blev rystet af mange stammefolk krige, hvilket resulterede i det Kaspiske Hav er blevet skubbet ud af deres sædvanlige område i det samme hav kyst. Det blev dengang det blev kaldt den kaspiske. Historien om de gamle mennesker i ankomsten slutningen af Kaspiske Hav stammer den kaukasiske Albanien i det 2. århundrede f.Kr. I dag, den antikke civilisation næsten ikke overleve nogen hårde data. Noget senere, den nordlige kyster af søen, blev havet beboet af nomadefolk, især hazaraer, stridende med de russiske prinser. Deres vigtigste by i ITIL lå ved mundingen af floden Volga. Ikke den sidste rolle blev spillet af Det Kaspiske Hav i de udenlandske økonomiske og handelsmæssige politikker i det gamle Rus. Gennem det løb de vigtigste handelsruter og udgange til Usbekistan, Østersøen og Sortehavet. For mange århundreders menneskelig civilisation på bredden af havet, har det gentagne gange skiftet navn. Det Kaspiske Hav blev kaldt Khazar, Khvalynsk, Hirkan.

Den første definition af Det Kaspiske Hav som isoleret fra alle oceaner af reservoiret giver i sine skrifter, den græske historiker Herodot. Hvem boede et århundrede senere, Aristoteles fortsat arbejdet med den videnskabsmand, og kun bekræftede hans mening. Studiet af Det Kaspiske Hav er forbundet med navnene på mange kendte videnskabsmænd og berømte rejsende. Én gang på landets kyster har besøgt den græske astronom Ptolemæus, den italienske Marco Polo, en russisk officer æra af Peter den Store, Alexander Bekovich-Cherkassy.

Placer Kaspiske Hav placering er af særlig interesse for geografer. Med sin multi-kilometer længde (ca. 1000 km) fra syd mod nord er der en bred vifte af klimatiske forhold. Den nordlige del af havet er kendetegnet ved et tempereret fastlandsklima. Om vinteren er der et betydeligt fald i temperaturen og kraftigt snefald. Klimaet i den sydlige del er ikke meget forskellig fra den subtropiske Middelhavet. Sommer i dette område er varmt og tørt, vinter - vådt og mild.

Det vigtigste element i flora og fauna i det Kaspiske Hav er en overflod af plankton. I perioder med særligt hurtige formering af alger vandoverfladen bogstaveligt blomstrer gul-grøn. Coastal lavt vand bliver til en reel krat. Smuk natur af det kaspiske kyst tiltrækker turister hvert år. i Det Kaspiske Hav ferie er normalt foretrækkes af mennesker, der ønsker at slappe af væk fra de store støjende byer. De mest populære feriesteder er russiske by Derbent, Makhachkala, Astrakhan, Aktau kasakhisk, Azeri hovedstad Baku. Russiske borgere tendens til at vælge fritid i Kaukasus, som kombinerer ikke blot besøger strandene og svømme i havet, men behandlingen i talrige sanatorier, rejse på de vigtigste interessante steder i regionen, nationalparker og naturreservater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.