Nyheder og SamfundNatur

Funniest Dyr: billeder, beskrivelse

I verden er der et stort udvalg af utroligt mærkelige naturfænomener, usædvanlige planter og dyr. Naturen har skabt en masse forskellige ufattelige skabninger: smuk, grim, skræmmende, science fiction og så videre.

Og hvad er findes de sjoveste dyr på Jorden? Her og forsøge at identificere sig med disse sjove levende væsener.

Generøse natur påvirker den menneskelige mangfoldighed af sine dyr. Der er også stor for skønheden af dyrene og den forfærdelige, dem, som ingen forskrækkelse og forbløffelse umuligt at se.

Og der er en dejlig, sød, grim, forfærdelig og morsom blandt andre dyr.

De sjoveste dyr i verden: fotos

Toppen af det mest morsomme dyr kan beregnes uendeligt antal af dem. Det er svært at vælge blandt dem, som er den mest-mest ...

Det følgende er en beskrivelse af nogle af de mest sjove og sjove repræsentanter for forskellige dyr, der findes på planeten Jorden, der er mere og mere overrasket over dens mangesidede bogastvom og mangfoldighed.

De sjoveste dyr i verden findes i forskellige naturlige og klimatiske betingelser: i vandet, på overfladen, i jorden, i træer, etc. Overvej funktionerne i nogle af dem.

hoopoe

Ikke for ingenting i den berømte ordbog VI Dahl ordet "Hærfugl" har 2 morsom synonym - "potatuyka" og "pustushka".

Udodov forskere isoleret et separat løsrivelse udodoobraznyh morsom. Der er én nysgerrig kendsgerning om dem. I den periode, inkubation og fodring unger af fugle produceret en slags olieagtig væske, og det skiller sig ud fra olien kirtel, og så er der frygtelig ubehagelig skarp lugt. Således Hærfugl beskytte sig selv (såsom stinkdyr) fra fare.

Navnet på disse fugle skyldtes udgive deres gutturale skrig "sp-sp-sp", der gentages flere gange. Og dukkede op i fuglen sjovt navn "Hærfugl".

kejsertamarin

Dette dyr - en abe, der lever i fugtigt skove s. Amazon i Peru (østlige regioner), i Brasilien og i den nordvestlige del af Bolivia. Det kaldes anchorwhip abe på grund af tilstedeværelsen af lange og ihærdige hale. Endvidere forrang kejsertamarin er usædvanligt for sådan dyr overskæg og skæg, og således kan rette kaldes og "Cossacks."

bisamrotte

I toppen af de "mest sjove dyr" ofte omtalt og kendt af alle bisamrotte. Denne relikt arter fra familien af pattedyr-mol (soricomorpha løsrivelse). Selv navnet lyder sjovt. Bisamrotte i Rusland det meste findes i bassinet. Dnepr, Ural, Volga og Don.

Det har behåret hale (formet som en skildpadde). Pæreformet fortykkelse af hans prostataspecifikt beliggende, også lugtende. Men i modsætning til skunk lugte dyret udslip ikke så slemt, og nogle gange er det endda bruges til fremstilling af parfumer.

Og pelsen af disse dyr er usædvanligt: til toppen af hårene udvider og indsnævring af basen. Denne tæt masse af levende parasitter - biller vyhuholeviki, utilpassede at ånde i vand (de overlever på grund af den tætte og løs uld, bevare luft).

Risikable bisamrotte - en meget interessant dyr. Den bevæger sig på specielt gravet skyttegrave på bunden af dammen. I dette tilfælde dyret bevæger sig på dammen bunden, langsomt udånder fra lungerne for luft.

Hunde (ungarsk Shepherd)

Det er umuligt at give en liste over "de mest sjove dyr" uden denne dejlige hund.

Dette er en af de ældste racer. Det blev brugt i oldtiden til at beskytte husdyr (herunder får).

Dette er en af de største hunde. Dens gennemsnitlige vækst er 80 cm. Hertil kommer, og overraskende blid og venlig natur, hunde har en usædvanlig, ekstravagant udseende. Temmelig hår Shepherd ( "dreadlocks"), som er dybest set en lang hvid frakke Cord trækker straks opmærksom på sig selv.

Nosed Monkey (Burmese)

Stryker s irettesættelse-næse abe til din lille næse modtog en interessant tilnavnet "Maykl Dzhekson." Aben til højre, kan du gøre top "meget sjove dyr."

En eller anden måde, har naturen skabt dem så underligt næse, levere en masse besvær. Faktum er, at en dråbe vand i løbet af regn falder til dem i næsen, og derfor er de nyse højlydt. I forbindelse med sådanne ulemper, de har i dårligt vejr til at sidde på en gren, der har skjult sit hoved mellem sine knæ.

Sådanne vidunderlige abe findes kun i Burma (nord), og deres antal er omkring 300 individer. De opdagede først i 2010. Dette bekræfter endnu engang, at karakteren af de rige og de endnu ikke helt kendt.

egern

Denne sjove dyr , også kan lave en liste over "de sjoveste dyr i verden" (foto bekræfter dette). Denne interessante navn har en jordegern, almindelig i Fjernøsten og Sibirien, hvor det er et populært eventyrlige figurer i folkeeventyr af den eskimoiske og Chukchi. For nylig nævne en sjov historie, der skete med turister og forbundet med disse jorden egern.

Egern elsker at tigge, nogle gange når op til plyndre. Med alt dette, har disse forbavsende charmerende, selvom fræk dyr ikke forlade nogen ligegyldig.

Meget morsomt egern ser ud, når udvundet spiser mad.

Som konklusion

Ofte kan du se et udvalg af fotos og videoer under ét tema - "de sjoveste børn og dyr." Dette er optagelser, der fange store øjeblikke af dialog med børn dejlige skabninger.

Det er umuligt at nævne alle de sjove dyr. Deres enorme sæt. Mange af dem ligne deres udseende og opførsel af unge vidunderlige og dejlige børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.