Kunst og underholdningFilm

Linda Kozlowski: biografi, film, skuespiller personlige liv

I denne artikel, lad os tale om den berømte amerikanske skuespiller Linda Kozlowski. Biografi, succesfuld rolle, skuespillerinden personlige liv - alt dette vil blive diskuteret yderligere i materialet.

tidlige år

Skuespillerinden Linda Kozlowski blev født den 7. januar 1958 en provinsby amerikansk by Fairfield, Connecticut. Pige fra barndommen har været interesseret i cinematografi. Derfor efter at have nået myndighedsalderen gik at forstå stage færdigheder på det prestigefyldte Juilliard skuespillerskole. Her vores heltinde studerede opera, deltog i teater produktioner. Men i slutningen af den berømte skole har ikke bragt, den unge skuespiller er intet udbytte.

Forsøger at finde noget arbejde, Linda Kozlowski gik til New York. Her spillede han i Broadway teater produktioner. Snart skuespillerinden er blevet en rigtig stjerne af sådanne populære produktioner som "En sælgers død" og "Hvordan det hele begyndte." Det var på scenen spirende skuespiller blev spottet respekterede filmskabere.

filmdebut

For første gang på de brede skærme Linda Kozlowski blev tændt i 1985. I løbet af denne periode blev den unge teater skuespiller tilbudt rollen som Miss Forsythe i filmatisering af stykket Artura Millera - "En sælgers død" Her håbefulde skuespillerinde var så heldig nok til at arbejde på samme platform med dig selv Dustin Hoffman, der spillede en aldrende taber, har til hensigt at begå selvmord for at tilbagebetale familiens gæld. Det er bemærkelsesværdigt, at der på de brede skærme Linda Kozlowski dukkede op i billedet, er godt kendt med hende i Broadway produktion af samme navn.

Fineste time af skuespiller

Denne succes var forventer Linda Kozlowski år efter ganske påfaldende debut i biografen. I 1986 blev de håbefulde skuespillerinde tilbudt rollen som journalisten ved navn Sue Charlton i komedien filmen "Crocodile Dundee", en vidunderlig australske instruktør Peter Feymana. Deltagelse i projektet har givet skuespillerinden er allerede i starten af en karriere til at stige op til niveauet for denne skærm stjerne. Bevis for den høje status af skuespillerinden var hendes nominering til prisen "Golden Globe" i 1987. Forud for skuespillerinden havde ikke forventet mindre vellykkede skydning i fortsættelse af de populære historier om "Crocodile Dundee".

Andre succesfulde roller

Filme i filmen "Crocodile Dundee" gav en stor starte karriereudvikling af den unge skuespillerinde. Snart ene efter den anden regnede lovende rolle. I 1988 Linda gik til billedet af en af de centrale figurer i komedie film "Fortæl lånere." To år senere, Kozlowski spillet igen, denne gang med sin mand, Paul Hogan, i et vellykket film instruktør Dzhona Kornella "Næsten en engel."

Ekstremt succes for skuespillerinden blev og 1993. I løbet af denne periode, hun vandt en plads i det nye projekt af den berømte instruktør Rodney Gibbons - "nabo" en gyserfilm kaldet

Så, for skuespillerinden blev efterfulgt af hovedrolle i den anmelderroste kriminalitet drama "gennem gaderne i loven." Her Linda spillede en kvindelig detektiv, der undersøger svindel i fast ejendom. Det skal bemærkes, at dette arbejde er ikke skuespillerinden modtog de mest positive anmeldelser fra kritikerne. Men en ganske kølig modtagelse af filmen et bredere publikum blev ikke afspejlet i sin høje status Hollywood stjerne.

pensionering

I 2001 har Linda Kozlowski deltaget i hans sidste film - "Crocodile Dundee i Los Angeles" Faktisk på toppen af en karriere, skuespillerinden bedøvet publikum for terminering af former for optagelserne. Årsagen var skuffelsen af den berømte skuespiller på grund af mangel på perspektiv roller. I en af sine interviews, Linda sagde, at har ikke til hensigt at dukke op i anden-grade film, hvor hun blev tilbudt at spille i de seneste år. Skuespillerinden sagde på foragt for sin egen personlighed på den del af direktører, han henviste til sin høje alder og forsikrede publikum, der aldrig vil blive vist på sættet.

Linda Kozlowski: film

Howl til en karriere i Hollywood biograf, skuespillerinden medvirkede i følgende film:

 • "En sælgers død".
 • "Fortæl lånere."
 • "Næsten en engel."
 • "Crocodile Dundee".
 • "Favorite Son".
 • "Nabo".
 • "Sygeplejerske".
 • "Crocodile Dundee 2".
 • "Zorn".
 • "Shaughnessy."
 • "Ifølge loven i gaderne."
 • "Village of the Damned".
 • "Crocodile Dundee i Los Angeles."

Personlige liv

I 1990 har Linda tilsluttet liv med co-star og medvirkede i filmen "Crocodile Dundee" - Paul Hogan. Snart blev født den berømte parrets førstefødte, der blev opkaldt Chance.

Før mødet Kozlowski skuespiller har været gift to gange. For at blive gift til Linda, havde han til at engagere sig i langvarige retssager med sin ekskone. Forsøget varede i 4 år, hvorefter aktørerne endnu modtaget den officielle ret til at gifte sig.

I 2014, Kozlowski og Hogan besluttede at forlade. Initiativtager en opløsning er blevet en 56-årige skuespillerinde. Grunden, som blev angivet i retsdokumenter, blev det hævdet eksistensen af uforenelige modsætninger i familielivet. Skuespillerinden forlangte fra sin mand ret til forældremyndigheden over sin søn, samt underholdsbidrag. I sidste ende retten beordrede Paul Hogans ekskone til at dele med deres kapital, som dengang blev anslået til 20 millioner $.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.