Nyheder og SamfundNatur

"Russiske Arktis" nationalpark (Arkhangelsk-regionen)

Russisk Nord - området utilgængelige og lidt undersøgt. , Han aldrig ophører dog at tiltrække sin pragt. Beskyttet land Karelen, Obonezhie, Vologda har behov for beskyttelse og omsorg. Nationalpark "russiske Arktis" har til formål at bevare den naturlige og kulturelle rigdom af eksklusive dele af den russiske Nord.

Besiddelse "russiske Arktis"

For at realisere potentialet i Rusland i Arktis, bevare den særlige karakter af nord og forskning i 1999, medlemmer af den regionale Arkhangelsk møde blev det besluttet at afholde en "russisk Arktis" nationalpark. Planlagt forening af naturlige systemer på Victoria Island i Barentshavet, på Frantsa Iosifa Grunde og Novaja Semlja i nord. 10 år senere, har V. V. Putin beordret oprettelse af "russisk Arktis" nationalpark. Det område af parken indeholder mange beskyttede øer, hvoraf cirka. Gemskerk om. Loshkin om. North, Orange Island. Det samlede areal af de "russiske Arktis" - omkring 1,5 millioner hektar: de fleste dækker farvande (ca. 790 ha).

Reserve "Franz Josefs Land"

En af de mest nordlige områder af verden er det Franz Josefs Land, en øgruppe i virkeligheden støder op til "russiske Arktis". Af beskyttede arealer øhav er fra 1994, da det blev etableret staten Nature Reserve "Franz Josefs Land". Naturreservat, beskyttelse af hvilke den "russiske Arktis", dannet for at bevare den uberørte natur, løsning af miljøproblemer, reproduktion ressource. En vigtig opgave er at beskytte den lokale fauna fra menneskelig påvirkning.

På den lander i øgruppen beboet af isbjørne, der er et gunstigt klima for institutionen af afkommet skabt af naturen. walrus rugepladser besætte betydelige områder af reserven. På øerne og Appolonova Stolichka kan se sjældne Atlantic hvalros rookery. Der er mange fuglekolonier.

Den unikke mikroklima

"Russisk Arctic" (National Park i Arkhangelsk-regionen), har et unikt mikroklima. Park placering originalen. Det vaskes med to arktiske hav: Barents og Kara. I denne syd-vestlige del af Barentshavet er altid fri for is, Karahavet, derimod, fryser ikke kun om sommeren nær munden på floderne. En sådan funktion i naturen skaber en enestående mikroklima i parken, hvor der er så mange forskellige dyr, som ikke findes på nogen af den arktiske område.

fauna

"Russiske Arktis" - en nationalpark, faste beboere, hvor ekstremt lille. Der er kun 11 arter af dyr, men de er alle unikke. De fleste af dem findes i den Røde liste over Rusland: den atlantiske hvalros og rensdyr novozemelny, grønlandshval og en isbjørn, narhval og Minke Minke. Parken spiller en vigtig rolle i at beskytte Kara-Barents isbjørn befolkning. Den park zoner tundra bebor ræve (på tør bakker) og lemminger (nær vand).

"Russiske Arktis" - et vigtigt levested område grønlandshvalen, Spitsbergen dens befolkning. I begyndelsen af det 20. århundrede, har denne sjældne pattedyr blevet drevet på at uddø. Nu befolkningen er stigende. De kystnære farvande er sådanne havpattedyr som en skægget, grønlandssæl, ringsæl, Atlantic hvalros, sæl, narhval.

den ornitologiske

Den ornitologiske af parken er den største i den russiske Nord. Forholdene i det område gunstige for permanent sæsonbestemt levested og nesting. Der er mad nok, især i den varme periode, en masse steder for at arrangere rederne, er der praktisk talt ingen rovdyr. Fjeldrype er jorden og snedækket ugle. På den stenede kyst af øen rugende lomvier, polære lomvier, søkonger, Kittiwake Fælles hvide måge, borgmesteren og andre typer af fugle. Med alle de mange forskellige ornitologiske repræsentanter fra forskellige populationer sjældent nøjes sammen. Søkonger bebor kystnære områder og ikke lade dem selv i kabinen. Lomvier, tværtimod, på kysten kun reden, og alle resten af tiden tilbringer i havet, som måger, rider. Predators borgmestre og kjover nøjes nær den store havfugle nesting betjener dem mad.

Nationalpark "russiske Arktis" (Arkhangelsk) attraktive for trækfugle. De kommer fra de sydlige lande i det tidlige forår, i parringstiden. Alle spurvefugle, bortset fra snespurvene er vandrende. Bjerglærke, Lapland Bunting, komfur, stepdans i reden af tørt græs og under de polare piletræer. Familie af ænder , også er repræsenteret i "russiske Arktis", er der 12 arter. Sammen med andre ferskvands fugle, de reden og foder på arktiske søer og vandløb. I september genopbygge kyllinger koloni migrere til varmere steder.

Kulturelle og historiske arv

Nationalpark "russiske Arktis" - et sted med en særlig historisk og kulturel arv. Her er fokus objekter, der har forbindelse med opdagelsen af historien om Arktis. Det vides, at i 11-12 århundreder på det område af parken blev gennemført fiskeri, gik jeg på jagt efter hvalros på grund af deres stødtænder, polarræve på grund af deres usædvanlige pels, fugle med sjældne fjer. Den første europæiske navigator, der nåede Nye Jord, var en englænder Hyu Uillobi. Hans skib i 1553 gik til at søge nordlige passage fra Europa til Kina. Nå Novaja Semlja syd og gøre et stop ved mundingen af floden Varzina, blev hele besætningen dræbt under mystiske omstændigheder, eventuelt ved kulilte. Berømte hollandske navigator Willem Barents i slutningen af det 16. århundrede gjorde det til den Nye Jord. Han svømmede nær den nordlige kyst af Novaja Semlja, overvintrer på øen sammen med besætningen. På returvej opdagelsesrejsende uhelbredeligt syg skørbug. Besætningen vendte hjem med værdifulde videnskabelige observationer.

Den første russiske navigator, gik til den Nye Jord, var Fedor Rozmyslov. Han tilbragte omkring et år i ekspeditionen, hvor tog noter, der beskriver området og dens funktioner, udført meteorologiske observationer og opmålingsvirksomhed. Hans besætning nåede munden Matochkina Bowl og blev tvunget til at vende tilbage til Arkhangelsk. Ved årsskiftet det 19. og 20. århundrede begyndte Novaja Semlja øhav at besøge oftere, især af russiske forskere. I 1909, Vladimir Rusanov, russisk navigator, gjorde den første betydelige kartografiske beskrivelse af den Nye Jord. I Sovjettiden, på det område af parken blev udført forskellige undersøgelser.

I øjeblikket er øko-turisme udvikling her. Alle kan besøge "russiske Arktis" nationalpark. Fotos og videoer kan gøres med krydsere brædder som følge af Murmansk, og i løbet af en lang række pladser til kyster øer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.