Nyheder og SamfundNatur

Afrika: dyreliv. Animal World - afrikanske løver

Kæmpe, den næststørste kontinent (efter Asien) i verden. Dens område - 29, 2 millioner kvadratkilometer, med øerne - 30 millioner kvadratkilometer. Dette er 6% af jordens overflade og 20,4% af jorden. 55 stater, dets befolkning overstiger en milliard mennesker er placeret på det afrikanske kontinent.

Wildlife Afrika: Lions

Den fauna af dette enorme kontinent er meget forskelligartet. Men en konventionel dyrenes konge er løven. I dette er der ingen tvivl. Bare se på denne magtfulde og stolte dyr. Interessant, de indfødte afrikanske løver tildelt denne titel også for det faktum, at de er meget lang tid til at se på solen uden at blinke. Selv om mange af racen af katten har denne evne.

Afrikanske løver har en lys og udtryksfuld fremtoning - kommanderende visning, hoved position, luksuriøse manke angiver autoritet af denne kæmpe.

Væksten af den voksne mandlige når en meter og vægt - to hundrede kg. Hunnen er mere yndefuld og elegant - hendes vægt er sjældent mere end et hundrede og fyrre kilo.

Dyr afrikanske løve - især ydre tegn

Det er den eneste repræsentant for katten, som har en manke. Besidder det kun hanner, med hvem hun begynder at vokse på omkring en alder af to. I fem år kongen af dyr, kan det nå en længde på fireogtyve centimeter.

Løvens manke er en indikator for dyresundhed. Ifølge hende en specialist kan bestemme tilstedeværelsen af nogen sygdom, og selv stemningen af dyret. Imponerende og halen af et rovdyr - en lang, tynd og meget stærk, med en kvast i slutningen. Uld korte løver, gul-sand farve på bagsiden. det er lettere på siderne.

levested

I øjeblikket afrikanske løver bebor kontinentet, ud over den nederste Nildalen. Dette er en meget stærk og sej rovdyr, kun overgået af tigre. Afrikanske løver foretrækker at bosætte sig i de åbne vidder, hvor der er masser af vandhuller, og der er mulighed for at gå på jagt efter hovdyr.

Det område, der er besat af den samme familie, er strengt begrænset. Men alt det er på det, det hører kun for løverne - fra græs til træet.

livsstil

Meget interessant at se den vilde verden af Afrika. Lions tiltrække forskere til at bygge "relationer" i familien. Dette er en virkelig interessant punkt. Afrikanske løver lever i stoltheder (store familier). En sådan familie kan have mellem tyve til tredive personer. Blandt dem kan være tre til fire voksne mænd, det samme antal hunner og deres afkom - de unge løver og unger. Lederen af familien gamle og klog leder.

Pride love er ganske enkel og klar - ikke at fornærme unger, søvn og jage en masse tid, når det er absolut nødvendigt, dvs. når maden er ved at være slut ... Leo vil aldrig gå ud på jagt, indtil han har i det mindste nogle fødevarer.

Det skal bemærkes, at der ikke er nogen streng fordeling i løven familie på "getter" og "husmor". I savanner hunner jage oftere, og hannen vogter familien. Men oftest det kommer ned til en doven halvt i søvn i skyggen af et træ - fjender han ikke søger, angribe kun dem foran ham uden videre begynder at jage på sit område. Fra tid til anden udgiver han en forfærdelig brøl, som distribueres til ti kilometer. Dette er en forebyggende foranstaltning - kongen af dyr meddeler distriktet, at området er optaget.

Det skal bemærkes, at den kvindelige ikke bare påtage sig det ansvar til fødevareproduktion. For stor og mærkbar er mænd - de er yderst vanskeligt at få på savannen til offeret hurtigt. I skovområder til jagt sorteper gåture.

reproduktion

Graviditet kvindelige afrikanske løve tager fra hundrede til et hundrede og ti dage. Kort før fødslen af en løvinde tager stolthed. Deres unge kvindelige efterlader ikke i seks uger. Født tre til fem unger, der vejer ikke mere end to kilo. De er blinde og helt hjælpeløs. Øjnene er åbne på den tiende dag, de første spæde skridt, de gør på den tyvende dag.

Den løvinde går på jagt, efterlader børnene alene. Til lugten af andre rovdyr ikke kunne finde ungerne, den kvindelige et par gange om måneden går til en anden hule.

Når børnene udførte 1,5 måneder, omsorgsfuld mor tager ungerne i en stor familie. Mors mælk unger spiser op til seks måneder. En interessant observation - løvinde på forskellige måder i relation til deres afkom. Mor længere ligesom kvinder end mænd. Da hans far bliver dræbt i stolthed, den anden mandlige eliminerer alle sine sønner. I dette tilfælde kan den løvinde forblive fuldstændig ligeglad. Men hunner hun ville aldrig give lovovertrædelse. Sådanne barske love diktere vilde Afrika. Lions har nået to-tre år, bliver de bortvist fra stolthed. Hunnerne altid forblive med sin mor.

Hanner starte et selvstændigt liv, ved at oprette din egen familie, eller ved siden af en anden Pride. Der er tilfælde, hvor de er i resten af sit liv bor alene eller oprette et par.

jagt

Afrika Lions - stærke og formidable rovdyr. I modsætning til andre store katte, har en rolig karakter. I løbet af dagen, de hvile i skyggen af træerne og jage i skumringen. Som allerede nævnt i savanne af en løvinde jagt. Små dyr, de spiser det samme, men større byttedyr bæres til familien.

Alle medlemmer af Pride altid spise sammen, og de syge og sårede dyr får deres andel af kød på lige fod med den sunde. Hvis du lykkedes at fange en ganske stor dyr har de jagt løver ikke komme ud, indtil du spiser det sidste stykke. På dette tidspunkt, kan et antal rovdyr græsse en flok antiloper, men de store katte ikke betale dem nogen opmærksomhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.