Nyheder og SamfundKultur

Hvad er en "glubende appetit"? Meningen og fortolkning af udtrykket

Denne artikel vil tage fat på spørgsmålet om, hvad en glubende appetit. Desuden vil eksempler på anvendelsen af dette udtryk i talen gives.

Hvad er "glubende"

Dette udtryk har flere betydninger. Som phraseologism - stabil kombination af ord - det kan bruges til at beskrive person (andre levende væsener) med øget appetit. Så normalt taler om dem, der spiser grådigt, hastigt, en masse.

Men nogle gange udtrykket "glubende appetit" fortolkning er ikke forbundet med absorptionen af fødevarer. Det har en ny betydning som følge af overdragelsen proces beskrivelse, når udtrykket betyder grådighed og frådseri med måltider, på et generelt plan - selve eksistensen af mennesket. Det er spørgsmålet "hvad er den glubende appetit" kan besvares på følgende måde: det er fråds, griskhed og grådighed på den person, som kommer til udtryk i alt. Typisk er dette udtryk anvendes med en negativ skygge.

Men, da det viser sig, i medicin der er en sygdom med sådan et navn. Meningen og fortolkning af udtrykket "glubende appetit" i denne sammenhæng er synonymt med sygdom kaldet bulimi.

Sådan arbejder hårdt og spise

Når det så skete, at ulven folk har været associeret med den onde bæst, evigt sulten, hensynsløs og list. Men i virkeligheden, alle de rovdyr lever som naturen havde tiltænkt dem. De jager at brødføde sig selv og forlade deres afkom og ikke for fornøjelsens skyld. Og snedige i deres adfærd er der absolut.

At sige "ulv ben fodres" bare viser, at dette dyr mad går til arbejde. Og spise dem, ak, ikke lykkes hver dag. Dette er sandsynligvis grunden til, at ulvene er spist med stor velbehag. De skal også gendanne brugt i jagten på mad energi.

overførselsmetode adfærdsmæssige stereotyp tillader en person på spørgsmålet: "Hvad er den glubende appetit" svar "Det er den sult til at arbejde hårdt og meget sulten individ".

Ønsket om at spise er naturligt for alle levende væsener

Hvorfor ulv blev valgt som hovedperson i et udtryk, der beskriver den store hungersnød - er uklart. Efter grådigt spise alle levende væsener, som længe har været berøvet mad. Bare se hvordan gags valgt måltid på gaden killing eller kvæler mælk kalv, fravænning og en lang periode uden mulighed for at drikke mælk fra skålene.

Men det var ulven dyret, som tog som en prototype i denne sætning. Sandsynligvis, grunden var, at ulven er ikke altid i stand til at få nok. Efter alt, i deres naturlige habitat er det ganske vanskeligt at finde deres egen mad. Store planteædere vinde alene er svært, og en flok elge eller hjorte skal opdeles i mange. Små dyr får også nok hårdt.

Den manglende evne til at have en dejlig

Nogle gange udtrykket ikke anvendes i forhold til en sulten mand, men som en beskrivelse af processen for absorption af fødevarer. Alle ved, at rovdyr ikke tygge maden. Ulve rive eller bide et stykke af den ønskede størrelse. Så de sluge det uden at tygge.

De, der var i stand til at observere dette billede, sammenlignet rovdyr opførsel, mens man spiser med absorptionen af fødevarer af nogle mennesker, der ikke bekymre sig om det indtryk, de gør på de tilstedeværende. Ser man på den, der hurtigt tager fat i fadet og synke store bidder, ikke prozhovyvaya og sagde: "Det er, hvad en glubende appetit" Betydningen af dette udtryk i denne sammenhæng - er en sammenligning af absorptionen proces skødesløse og forhastet proces mad næsten uden at tygge mand med indtagelse af rovdyr mad der kan bare ikke gøre det på anden måde.

Historien om Grå ulv

Lille hvalp far bragt ind i huset i det tidlige forår. Manden gik til skoven for brænde, og vendte tilbage med en omrøring i sin håndtaske. Men hvor hvalpen dukkede op i skoven? At børn ikke kender.

- Det cub - sagde hans far. - Hans mor var blevet skudt af jægere. Hans brødre og søster døde af sult, og ikke vente på sygeplejersken. Kun denne og overleve.

- Han er nok sulten, - sagde moderen, og sat på vognbund, en gryderet, der havde brudt brød.

Cub usikkert humpede til fartøjet, tiltrukket af duften af lækre kød suppe, forsigtigt snusede. Og så pludselig ivrigt overfaldes på den mad, gumlede og kvælning. Hans hale blev oprindeligt fastgjort til bagbenene, og ryggen er buet forsigtigt. Håret på bagsiden af hans hals var stikning nåle Yezhov.

- Åh, du kan lide at spise noget ... Intet under, de siger om den sultende mand, han havde appetit glubende! - mor smilede.

- Ja, der er ikke noget sagde blandt andet, - sagde hans far. - Noget Ulve er ikke værre end nogen andre levende væsener. Evil så voldsom får dem til at være naturen selv. Men vi vil fodre hende grå masser, men at uddanne som er nødvendigt for at bringe hunden hjem, og du vil se, at ulven kan være loyale og trofaste person. Og for fremtiden er en ulv vil aldrig være - lige så meget som han burde.

Og så skete det. Efter et år med øget grå ulv smuk og intelligent, meget lig en schæferhund. Han bevogtede flok får, så for ham ingen vovede at komme tæt på. Og han har aldrig eftertragtede nogen, selv den mindste lam. Og spiste Grå med følelse og værdighed, som det sømmer sig de kæledyr, der fodres regelmæssigt.

Her har du en talemåde om glubende appetit! Og sagde: "Hvor mange ulve ikke foder, og han er i skoven ser" også kan blive afhørt efter denne historie.

Grådighed - et menneskeligt træk, ikke et dyr

Ofte taler om limitlessly grådige individ - ikke nødvendigvis af mad - han havde glubende appetit. Værdien af udtrykket er overført betydning. Tillægge dyr frådseri og grådighed, folk bruger udtrykket, der beskriver manden med umådeholden begær i andre områder af livet. Formsprog "glubende appetit" i forbindelse med at beskrive en grådig person kan indikere et ønske om at have en alt for stor mængde penge, juveler, jord - alt hvad der er af praktisk værdi.

I virkeligheden, i dyreverdenen, alt er anderledes. Hvis Wolf Fødselsdag indeholder sådanne forhold, at han altid vil spise på samme tid, kan vi se, at dyret ikke vil spise mere end det, så meget som han har brug for. Og gå til fødevarer ulv vil ikke. Grådighed og grådighed - det har en temmelig menneske end dyr.

Myter om ulve

Hvorfor i eventyr ulv er altid præsenteret nogle dumme dyr, ingen virkelig ikke kan besvare. Faktisk er dette dyr er meget rimelige. Fang det yderst vanskeligt. De er nemme at beregne, hvor jægeren sat en fælde, sjældent falder i fælder.

Kørsel hjorte besætning, ulve bruge talenter af generalerne: de ikke bare mindlessly farende efter offeret, nemlig drevet hende til et sted, hvor de nemt kan klare det. Hvordan til at administrere de bæster, der ikke har sproget i kommunikation, koordinere deres handlinger? Her er en anden gåde.

Det har længe været observeret, at dyrene sjældent angribe uden grund. De blev tvunget til enten sult eller behovet for at beskytte sit territorium, afkom, eller en trussel mod deres egen sikkerhed. Og dræbe ulve hovedsageligt syge, gamle, svagelige dyr. Ikke så mærkeligt, det blev tildelt titlen "skov portører." Takket være dem, blandt skovens planteædere er sjældne endelser fra sygdom.

Apropos glubende appetit, for ikke at nævne en vigtig funktion. Uanset hvor sulten eller var dette dyr, vil det altid koordinere deres indsats med stiltiende ulv love, som ofte også ud over menneske. Selv om dette udtryk i vores sprog bruges med en negativ konnotation, desværre ...

Men en person kan dræbe en anden for at tage hans penge eller andre værdigenstande, ikke på grund af sult. De penge, han kan bruge senere drikke, narkotika, sjov, til køb af luksusvarer selv eller hans (hendes) elskerinde (de udvalgte).

bulimi

Og hvad er "glubende appetit" fra synspunkt medicin? Det viser sig, at der er en sygdom forbundet med over-spisning, som kaldes bulimi, eller bulimi. De mennesker, også kaldet det "ulven af sult." Patienten bruger en enorm mængde af fødevarer for at slippe af tyngde i maven, forårsager opkastning kunstigt, det bruger afføringsmidler, men kan ikke slippe af med lysten til at spise.

Sygdommen skyldes forstyrrelser i nervesystemet. Behandle det som regel ambulant. Og kun i få særlige tilfælde ty til hospitalsindlæggelse.

Så før du siger noget, der sammenligner manden med ulven, bør du overveje: om det ville være korrekt? Hvad enten i forhold til dyret en fornærmelse? Selvom det er selvfølgelig en joke. Fordi ulve er ligeglade, at tanken om dem, og manden siger. Men mennesket ... Nå, nok allerede om de mennesker, artiklen handler om noget andet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.