Kunst og underholdningMusik

Alsou: sanger, der kunne blive Ruslands Britni SPIRS

Alsou - sanger, der brød ind på hitlisterne i Rusland i slutningen af 1990'erne. Omkring hendes arbejde var en masse støj, fordi det er, trods alt, datter af en milliardær. Ikke desto mindre lykkedes Alsou at tage andenpladsen på den berømte sangkonkurrence "Eurovision", og at det betyder noget! Som startede sin karriere Søde Alsou gør i dag?

tidlige år

Hvor gammel Alsou? Sangeren i 2015 fejrede 32 år.

Alsou blev født i Bugulma - en by, der er i republikken Tatarstan. Hendes far - kendt på russisk virksomhed person - Ralif Safin. Det er forbundet med olieselskaberne. I 2011 blev hans formue anslået til $ 0,5 milliarder kroner.

Også sangeren har to brødre: junior - og senior Renard - Marat. Begge gik til sin fars fodspor og blive forretningsmænd.

Alsou - sanger, der begyndte at vise interesse for musik siden barndommen. På fem år fik hun i musikskole. Så fortsatte sin uddannelse i Moskva. I et interview, sangeren indrømmede, at hun i nogen tid havde tilbragt i London med sine brødre og studerede der i et gymnasium. Så når det blev tid til at gå på college, gik Alsou for at studere det der. Men med musik af hendes klasser havde intet at gøre - i kollegium lært basics forretning, tegning og matematik.

Alsou (sanger): I begyndelsen af en karriere

Det faktum, at datteren Ralif Safina kan synge russiske musikfans har lært i 1998. Det er, når radioen begyndte at spinde hendes første sang - "Winter drøm", "Nogle gange". dyre videoklip på sporene blev fjernet, der udkom regelmæssigt i rotation af russiske tv-kanaler. Lederen af det kreative team af Alsou blev kendt producent Vadim Baikov.

Alsou - sanger, der kom til scenen takket være sin fars investering, men det kan ikke siges, at hun ikke har nogen stemme eller evner. Når markedet kom ind i første musikalske album Artist "Winter drøm", i seks måneder den unge dame fans købte 700.000 eksemplarer af bogen. Denne bemærkelsesværdige præstationer. Fra 1999 til 2000, mange Alsou udført koncerter i hele Rusland.

Hun havde virkelig sin hær af fans. Der er endda tilfælde, hvor unge forfulgte sangeren: ser det, fyldt op e-mails og opfinde løgne om ikke-eksisterende forhold.

Tale ved "Eurovision"

Big gennembrud i hendes karriere kom i 2000, da hun gik til at repræsentere Rusland ved "Eurovision". Ifølge resultaterne af afstemningerne som helhed Alsou tog andenpladsen i konkurrencen. For Rusland, dengang det var det bedste resultat i 10 år med deltagelse i "Eurovision".

Efter denne tvivl sangerens talent begyndte langsomt at fordampe og begyndelsen på en ny fase i karriere Alsu: ydeevne ved World Music Awards, duetter med berømtheder som Enrique Iglesias og Dzhon Bon Dzhovi.

I 2002 albummet "19" blev sat til salg. Hits af denne udgivelse var sangen "I går" og "Still".

Alsou kunne blive russisk Britni SPIRS, men valgte en meget anden vej.

Personlige liv

Efter udgivelsen af albummet "19" Alsou er forsvundet fra luften af radio- og tv-stationer. Det viste sig, at sangeren har forelsket sig. I 2006 blev hun gift med en vis Yan Abramov. Manden af sangeren Alsu, som forventet, er en succesrig forretningsmand, ligesom sin far.

Brylluppet blev holdt med særlig skala: officielle del er arrangeret i staten koncertsal "Rusland"; Blandt gæsterne var ikke kun de mest fremtrædende forretningsmænd i Rusland, men også berømte sangere, skuespillere, tv-oplægsholdere. Gaver var unge for langt fra beskeden: et land hus i forstæderne, "Bentley" og, selvfølgelig, en vis mængde penge. Der var en bryllupsrejse - parret gik til øgruppen Fiji.

Børn sanger Alsou blev født i USA. I alt sangeren og hendes mand har to døtre - Safina og Michelli.

Man kan se Alsou op til 2014 helt fordybet i uddannelse af deres børn, da der ikke udgivet fuld længde album. På den anden side, jeg så lyset samling af vuggeviser for hendes præstation, samt albummet, registreres i tatarisk sprog.

I 2014, sangeren stadig vendte tilbage til scenen med udgivelsen af "Du er -. Det er lys" Albummet indeholder 18 sange. I samme år på musikkanaler blive snoet musikvideoen "falde ud af kærlighed ikke kan." Alsou igen begyndte at optræde ved koncerter og festivaler, der ofte optræder på tv, for at tage pladser i diagrammerne. Men mere end sangeren trækker på et lille og roligt naturskønt område. For eksempel, i 2015, hun ofte udføres på årsdagen aften eller TV Comedy Club koncerter. Sangerinden besøgte konkurrencen "New Wave" konkurrence og "Formel 1" i Sochi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.