Kunst og underholdningMusik

Masha Rasputina: biografi og personlige liv af sanger (foto)

Det er usandsynligt, at der i vores land er der en person, der ikke har hørt navnet på denne popsanger. Nogen elsker sit arbejde, nogen er irriterende, men være alting er, Masha Rasputina, hvis biografi er uløseligt forbundet med den sovjetiske og russiske show business - et lyst og originalt personlighed. I dag har vi introducere dig til hendes liv og arbejde.

barndom

Det bare så skete, at om sin barndom betyder Masha Rasputina (Alla Ageev) ikke kan lide at snakke. Det gør den kun under pres af meget persistente journalister.

Han blev født starlet i landsbyen Uropi Kemerovo-regionen. En god elev i skolen. Når atten år, flyttede hun til Kemerovo at modtage en videregående uddannelse. Hun forsøgte hendes hånd på mange professioner, og seks måneder senere indgav dokumenter om optagelse på universitetet i Kultur og Kunst.

På optagelsesprøver , hun ved et uheld mødtes med en vocal coach, der arbejdede på musikskolen Tver. Han inviterede hende til at gå til hans universitet. Mary er uddannet fra ledende og kor afdeling af musikalsk skole i 1988.

karriere starten

Singer Masha Rasputina, biografi, der uløseligt er forbundet med Estrada, i jagten på højt betalte job på en gang flyttet til Moskva. På grund af den ekstremt omgængelig karakter, hun var i stand til at etablere kontakter i hovedstadens musikalske kredse, samt indspille deres debut hit "Play, musiker." Før sangen Masha Rasputina først hørte på tv, sangeren ændrede sit navn til et alias.

I nitten 90 år Masha Rasputina, biografi, som er genstand for diskussion i mange populære publikationer, begyndte at arbejde med den store digter Leonid Derbeneva. Han blev for sangeren ikke kun forfatterens yndlingssange, men også en stor ven.

det første album

Arbejder på denne samling varede omkring et år, og i 1991 en samling af "vanvittig by" optrådt på hylderne i musik-butikker. I dette arbejde, viste Maria hendes vokale rækkevidde og dybde præsenterede sange, der kun få, der forventes af den unge sanger. Men især skelnes musik Masha særlige ironi indlejret i eksekverbare hendes sange. Nationale kærlighed og enorme popularitet bragte sangen "Circling Music" og "Himalaya". Hovedsageligt på grund af disse to sange af albummet solgt i store mængder i Rusland og tidligere sovjetrepublikker.

voksende popularitet

Masha Rasputina, biografi, som er utænkelig uden den scene, hele året brugt på vejen. I 1992 kom hendes andet album - "Jeg blev født i Sibirien." Vers til sangene stadig skriver Derbenyov og musik er to meget talentfuld komponist - Alexander Lukyanov og Igor Matete.

Huset Derbeneva sanger mødtes med stjernen i sovjetisk musik F. Kirkorov. Dette møde var meget frugtbart. Masha Rasputina og Kirkorov blev venner, ofte handle på de kombinerede koncerter og endda (som er meget sjælden i underholdningsbranchen) synge nogle sange.

Over tid, sangeren blev populær i USA, Israel og andre lande på den russisktalende befolkning. Den anden kritik af albummet tog mere gunstigt end den første. Den mest populære var den sang, "Jeg er født i Sibirien" og "På den hvide Mercedes." I videoen til denne sang i den berømte "Mercedes" vises Phillip. Masha Rasputina stadig en masse arbejde med Derbeneva, men kommunikerer med Yuriem Nikulinym, Lvom Leschenko, Vyacheslav Dobrynin, Vladimir Vinokur.

I 1994 gik på salg den første cd Rasputina - "Blå ponedelnichek". Denne samling er forskellig fra den tidligere række sange - lyrisk drillesyge og endda patriotisk.

nyt billede

På dette tidspunkt endeligt dannet billede af sangeren - en lys, fræk seksuel bæst i korte og forårsager kostumer. I 1996 kom det næste album af sangeren - "Jeg var på Venus", med smukke danserytmer. Albummet indeholder sangen "Ah, Odessa", som er Mary selv skrev. Denne oprindelige sammensætning, såvel som den legende sangen "Huliganchiki" fået en masse popularitet. I 1998 beundrere af sangeren mødtes med endnu en nyskabelse - albummet, "Du behøver ikke vække mig." Især berømt var titelnummeret og "du faldt ned fra månen." På det tidspunkt er sangerens popularitet vokser. Hendes sange blev hørt på FM-stationer og tidligere ikke genkende hendes arbejde. Foto af Masha Rasputina i stigende grad optræder på siderne i glittede magasiner. Sangeren følte den sande kærlighed til hans fans.

Masha Rasputina: biografi, personlige liv

Skuespillerinden var gift to gange. Første mand - Vladimir Yermakov, som hun mødte i det første år af sit ophold i Moskva. Når hun lærte, at klubben fabrikken, hvor Maria arbejdede som bogholder, leje en VIA ledet af den tidligere bokser og nu en sanger og musiker Vladimir Yermakov. Masha hans sang imponerede ham, og han tog hende til gruppen. Meget snart en kreativ alliance voksede til en romantisk.

Unge mennesker begyndte at leve sammen, og i 1983, Masha Rasputina familie voksede - parrets datter Lida blev født. I 1997 fagforeningen brød op. Tidligere ægtefæller har skiltes, men Ermakov var producent af sangeren.

I midten af halvfemserne i Rasputina livet er der en anden interessant mand - hendes bror fra Sibirien. Big forretningsmand, sport og galant, men gift ... trods alt, Masha med hovedet gik ind i en ny sammenhæng, men hendes nye kæreste ikke travlt med at rive ned hans familie. Dens helt tilfreds med situationen. Som et resultat af denne situation har bragt Masha til alvorlig stress. Hun faldt i en dyb depression, forlade sit job og begyndte at ryge marihuana.

andet ægteskab

I sommeren 1999, Masha Rasputina, personlige liv, der ikke går godt endnu kvalificeret for anden gang gift med en indflydelsesrig forretningsmand Viktor Zakharov, som introducerede hende eksmand - Vladimir Yermakov. Victor har været en fan af Masha - han gik til hendes koncerter i forskellige byer, gav usædvanlige buketter af blomster og ønskede at møde hende. For hende skilt han sin kone. De er ikke kun registreret, men også blev gift i kirken.

På dette tidspunkt, er sangeren helt faldt ud af live-optrædener. Mange, der kender den eksplosive karakter af sangeren, mente, at dette ægteskab ikke vil vare længe. Men det uventede skete - sangeren var gravid i 2000. Hos Victor er også gifte sig igen. Den første familie, han har to børn - en søn, der studerer i Canada, og en datter, der bor med sin mor i Ukhta. For nylig, Masha Rasputina mand rapporterede, at hans 48-årige kone er gravid igen.

Masha Rasputina: biografi, børn

I det første ægteskab, sangeren havde en datter Lida, som efter skilsmissen havde hun meget vanskelige forhold. Når skuespillerinden var gift for anden gang, har datteren ikke finde et fælles sprog med sin stedfar. Hun virkelig savnet sin far, blev hun usamarbejdsvillig og ugæstfri. Da Masha blev født lille, Lida indså, at hun var en ekstra i denne familie. Dette i høj grad påvirket psyke af piger. I perioden med akutte sendt Mary hende til et psykiatrisk hospital. Efter lægerne udskrevet pigen fra hospitalet, har moderen ikke få hende. Ermakov Zakharov bedt om at købe sin datter en lejlighed. Lida løb ind i en ung mand og begyndte at forberede brylluppet. Men da han hørte om at have en sygdom, kastede han pigen.

Masha datter

Ottende dag i to September tusinde, Rasputin blev mor for anden gang. Familien havde en pige, som blev opkaldt Masha. Efter fødslen af et barn sanger forlod scenen helt, viet al sin tid, opmærksomhed og omsorg for sin familie og datter. Hun gjorde selv en offentlig erklæring om opsigelse af livekoncerter. Men hans løfter ikke holdes. Allerede i august 2001, han udgivet en ny cd "Kys mig overhovedet." I foråret 2002 begyndte hun at vise sig offentligt. Men dens udseende var ikke i store koncertsale, og natklubber og kasinoer. Organisering af præsentationer behandlet mand Viktor Zakharov sanger. Gebyrer ved ægtefæller anmodet, var højsignifikant dog ejerne af virksomheder ikke tørn.

drømme

Mary altid ønsket at flytte til Kiev. Hun er forelsket i denne by, dens usædvanlige arkitektur. Manden af sangeren gjorde hende en luksuriøs gave - lejligheder i Kiev, et område på omkring 500 kvadratmeter på 21. etage. Det tilbyder en storslået udsigt over Pechersk Lavra, Dnjepr, Mariinsky parken og parken af evig Herlighed.

Rasputin i dag

Nu sangeren er mere og mere sjældne på scenen. Masha Rasputina, biografi, som var et par år siden utænkelig uden live-optrædener, ventilatorer, tilskuere, nyder i dag familieliv. Hun er overbevist om, at det vigtigste formål med en kvinde - for at skabe en familiær atmosfære og få børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.