FinanserBanker

Anfordringstilgodehavender: fordele, ulemper, design nuancer

Efter at have modtaget en stor sum penge efter salget af værdsatte besiddelser (fx bil eller lejlighed), er sælger forpligtet til at bekymre sig om sikkerheden af penge. Mange eksperter anbefaler at investere nogen penge i det tilfælde, at de arbejder (og dette virkelig giver mening). Men der er tidspunkter, hvor sælger en bil (lejlighed, sommerhus), planlægger en person til at snart købe en anden, så om nogen "arbejde" penge kan ikke være tale.

På den anden side, på jagt efter nye køb kan tage temmelig lang tid, hvor de penge skal opbevares et sted.

En af de mest succesfulde varianter i disse situationer anses for at være en efterspørgsel depositum.

Du kan helt sikkert leje en værdiboks og beholde pengene der, men i dette tilfælde, vil lejen skal betale.

I samme sag, når du åbner kontante indskud, tværtimod, at banken vil betale indskyderen interesse.

Selvfølgelig, hvis du åbner en indbetaling på efterspørgslen, til høje renter forvente ikke behøver at (i mange banker ikke overstige 1% af den sats på sådanne indskud), men der er sådanne handlinger ikke at tjene penge, og ikke at bekymre sig om sikkerheden af midlerne .

Den største fordel ved en efterspørgsel depositum er evnen til at hæve penge til enhver tid uden yderligere traktater, aftaler og andre papirer. De vigtigste ting - på box office var det korrekte beløb i den ønskede valuta (til dette formål er det tilrådeligt at booke i forvejen). Selvfølgelig er der også andre depositum programmer, hvorunder kunden er berettiget til delvis hæve penge fra kontoen uden at afslutte kontrakten, men de stadig kræver en ekstra indsats fra klienten, og hele mængden af elevatoren er normalt ikke en succes med dem.

Ud over den glatte tilbagetrækning, anfordringstilgodehavender stadig godt, fordi det åbner det på ubestemt tid (kontrakten er gyldig, så længe klienten lukker den). Enhver aftaleindskud kan kun udstedes for et bestemt tidsrum, hvorefter det er muligt at automatisk fornyelse, men det kan ikke vare evigt - på et tidspunkt ophører med at bidrage longirovatsya. Generelt vil kunden nødt til at overvåge status for din indbetaling, hvilket ikke altid er praktisk, og på efterspørgslen indskud behøver det ikke.

Med hensyn til bidraget af ulemperne ved at åbne programmet "on demand", den vigtigste - er de lave renter. Hvis vi overveje alle de kontante indskud i alle banker, kan de anfordringsindskud blive betragtet som en ikke-rentebærende, så være ubetydelig sats. Men i en situation med økonomisk usikkerhed, forlanger depositum - det er lige, hvad du har brug for. Hvis der efter nogen tid viser det sig, at pengene i den nærmeste fremtid ikke vil være nødvendigt, er det muligt at forny et aftaleindskud at tjene mere interesse.

Det viser sig, at den slags "on demand" indskud - det er en glimrende mulighed for midlertidigt at forlade deres penge i banken til opbevaring, mens ikke at betale husleje eller tabe provision ved genopfyldning eller fjernelse. Men hele tiden at holde deres penge på sådan en indbetaling er ikke nødvendig - der er mere rentable muligheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.