SundhedSygdomme og betingelser

Spasmodisk torticollis, diagnose og behandling

Spastisk torticollis henviser til en af de mest almindelige typer af fokal (enkeltsidet) dystoni hos voksne. I de fleste tilfælde er denne sygdom er spasticitet eneste symptom der er forbundet med neurofysiologiske lidelser i hjernestammen og basalganglierne. Sygdommen er normalt diagnosticeres efter 30 års alderen og er i første omgang af forbigående art, senere symptomerne blive permanent. Kun 10% af tilfældene forekommer remission, men en fuld helbredelse er næsten ikke forekommer. Spasmodisk torticollis manifesteret voldelig drejning af hovedet til den ene side, til tider vippe eller tilbagelænet. Nogle mennesker forsøger at svække dystoni særlige teknikker, såsom lænede sit hoved mod væggen, holder hånd på hagen, ligger ned. Spasticitet halsmusklen forsvinder under søvn og øger med stress og angst. Hos mennesker, langtidssyge torticollis, udvikle livmoderhalskræft osteochondrose og radiculopathy, som er ledsaget af smerter i armen og nakken.

diagnostik

Når diagnosen "spastisk torticollis" bør altid konsultere en neurolog. For at bestemme den korrekte diagnose og ordinere den rette behandling, anvendes disse typer af undersøgelser:

  • X-ray (med funktionelle tests);

  • vaskulær (rheoencephalography);

  • analyse af blodforsyningen for vertebrale og halspulsårer i hvile, dreje hovedet, dens hældning i forskellige retninger;

  • Analyse af blod fyldning af beholdere, tonen i arterier, perifer vaskulær modstand, tone vener, vaskulær labilitet;

  • elektromyografisk undersøgelse;

  • forskningspotentialer fremkaldt i hjernen;

  • akustiske analyse stamceller potentialer;

  • Undersøgelse inducerede somatosensoriske potentialer;

  • transkraniel magnetisk stimulation.

Torticollis behandling

Spasmodisk torticollis henviser til sygdomme, der er vanskelige at terapi. Tilstrækkelig behandling er svært at finde på grund af det faktum, at spasticitet syndrom er forårsaget af patologiske forandringer i modstanden, den underliggende sygdom.

Spasmodisk torticollis delvist behandlet lægemidler designet til at lindre spasmer i nakkemusklerne. En lang tid til disse formål ved hjælp af agonister og antikolinergika centrale. I dag er det mest effektive middel anses for at botulinumtoksin type A. I dette tilfælde, for at bevare tonen i musklerne i nakken i den normale position, er dette stof administreres i det syge muskel. Der er en midlertidig blokering af forkerte signaler, men når effekten ophører, er det nødvendigt at udføre reinjektion.

Efter nødvendigt den medicinske procedure blokerende vigtigste faktor aktivitet til at normalisere funktionen af rygsøjlen i almindelighed, og virke på det perifere ildsted betyder akupunktur og kiropraktik. For at gøre dette, anvende den post-isometrisk afslapning af musklerne i nakke, skulder og fælles mobilisering af halshvirvelsøjlen segmenter, der kombinerer dette med auricular akupunktur og korporal.

I det tredje trin behandling udføres korrigere den beskadigede dynamisk stereotyp. Det er den længste etape, kræver vedholdenhed og tålmodighed på den del af lægen og patienten. Spastisk torticollis er kendetegnet ved det vigtigste patologiske stereotyp - løftearmenes dreje hovedet, hvilket afspejles i de følgende ændringer i spinal bevægelsesapparatet som helhed. For at bryde de stereotype autorelaksatsii teknikker og anvendes særlige øvelser.

Det primære og væsentlig forudsætning for effektiv behandling er at undertrykke indflydelsen af den centrale faktor anvendelse botulinumtoksin type "A" og en ny generation af lægemiddel - Kseomina (Xeomin®).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.