LovOverholdelse om regulering

Fælde træer. Tilladelse til at skære træer

I dag er den russiske regering aktivt kæmper for genoprettelsen af borgernes sundhed, samt for bevarelsen af miljøet. I løbet af de sidste par år har det været at skabe en række regninger, der er rettet præcist på målet. Hver af os har hans eller tilstødende forstadsområde, men gør alle vide, at er strengt forbudt at fælde træer? Lad os analysere nærmere regningen, dens mål og point.

Hvorfor har vi brug for at skære træet?

Fælde træer - det er en nødvendig proces, der udføres i følgende tilfælde:

- Hvis de er i dårlig stand.

- Hvis det er nødvendigt for konstruktionen. I dette tilfælde skal du have til rådighed layoutet, samt en skriftlig godkendelse fra den miljømæssige og den nationale undersøgelse.

- Hvis du har brug reparationer af underjordiske kommunikation og grønne områder forhindre dette.

- Når fælde træer tillader sollyset at trænge ind i bygningen.

- Hvis det er nødvendigt at forberede opførelsen af landbrugets plads. I dette tilfælde er rammen flugter med rodløshed træer træstubbe. Hertil kommer, at fældning af træer er nødvendigt, hvis for eksempel en bestemt type plantning fremmer allergiske reaktioner hos populationen af en bestemt bygning eller et område. I dette tilfælde inden for rammerne af visse typer træer, men kun hvis det er en skriftlig godkendelse af den lokale ledelse.

På fældning af træer kræves officiel tilladelse

For at skære et træ på hans sommerhus og tilstødende område, du skal tage tilladelse til denne proces. I forskellige lokaliteter fældning af træer udføres i henhold til byens love og administrative bestemmelser. Hvis du har brug for at fjerne de grønne områder på den jord, hvor byggeriet vil finde sted senere, er regeringen regner med den højeste kompensation. Fældning af træer på jorden under yderligere konstruktion udføres kun med tilladelse fra bystyret organisationer. Det udstedes kun, hvis grundejeren at plante nye træer i den region, hvor de kommunale myndigheder angiver. I nogle tilfælde er det også muligt økonomisk kompensation.

Hvis træet er i en nødsituation, at plante nye planter er ikke nødvendig.

Listen over dokumenter, der skal indsamles

For at skære ned på den del af træet, som vi tidligere har sagt, at det er nødvendigt at tage tilladelse til fældning. For at gøre dette skal du samle følgende dokumenter:

- en skriftlig erklæring, angivelse af årsagen til log af træ;

- et layout område;

- beskrivelse af grønne områder, der skal skæres ned;

- officielle kontrakt indgået med virksomheden, som er engageret i fældning af grønne områder.

Typer af fælde træer

Der er fire arter af træer fældet. Lad os analysere dem nærmere.

Den første metode - en selektiv skæring. Med denne fremgangsmåde til fjernelse træet er delvist deleteret. En sådan mulighed ofte valgt til træproduktion, samt at fremskynde deres vækst.

Den anden mulighed - det er en komplet skæring. I denne udførelsesform er alle træer bortskaffes ad gangen. Fuld-skæringen udføres til oprensning plot af bevoksning.

Den tredje mulighed - den gradvise afskaffelse af grønne områder. Det er produceret i flere etaper og samtidig bevarer de beskyttende funktioner jord.

Den sidste mulighed - fældning af træer med henblik på vedligeholdelse af skove. Under denne mulighed, fjerne de gamle grønne områder med henblik på at holde kun sunde træer.

På hvilket tidspunkt af året er det bedst at fælde træer?

Mange af os tror, at det bedste tidspunkt for at fælde træer - denne sommer. Denne opfattelse er forkert. Det menes, at vinteren fældning af træer - er den bedste løsning. Det hele er en grund, fordi det indeholder et minimum af saft om vinteren i et træ. Med dette træ i lang tid ikke rådner.

Men den teknik, der er tilpasset til fjernelse af grønne områder, temmelig dysfunktionelle i kulden, så skæring er mere effektivt om sommeren.

bøder

Som vi tidligere har sagt, er det bydende nødvendigt at have en tilladelse til at fælde træer. Enhver uautoriseret ødelæggelse af grønne beplantninger straffes med en bøde. For at fælde træer, som er beskyttet af de vilde dyr tjeneste, forudsat opsvinget, hvilket er omkring 30 tusind rubler. Hvis du har skadet træ eller forsøger at grave det, i overensstemmelse med loven om administrative overtrædelser vil blive pålagt en bøde på 1.500 rubler. I tilfælde af særligt udstyr bøde for opskæring træer vil være 3000 rubler. For ikke at overtræde loven, skal du sørge for at se byforvaltning at få tilladelse til fældning af grønne områder.

Nogle statistikker

Ifølge statistikker, miljøkriminalitet, 44% af dem - det er ulovlig skovhugst. For at kompensere for de skader på naturen, vil det være nødvendigt omkring 100 år. Det er af denne grund besluttet at skære ned træerne for at gøre kun med særlig tilladelse.

Hvor længe kan jeg bruge tilladelse til at skære ned?

Ulovlig skovhugst indebærer ikke kun bøder, men i nogle tilfælde endda en straffesag. Hvis træet skal skæres ned, er det nødvendigt at anvende en særlig virksomhed, der vil udstede alle egnede dokumenter. Hvis fejlen ansøgerens skære blev resolutionen ikke udført efter et par uger vil være ugyldig, og bliver nødt til at registrere igen. Straf for fældning af træer er ikke kun betale, hvis absolut alle dokumenter.

Skovrydning i nytårsaften

Det er ingen hemmelighed, at den ulovlige fældning af træer i byen især almindelig nytårsaften. Næsten alle ønsker at få en duftende gran helt gratis, uden at overveje konsekvenserne. På tærsklen af dette år blev det besluttet at øge mængden af straf sanktioner. Leder af Forestry Ivan Valentnik håber, at der hvert år vil antallet af overtrædere reduceres. Han lover, at næste år vil blive accepteret af massen af regninger, der vil minimere tilfælde af ulovlig fældning af grønne områder.

Som vi sagde tidligere, på tærsklen til det nye år er steget bøder for at skære træer. Til fældning af nåletræer uden tilladelse skovbrugere kan endda få livsvarigt fængsel. Dette er muligt, når træet blev skåret ned, hvis pris er mere end 5 tusind rubler. I andre tilfælde straffen omkostningerne er omkring 4 tusind rubler. Ud over sanktioner, vil det være nødvendigt at kompensere for skader på skovbrug, - næsten 3 tusind rubler for hvert træ.

Det er nødvendigt at gemme en check, købe gran nytårsaften. I tilfælde af træ transport til et andet sted, skal du have en formel kontrakt, der angiver antallet af indkøbte plantager og købsdatoen.

Logning

Mange er bekymrede over, hvad de skal gøre, hvis du har brug for træ og fældning af træer og buske er forbudt. Lad os se på dette spørgsmål i flere detaljer. Hvis ejeren er nødvendig for at forberede træ til deres behov i opførelsen af huse op til 300 kubikmeter, køb sker under købsaftalen. Det ligger mellem ejeren af jorden og Ministeriet for Skovbrug i en periode på op til et år. De gennemsnitlige omkostninger for en kubikmeter træ er 50 rubler. For lav indkomst og stor regningen giver en rabat på 7%.

Hvordan søger man om logning?

Proceduren til logning involverer først at anvende. Med henblik herpå skal udlejeren gøre en skriftlig ansøgning til den lokale skovbrug. Du skal have et identitetsdokument. Også, skrive en redegørelse kan en autoriseret person. Hvis ansøgeren har valgt denne mulighed, skal du lave en ekstra kopi af passet repræsentant og hans skriftlig tilladelse til behandling af personoplysninger. Hvis ansøgningen sendes gennem postvæsenet, skal alle dokumenter være notarized.

yderligere dokumenter

Afhængig af tømmer høst formål de skal give følgende værdipapirer:

1. Dokument til et hus eller en bygning.

2. Dokument der bekræfter ejerskab af jord, eller en tilladelse for retten til at bruge jorden.

Angiv, at i ansøgningen?

Kun få kommer på tværs af en erklæring om udøvelse af træ. Lad os tage et kig på, hvad der præcist er forpligtet til at angive i en skriftlig erklæring på træet stykke.

I en erklæring, skal udlejeren angive dit navn, efternavn, data for det dokument, der attesterer identitet, adresse, telefonnummer, e-skovbrug, der forudsætter køb af træ, er formålet med emnet og den nødvendige mængde af råvarer. Hvis der er behov træ til opførelsen af huset, skal du også angive adressen på den jord. Hvis ansøgeren har fordele, er det nødvendigt at vedlægge en kopi af det pågældende dokument.

Hvem kan få en bøde for overtrædelse af regningen?

Tiltalt for ulovlig fældning af træer kan være den lokale inspektør, en skovfoged og miljøansvarlige. Ved ansvarlighed tiltrak alle dem, der er involveret i ulovlig skovhugst, nemlig kunden og performer. Det er grunden til, at virksomheden, der bistår med at fjerne træer, primært søger byens tilladelse og registrering papirer hos kunden.

Interessante fakta at bekæmpe ulovlig skovhugst

Kun få mennesker ved, men på tærsklen til den nye 2016 praktiseret en ny teknik til beskyttelse af gran, gran og cedertræ træer (artiklen foto). Træ behandlet med en særlig substans, som, når de udsættes for stuetemperatur begynder at udsende en ubehagelig lugt råddent. Af den måde, løsningen er en organisk og ikke skadeligt for grønne områder. Også værd at bemærke, er, at den dårlige lugt ikke kun træet selv, men alt, hvad han rører ved det.

For nylig, også ofte på tv og i selve byen er reklame, som opfordrer til at opgive købet af et nåletræ på nytår helligdage. flere familier nægter at leve juletræer og kunstig erhverve hvert år.

Fordele ved træer

Taler om regningen, som forbyder gøre ulovlige fældning af træer, kan man ikke glemme den fordel, der bringer grønne områder. Bestemt hver af os ved, at træer udsender millioner af tons ilt dagligt, hvilket er afgørende for hver person at trække vejret.

I modsætning til konventionelle planter hele året gør fotosyntesen kun evergreen nåletræer (artiklen foto). Nåletræer har en høj terapeutiske egenskaber, duften især nyttige til dem, der har en sygdom i åndedrætssystemet.

opsummering

Som vi fandt ud af, træerne bringe til vores sundhed og miljø uvurderlig. Miljøfolk rundt om i verden hver dag kæmper med ulovlig fældning af træer bevare naturen. I Den Russiske Føderation er der et lovforslag, der giver mulighed for straffende sanktioner til overtrædere. Allerede næste år, kan ulovligt fældet træ vise sig at fornærme er ganske alvorlige fængsel tid. Beskyt miljøet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.