LovOverholdelse om regulering

Sådan udfylder i arbejdet bog efter reglerne?

Arbejde bog, som du ved - er det vigtigste dokument af medarbejderen. Den indeholder oplysninger om den anciennitet, samt resultaterne af de ansatte i den professionelle sfære. Sådan udfylde dette dokument er omfattet af en særlig instruktion og skal klart gennemføres. Sådan udfylder i arbejdet bog, så læs videre.

grundlæggende regler

Work-bog skal afvikles på en medarbejder, der arbejder i en virksomhed i mindst 5 dage. Når dens design lavet sådanne data om medarbejderen:

- Fulde navn og fødselsdato (konstateret på grundlag af passet);

- besættelse, uddannelse og særlig (i overensstemmelse med dokumentet på uddannelse, kvalifikationer, osv).

Angivelser, der indfører, forflyttelse og afskedigelse

Sådan udfylder i arbejde-bog om? Derefter skal den indtastes på data modtaget til gavn for oversættelser og en medarbejders afskedigelse. Hertil kommer, som fast base, som blev afsluttet ansættelseskontrakten, og oplysninger om givende arbejdere. Oplysninger om disciplinære foranstaltninger ikke er bragt, med undtagelse af sådanne disciplinære foranstaltninger, afskedigelse. Alle disse data er konstateret på grundlag af ordrer inden for en uge fra udstedelsesdatoen. Men hvis ansættelsesforholdet opsigelse registrering af det skal betales på samme dag. Det er i virkeligheden, at hele proceduren for påfyldning arbejde bøger.

Hvis en person arbejder på deltid, kan dette være fikseret i projektmappen på de vigtigste indlæg (på hans anmodning). Efter at hver post medarbejder bør være bekendt med det personligt mod signatur.

Almindelige fejl arbejdsgivere

Desværre er det ikke alle medarbejdere i personaleafdelingen er ivrige efter at vide, hvordan man udfylder i arbejdet bogen ifølge loven. Selv en enkelt forkert indtastning kan føre til mange problemer.

  1. Hvis navnet på medarbejderens navn vil blive indtastet forkert, vil beskæftigelse historie gøres ugyldig.
  2. Hvis en person har været, for eksempel, sekundær uddannelse, og senere uddannet han, registrering af den nye uddannelse blot placeret ved siden uden at krydse ud gamle oplysninger.
  3. påfyldning bøger dato skal anbringes senest en uge efter vedtagelsen af medarbejderen til at arbejde.
  4. På titelbladet af dokumentet skal underskrives af den ansvarlige for indtastning af information i en bog. Sandt nok, tegnet tydeligt ganske vanskeligt. Sådan udfylder i arbejdet bog i dette tilfælde? Det er bedst bare at registrere navnet.
  5. I afsnittet "Oplysninger om papir", er det nødvendigt at specificere et bestemt job og afdelingen (baseret på rækkefølgen af leje eller overførsel).
  6. Den fjerde kolonne angiver det dokument baseret på, optagelsen er foretaget. Det vil sige, skal du angive rækkefølgen af navn, dato og nummer. Det skal også bemærkes, at reduktionen i den fjerde kolonne ikke er tilladt. Ordet "orden", "protokol", "bortskaffelse" er kun skrives fuldt ud.
  7. Hvis ansættelsesforholdet ophører, er det vigtigt at præcisere artiklen og afsnit i arbejdsretten, hvor afskedigelse er holdt.

Nu hvor du ved, hvordan man korrekt udfylde i arbejdet bog, du helt sikkert vil undgå problemer med medarbejdere, og med andre institutioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.