Kunst og underholdningLitteratur

"Odyssey" digt. Resumé fe eventyr beskrevet af Homer

"Odyssey" - en fe digt, hvor handlingen foregår i det magiske land af giganterne og monstre, der var vært for vandringer af Odysseus og hans hjem i den lille rige Ithaca, hvor Penelope ventede på ham (hans kone) og Telemachos (søn).

Begynder historien "Zeus vil." Athen før rådet af guderne Zeus beskytter Odysseus. Resumé af digtet fortæller historien om hans fund på dette tidspunkt i fangenskab brændte med kærlighed Calypso og hans lidelse fra et ønske om at se deres indfødte kyster. I mellemtiden, i hans rige, bliver han anset for at være døde, og hans kone Penelope nobles tvunget til at finde en ny mand og konge af øen. Med dronningen om Ithaca er hendes søn Telemachos, men han er stadig ung, så ingen tager alvorligt.

Athena var en prins i form af en omrejsende ven Odysseus. Resumé af eventyret fortæller historien om hendes søns appel til søgning af sin far, som modsatte sig de potentielle bejlere af Penelope. Telemachos umærkeligt trænger ind i skibet, og sendt først til Nestor i Pylos. Det viste sig, at en affældig gammel mand ikke ved noget om den skæbne Odysseus. Prinsen bliver sendt til Helen og Menelaos til Sparta, hvor han lærte, at hans far var i live og bringer lidelse på øen Calypso. Med gode nyheder Telemachos ville vende tilbage til Ithaka, men her historien om det afbryder Homer. "Odyssey" fortsætter historien om hovedpersonen.

Athena var i stand til at hjælpe - på ordre fra Zeus, er Hermes sendt til Calypso på kysten, Odysseen frigøres fra øen. Han hastigt konstruerer en tømmerflåde og gør hans vej til Ithaca. Poseidon (Kejser of the Sea), vred på Odysseus, fordi han vovede at blindet hans søn Polyphemus (Cyclops), svømning faciliteter grimme pauser i stykker. Men Athena igen redder helten, hjælpe ham nå kysten i live. Odyssey bringer liv pigen prinsesse Sterkhov Navsikai der viser ham vejen til hovedstaden.

Ankommer til slottet, den vigtigste helten i digtet beder hersker Phaeacians Alcinous og hans kone Aretha, for at hjælpe ham til at vende tilbage til sit fædreland. Kongen bad om at fortælle om deres oplevelser eventyr af Odysseus. Synopsis af hans rejse indeholder en fortælling om møder med en bred vifte af fantastiske monstre og befolkningerne i cicones, afviger i deres hævngerrighed, en lotus-spisere, som fremlagt retter, gør du glemme alt om det fædreland af Cyclops, o Herre vindene Eole, en kannibal, om Kirk, hvis trylledrik forvandler mennesker til dyr. Næste Odysseus stadig taler meget om spøgelser, der lever i delstaten Shadows, om fortryller sejlere syngende sirene, et monster fra havet af Skylla og Charybdis - den forfærdelige hvirvelstrøm af køer af Solen, nymfen Calypso. Story varede næsten indtil næste morgen.

Hjem sender Homer Odyssey, generøst begavede FEACO, plantet på en high-speed skib. Så Odysseus vendte hjem, havde jeg ikke set i omkring 20 år. Men her den Odysseen i fare - uforskammede bejlere besluttede at dræbe ham. Med hjælp fra Athena og Telemachos, overvinder han alle forhindringer og er genforenet med sin kone. På Ithaca restaureret fred og nåde.

Den imponerer med sin plot, atmosfære og stemning af eventyr "The Odyssey". Synopsis minder mere om den romantiske roman end gennemsyret episk heltemod. Hovedpersonen gør ikke udnytter på slagmarken, og blandt monstre og troldmænd, så snedige og opfindsomhed er vigtigt for ham ikke mindre mod og styrke. Penelope, gift med Odysseus, som viser heroisk modstand i kampen for deres kærlighed og loyalitet. Sissy Telemachos modnes i slutningen af historien. Gods Odyssey - fredelige og majestætisk, en særlig charmerende adskiller Athena. Finalen af digtet er gennemsyret med triumf retfærdighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.