Mad og drikkeOpskrifter

Hvordan laver man rejer til øl?

Øl er godt for enhver fisk og skaldyr, bevidst har folkene allerede befundet dem næsten alt i tørret form. Men rejer er helt sikkert den mest lækre og ømme forretter til en yndlingsdrink af russere. Ved du, hvordan man laver rejer til øl? Nej? "Så skal jeg fortælle dig det."

At vælge den rigtige rejer er en vigtig del af madlavningsprocessen. Små rejer er mere egnede til øl, mærket 70/90 eller 90/120. Disse tal angiver den omtrentlige mængde rejer i 1 kg. Oftest i butikkerne er der rejer kogt-frosne, dvs. De behøver ikke at blive kogte mere, nok til at blive kogt for at afrimme den. Et sådant produkt kan ikke koges eller stuves, men det er helt muligt at stege. Store rejer er mere egnede til grillning.

Valget af øl er heller ikke enkelt i sig selv, men for mig er dette problem længe blevet løst, jeg foretrækker mørk øl Amadeus. Beslutningen om, hvordan man laver rejer til øl, afhænger kun af, om jeg har tid nok til denne eller denne opskrift. Jeg har forsøgt flere opskrifter, og hver af dem er helt i stand til nogen, selv den mest uerfarne elskerinde.

Forberedelse af rejer til øl med sauce

For 1 kg rejer skal du:

 • 4 fed hvidløg;
 • Sort jord eller tør chili peber;
 • salt;
 • Ost med skimmel (Dor Blue er mit konstante valg);
 • Vegetabilsk olie;
 • Bay leaf;
 • dild;
 • Grønne løg;
 • persille;
 • Creme - 100ml.

Den første ting (dette er en streng regel for hver opskrift) læg øl i køleskabet. Rejer jeg køber ikke den mindste - den gennemsnitlige mere ømt kød. Jeg forsøger at tage ikke kogt, men bare friskfrosset, men så hvor heldig. Rejer skal optøes - for det lægger jeg dem i en kolander, lægger dem i en vask og jeg hælder kogende vand fra en tekande. Forberedelse af rejer til øl tolererer ikke ståhej.

Nu en marina. Stænk rejerne med peber (eller en blanding af peberfrugter), salt, tilsæt løvblad, klem hvidløg ind i dem. Jeg rører og forlader - du skal lave saucen.

Skær fint alle grønne, ost med meldug, fløde og lidt salt. Ja, jeg glemte næsten! - og 2 skiver knust hvidløg. Jeg rører alt, ælte osten til små stykker.

Jeg opvarmer olien i en stegepande og på høj varme yngler rejerne ikke længere end 4-5 minutter, ellers bliver de stive. Færdige rejer spredes på fadet med en ring, drys med krydderurter og lægger en skål med sauce i midten. Nem og hurtig opskrift på madlavning rejer til øl, er det ikke? Glem ikke at få øl fra køleskabet!

Rejer til øl i dej

Denne ret vil tage lidt længere tid, men resultatet vil overstige alle dine forventninger. Forberedelse af rejer til øl er næsten en hellig handling, der kræver ekstraordinær viljestyrke.

Foruden rejer skal du:

 • Mel, øl, olivenolie og æggehvide - til dej;
 • Rejer (skrællet);
 • citron;
 • Sojasovs, hvidløg, salt;
 • Oliven lidt til stegning.

Første ting er hvad? - Læg øl i køleskabet. Jeg laver en dessert - 50-60 g mel og øl, en ske med olivenolie og æggeblomme, dejen skal være konsistens med dejen til pandekager. Dejen skal stå i 1,5-2 timer (den eneste ulempe ved denne opskrift).

Jeg afrimmer rejerne, helst på en naturlig måde. Tid til dette har jeg nok, så længe lejren står. Nu marinade dem i sojasovs med knust hvidløg i 5-7 minutter. Jeg tager den ud af marinaden, jeg tørrer den, jeg dypper den i dej og steger i en varmt opvarmet stegepande på enhver vegetabilsk olie.

Drys med citronsaft og server den med øl med enhver sauce. Det er muligt med soja, Curry sauce vil stadig perfekt passe.

Rejer i breading

Hvordan laver man rejer i øl i breading? Det er simpelt og meget velsmagende, prøv det!

ingredienser:

 • 900g-1kg kongelige rejer
 • 1-2 æg;
 • mel;
 • salt;
 • vand;
 • Enhver vegetabilsk olie;
 • Sojasauce;
 • Brødkrummer.

Før du forbereder rejerne til øl, afrimmer de som altid (jeg forlader halerne). Jeg lægger dem i en separat beholder og hældes i smag med sojasovs. Må ikke salt!

Nu blandes æg, mel, salt og vand, klaret skal ligne en flydende creme creme. Jeg hælder breadcrumbs i den dybe plade - jo større jo bedre. Fremgangsmåden er som følger: Hold rejerne ved halen, dypp den i røret og panér derefter i brødkrummer - og på den opvarmede stegepande med slibolie. De steges hurtigt, så gær ikke.

Jeg serverer med enhver sauce. For eksempel smelter jeg i fløde smeltet ost og tilføjer lidt curry.

Generelt har jeg intet problem hvordan man laver rejer til øl. Der er et andet problem - hvordan man håndterer dem for ikke at spise indtil slutningen af madlavningsprocessen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.