HjemlighedKøkken

Bordservice "Rondell": anmeldelser. Bordservice "Rondell": producenten

Den i dag moderne marked tilbyder et stort udvalg af køkkenredskaber. Gryder, spande og pander, der passer til forskellige smag, pris og kvalitet. Det tyske firma "Rondell" er ikke specielt aggressiv reklame politik, deres varer er ikke konstant blinkede på tv og radio, virksomheden ikke gennemføre fælles kampagner med andre mærker. Men populariteten af brand efterlader ingen tvivl, og flere stiger hvert år. Hemmeligheden er enkel - kører elementær "mund til mund", fordi næsten enhver kvinde, der købte retter af dette mærke, er glad, og den anden er afhængig af de gode anmeldelser. Bordservice "Rondell" - er primært en kvalitet producent overholder de traditionelle tyske principper i denne henseende. Hvilket giver os mulighed for at få mere og mere popularitet med hvert år, der går.

Om virksomheden

Mange netbrugere er nu glødende debat om kvaliteten af produkterne fra virksomheden "Rondell", og af, at det ikke har nogen sammenhæng overhovedet til tyskerne. Nogle hævder, at selskabet er kun registreret i Tyskland, virksomheden er faktisk russisk, men varerne er produceret i Kina. De er baseret på den antagelse, at i Tyskland, få privatkunder hørte om dette produkt. Dette er delvist sandt, men svarene er afsløret i virksomhedens historie.

Brand Rondell dukkede op i 1988, da en tysk restauratør Gustav Schmidt beslutter sig for at købe anlægget til produktion af metal redskaber i Vesttyskland og registrerer mærket med det angivne navn. plante nyt liv starter siden 1989 - begyndte at producere service "Rondell". Producenten er afhængig af frigivelse af redskaber til professionelle kokke. Konstant voksende vifte af produkter, men altid med respekt traditioner kvalitet, der kombinerer dem med den nyeste teknologiske udvikling. Det er grunden til nogle få mennesker kender i moderne Tyskland, at en sådan virksomhed "Rondell". Bestik det var ikke designet til den gennemsnitlige forbruger, men kun til den professionelle køkken. Og ved den tid, overgangen af virksomheden til forbrugeren plan har hun ændret deployeringsstedet.

nyt marked

Rondell varemærke med alle de udviklinger og teknologier i 2005 erhverver det russiske selskab "Golder Electronics", og begynder at vise mærket på hjemmet forbrugermarkedet. På samme redskaber til huset produceret til de samme kvalitetsstandarder og den nyeste teknologi, der har været anvendt kun til professionelle køkkener, der fik eksploderede i popularitet i det nye marked og positiv feedback. Bordservice "Rondell" blev solgt til SNG-landene, Østeuropa og de baltiske lande.

Parallelt hermed er virksomheden at åbne et kontor i Hong Kong og bringer frigivelse af varer til Asien. Dette giver dig mulighed for at reducere omkostningerne og øge produktionen. Men at tale om den dårlige kvalitet af produkter på grund af det faktum, at det er lavet i Kina, så kategorisk kan ikke være i dag. Faktisk har mange globale brands overført deres produktion til Kina er på grund af billig arbejdskraft, men forlader deres krav til høj kvalitet varer. Kina er anderledes!

Hvad er en køkkenartikler "Rondell"? For som han modtog en sådan popularitet og kærlighed til mange elskerinder?

materialer

Tyske retter "Rondell" Det tilbyder en række forskellige modeller. Et af de grundlæggende materialer - høj kvalitet rustfrit stål, som i princippet og begyndte produktionen af de redskaber til det professionelle køkken. Mange kokke foretrækker at bruge deres køkkener nemlig stål, kan deres mening være tillid i denne sag. Også for nogle modeller af fremstilling materiale er tyk ekstruderet og anodiseret aluminium. Dette er ikke den billige, fleksible metal, som vi er vant til de fattige kvalitet retter. Her materialet bearbejdes med de nyeste teknologier og er en rigtig godt produkt. Særskilt, kan du vælge en klippefast serien af dette selskab. Alle ved, hvor lækker mad kan tilberedes i gryden, men den ulempe af sådanne retter har altid været sin store vægt. "Rondell" firma bruger avancerede teknologier, som giver optimale vægtforhold gryder og deres vægtykkelse og fraværet af overfladeuregelmæssigheder. Alle dæksler er fremstillet af varmebestandigt og slagfast glas.

Non-stick belægning

Med hensyn til non-stick belægning kogegrej i lang tid er hårde tvister. Mange hævder, at det er meget skadeligt, og det kategorisk kan ikke tages til madlavning. Desuden kan vi kun bruge en træspatel, fordi metal meget hurtigt ridse overfladen og hele non-stick effekt fizzles. Du kan ikke være uenig med dette, men dette gælder kun for dårlig dækning.

Selskabet "Rondell" bruger en belægning TriTitan Spectrum. Dette sejt materiale, der har fremragende non-stick egenskaber og indeholder ikke skadelige stoffer, der er farlige for mennesker. Desuden forståelse af problemet med brugen af metalgenstande i køkkenet (skovle, skeer, knive, etc.), har virksomhedens udviklere, der er vedtaget nye teknologier til at gøre det muligt for metallet, mens madlavning i gryden, hvilket naturligvis medførte en positiv eksplosion af følelser blandt kunderne (efter alt nu skal du ikke være bange for at ødelægge de dyre retter, glemmer træspatel) og positiv feedback. "Rondell" Service er populær af den grund, at der i nogle modeller bruger en non-stick belægning for både interne og eksterne vægge af gryder og pander, som i høj grad letter deres vask.

keramisk belægning

Den keramiske belægning er ikke længere en nyhed på markedet i dag, selv om det viste sig relativt nylig. Det markedsføres som et miljøvenligt og uskadeligt materiale med de samme funktioner som den non-stick belægning. Stadig stigende popularitet, den keramiske belægning har både sine tilhængere og tvivlere af dets kvalitet. Holde trit med tiden, kunne selskabet "Rondell" ikke videregive denne viden og, selvfølgelig, har skabt en linje af køkkengrej med belægningen.

Nytten af produkterne

I dag flere og flere mennesker kommer til konklusioner om ledende sund livsstil og ordentlig ernæring, som er uden tvivl baseret på nytten af den forberedte mad. Firm "Rondell" er at positionere sig som en virksomhed, der er sat op primært for kvaliteten af sine retter og økologisk kogt i IT-produkter. Et af selskabets patenterede teknologi er en tredobbelt indkapslet bund, som vil give 30% for at reducere tilberedningstiden, hvilket sparer tid og energi. Alle retter virksomheder, uanset hvilket materiale gør det muligt at lave mad uden brug af olie og vand, bevarer alle de nyttige vitaminer, mineraler og naturlige smag produkter.

pander

Bordservice "Rondell" er repræsenteret af en meget bred vifte af gryder. De varierer i materiale fremstilling og design. Enhver, selv den krævende, vil ejeren kunne finde et sæt til din smag. Dårlige anmeldelser af den pander "Rondell" er næsten ikke findes. De er kendetegnet ved fremragende kvalitet og sort til alle behov. Man kan vælge en rustfri stål gryde, en ekstruderet aluminium eller jern. Meget praktisk i hverdagen er en opmærkning af forskydning på de indvendige vægge af potterne.

pander

Betydelig variation kan prale og pander "Rondell". Anmeldelser af tilfredse brugere på internettet vil hjælpe dig ikke fare vild og beslutter at vælge høj kvalitet køkkengrej. Alle de positive egenskaber er beskrevet ovenfor gælder også for dem.

Vi bør også fremhæve de pandekage pander og grill. Bedre held næste gang? Det ville være næsten umuligt, hvis du bruger pander "Rondell". Anmeldelser "blinolyubiteley" vil bekræfte dette faktum. Men på grillen kan du tilberede de mest nyttige produkter og huske sommeren, selv i den kolde årstid.

Positiv øjeblik har også den alsidighed at varmekilder retter og indkapslet bund triple-reducerende tilberedningstid. Mange serien har en ikke-klæbende keramiske belægning og muligheden for vask i opvaskemaskinen.

Knive "Rondell": anmeldelser

Hver husmor ved, hvor vigtigt det er at have en god kniv i køkkenet. Efter alt, hvis knivene slibes eller hurtigt blunts, madlavning bliver til mel. Hans knive Selskabet "Rondell" særligt opmærksom. Lavet af høj kvalitet tyske rustfrit stål, de har en to-vejs skarphed og en unik tre-trins hærdning ICE hærdning. Perfekt balance, anatomisk formet håndtag med anti-slip effekt - alt om knive "Rondell". Consumer anmeldelser om dem er positive, men glem ikke - stålet er meget skarp! Vær forsigtig, når du bruger.

En lang række arter (kok, slagter, alsidige, brød, grøntsager og frugter, etc.), samt en meget smukt design har køkkenknive "Rondell". Anmeldelser om kvaliteten af dette produkt bekræfter producenten, hvilket giver en garanti for knive på op til 25 år, er der ikke meget hvor ellers.

Bageforme og køkken tilbehør

Ikke så enkelt med formularer til bagning og madlavning tilbehør. Du kan møde en masse negative evalueringer, som reduceres til det faktum, at de former er kortvarig, hurtigt ridset, og silikone håndtag varmt. Selvfølgelig, virksomheden producerer dem kun som et biprodukt, men mange fans retter "Rondell" skuffet dette øjeblik.

Køkken tilbehør er repræsenteret temmelig bred vifte. Nogle af dem har ingen klager, de er stærke, nemme at bruge og nyttigt. Men der er dem, der ikke kan tåle lang tids brug, det vil sige, selvfølgelig, ikke glade kunder.

design

Normalt, at få en høj kvalitet køkkenredskaber, er forbrugeren tilfredse med det, vi har - til retter gode, pålidelige, udfører alle nødvendige funktioner. Men udviklere designe "Rondell" aldrig hvile på laurbærrene, med hver sæson tilbyde sådanne interessante og smukke nye emner med en bred vifte af farver og teksturer, at selv med et komplet sæt af nødvendige redskaber, jeg ønsker at køre til butikken for næste fest - det er forskellige retter "Rondell" . Billeder viser, hvordan virksomheder opererer i denne kreative designere, der fortjener de højeste karakterer for ideerne om bolden. De vil forbedre ikke kun formen af retter, men også bruge trendy farver: terracotta, mokka, chokolade.

Have overvejende positive anmeldelser, service "Rondell" stærkt fundet sted i hjerterne hos stewardesser og værter over hele SNG og udenfor. Og det har al mulig ret til det, fordi virksomheden ikke afviger fra principperne om kvalitet af sine produkter. Selvfølgelig er der ulemper, men forhåbentlig vil de være opmærksomme og gøre alt for at eliminere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.