HjemlighedKøkken

Mærkning plastikservice: skade og fordelene ved plast

I løbet af sommeren, stigende popularitet plast ware. Det er ganske praktisk at bære mad. Som regel er sådanne ting, der anvendes i lange ture og picnics. Den utvivlsomme fordel ved sådanne retter er de lave omkostninger. Det er ingen hemmelighed, at i de fleste tilfælde er det er til engangsbrug. Mærkning plast redskaber kan fortælle en masse om dens kvalitet. Efter at have læst denne artikel, kan du nemt afgøre, hvad symbolerne betyder, som er placeret i bunden af den disponible plader eller kopper.

Historien om skabelsen af plast redskaber

I dag, engangs plast service er ganske velkendt for os. Vi bruger det som en madpakke eller tage en picnic. Er Alle ved præcis, da det viste sig? Denne information kan du finde i vores artikel.

For første gang på plastik retter lært i USA i 1910. Den første engangs bæger er blevet oprettet, og derefter begyndte at producere gafler, tallerkener, skeer og andre objekter, der vides for os i dag. De første retter blev lavet af tykt papir. Det fik kun popularitet i 1950. Og på dette tidspunkt papiret begyndte at erstatte et andet materiale, nemlig plastik.

Bordservice i USSR. vores tid

I Sovjetunionen begyndte sådanne retter at dukke kun i 1960, men indtil 1990 var det ikke populært. Dette var på grund af manglen på fast-food virksomheder. Det er værd at være opmærksom på, hvad der nu igen vinder i popularitet er det papir engangsservice. Det er ikke tilfældigt, fordi ofte nok plastprodukter til opbevaring af fødevarer ikke opfylder kvalitetskravene. Papir, til gengæld er en sikker og miljøvenlig materiale.

Hvis du vil købe uskadelige for sundhed redskaber, bør være opmærksomme på, at mærkerne på plastikbeholder. Dette og meget mere kan du finde i vores artikel.

Plastic service har en masse positive egenskaber. Det første, der fanger opmærksomheden hos forbrugerne - er de lave omkostninger ved sådanne produkter. Det er praktisk at transportere, og der er ingen grund til at vaske. Det er kendt, at plast ware er stærk nok, men kun hvis der ikke er for stor belastning på den. Som regel takket være de positive kvaliteter, er det bruges til skovture, fester eller bare tage i det mad for arbejde eller en lang rejse. Mærkning plast redskaber til mad kan fortælle en masse om sin kvalitet og anvendelse anbefalinger. Til engangsbeholdere til mad bragt eneste fordel, skal du vide, hvordan man korrekt bruge det.

I dag er mange caféer og fastfood restauranter bruge plastik engangs retter, fordi det er billigt, praktisk og æstetisk tiltalende. Det skal bemærkes, at fra dette materiale er også genanvendelige beholdere. Mange kvinder bruger dem til opbevaring af bulk-materialer. Hvad enten plastik bærer skade? Denne information kan du finde i vores artikel.

Skade og negative kvaliteter af plast og disponibel tallerkner

Kun få mennesker ved, men hvis de bruges forkert, kan enhver engangsbeholdere forårsage uoprettelige skader på helbredet. For at undgå dette, skal du vide, at de mærker af plast redskaber. Dechifrere markørerne i denne artikel.

Genbruges og engangsservice er skadeligt i tilfælde af at den er blevet anvendt forkert. nogle læger mener dog, at det bærer en vis fare under nogen omstændigheder. Først og fremmest eksperter anbefaler ikke genbruge beholderen, som er designet til engangsbrug. I det andet program udsender den store mængder farlige stoffer.

Det er ingen hemmelighed, at plast - et materiale, som opnås ved kemiske midler. Det er grunden til, at når de udsættes for en bred vifte af produkter, kan opføre sig meget forskelligt. For eksempel, ikke fra nogen engangskrus kan du drikke varm te. Mærkning plastikservice - en fantastisk måde at finde ud af, hvordan du kan bruge den ene eller den anden type emballage.

Det er kendt, at plast dårligt nedbrudt. Denne proces tager mere end et årti. Det er grunden til, at dette materiale negativ indvirkning på vores miljø. For at klare sådan et problem, har mange byer åbnet planter, der behandler farligt for naturen af materialet. Desværre er disse virksomheder er små nok. Det er af denne grund, mange fast food restauranter foretrækker kun at bruge et papir kop. Det er mere miljøvenligt og harmløst.

Mærkning på plastik. Køkkenudstyr lavet af polystyren

For ikke at skade deres helbred, har brug for at vide, hvad det betyder at markeringen på plastikbeholder. Dekodning, som er beskrevet i denne artikel, skal du blot huskes. Sådanne oplysninger er nyttige for dig præcis en picnic eller en fest, og vil bevare deres helbred.

Hvis på beholdere af plast er et tegn på PS, kan du være sikker på, at en del af disse emballager omfatter polystyren. Hvis de bruges forkert det er yderst farligt for helbredet. Plast redskaber med et sådant varemærke kan bruges til kun fryselager. Sagen er, at når de er i kontakt med varme mad containere med polystyren udgivelser styren, der ophobes i vitale organer. Over tid, kan dette blive en årsag til alvorlige sygdomme. I denne skål som det anbefales ikke at gemme drikkevarer og genopvarmning i mikrobølgeovn.

Plastikservice polypropylen

Er der nogen plastik redskaber til mikroovnen? Mærkning og dens fortolkning, som er beskrevet i denne artikel vil give dig mulighed for at finde ud af.

Det antages, at engangsservice i alle tilfælde ikke kan anvendes i mikrobølgeovn. Det er dog ikke. På en plastikbeholder kan du finde et skilt med nummer 5 og RR symboler. Denne markering angiver, at sammensætningen af retter omfatter polypropylen. Det er i denne beholder, kan du varme mad i mikrobølgeovnen og hæld i hendes varm te. Få kendt, men bordservice polypropylen ikke er deformeret ved kontakt med indholdet, hvis temperatur ikke er mere end 100 grader celsius.

Det eneste, i hvert fald ikke opbevares i en container - er alkohol. I tilfælde af polypropylen af retterne blev hældt alkohol, plast begynder at producere phenol, mod virkningerne af, at en person kan helt miste synet. polypropylen beholder har en masse positive egenskaber. Det er kendt, at den er stærk nok, og bevarer varmen godt. I dag ekstremt populære plastikservice. Mærkningen for forbrugeren - er den vigtigste kilde til information, der gør det muligt for dig at finde ud af, hvad der er den ene eller den anden egenskab.

Hvad gør trekant af tre pile i en plastikbeholder?

Det er kendt, det ligner markeringer på plastikbeholder. Ud over tal og bogstaver, er det placeret på en trekant tegn, som består af tre pile. Ikke alle forstod, hvad det betød. Denne onde cirkel af pile angiver, at de anvendte service, der skal videreforarbejdes. Som regel indenfor trekanten er det tal, og nedenunder det et par bogstaver. De kan fortælle dig om det materiale, som du har oprettet de udvalgte retter.

Log med spisning poster

Mærkning plast ware - det er den første ting du bør være opmærksom på forbrugeren, når de køber. Som vi tidligere har sagt, hvis bruges forkert beholdere, kan de forårsage uoprettelige skader på helbredet. Ofte kan en plastik skål finde et skilt med billedet af tabellen poster. Denne markør indikerer, at fødevarer kan opbevares i beholderen. Hvis et sådant mærke krydses, kan du være sikker på, at produktet ikke er beregnet til brug i køkkenet.

nyttige tips

For at beskytte dig selv og din familie, skal du vide og huske, at de mærker af plast redskaber. Dekodning, som er beskrevet i denne artikel vil give dig mulighed for at finde ud af, hvad der er en del af den ene eller anden kapacitet.

Hvis du gik på en skovtur med plast redskaber, så i hvert fald ikke brænde det bagefter. I forbrænding engangsbeholderen udsende farlige stoffer. Eksperter anbefaler ikke at spise i de institutioner, der anvender plast redskaber. Hvis du ikke har andet valg, så sørg for at være opmærksom på dets kvalitet. Mærkning plast redskaber giver dig mulighed for at finde ud af, om det anvendes korrekt i en bestemt institution. En lignende situation er med kaffemaskiner. Ofte med et stærkt ønske om at spare penge, de bruger billigere briller, som ikke er bestemt til opbevaring af varme drikke.

Som vi tidligere har sagt, skal du ikke bruge engangs retter igen. Denne regel er ikke tilfældig, fordi der i dette tilfælde er det øvre lag ødelagt på overfladen af plastbeholderen, og det begynder at producere livstruende kemikalier.

Hvad læger rådgive?

Læger-gastroenterologer anbefales ikke at bruge plast redskaber. De understreger, at i samtlige omstændigheder i de polymerer, stadig får i det menneskelige legeme. Det er kendt, at over tid de ophobes og blive agenter for alvorlige sygdomme. Eksperter anbefaler ikke at bruge engangsbeholdere, eller i det mindste være opmærksom på anbefalingerne for dets anvendelse. Mærkning plast redskaber vil tillade dig at regne ud, hvad det passer en eller anden kapacitet. Læger anbefaler i dag at opgive brugen af køkken elementer og gælder kun for den disponible beholder, som er lavet af tykt papir.

opsummering

I de varmere måneder, især populære plastikservice. Mærkning af sådanne beholdere er beskrevet i denne artikel. Vi anbefaler kraftigt, at huske hendes udskrift for at bevare deres helbred. Plastic service har en masse positive egenskaber. Det er billigt og kompakt. Men det har også et par ulemper. Når det bruges korrekt, vil det bringe dig kun glæde og vil ikke ødelægge din picnic. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.