HjemlighedKøkken

Hvad god kværn? Hvordan man ikke at begå en fejl i valget?

Hver husmor forstår, at apparater til det er en gave fra himlen. Efter alt, nogle gange udmattende daglige arbejde helt og om aftenen kvinden simpelthen falder til jorden. Kød Grinder er nem at bruge, men med hendes hjælp, vil kæledyr festmåltid på frodige koteletter i stedet for semi-skræmmende. Moderne producenter foretage markedsanalyser og frigive opdaterede modeller af elektriske assistenter. Det er værd at overveje, hvad en god kværn og hvad man skal overveje, når de køber.

Umiddelbart svare på alle spørgsmål vil ikke fungere, fordi et utvetydigt svar skal findes. Beslut dig for at starte med et sæt af funktioner, er det ikke nødvendigt at betaler for meget for unødvendige muligheder.

Normal version - enkelt og pålideligt kværner kødprodukterne. Funktionsprincippet som en konventionel mølle, kun tilstedeværelsen af en elektrisk motor, der er omhandlet forskellene. Ifølge deres oplysninger, kan sådanne modeller være en super, og meget svag. Fordel er, at store mængder af kød stumper og stykker på få sekunder.

Kødhakker vogn - arbejder sammen også med grøntsager. Mashes, gnider, snit og presser saften fra produktet. Indretningen har en temmelig stor kapacitet, men at håndtere den store mængde af produkter ikke kan.

Harvester - i øjeblikket de fleste af disse enheder er en funktion af kødhakkeren. Men der er et minus, formaling af kødet sker ved kniv-skovlhjul. Ved udgangen får vi ingen oksekød i gængs forstand, og kartoffelmos. Det er ikke altid godt for nogle retter.

Kun denne information ikke er nok til at vide, hvad en god kværn. Du er nødt til at lære og detaljerede specifikationer. Den første ting du skal se på kapaciteten, som er nominelle og maksimum. Sidstnævnte er i stand til at slibe kødet sammen med brusk og pulses. Rate kan nå op til 1800 watt. Nominelt gør sit arbejde i standard-mode, og grænser spænder fra 250 til 850 watt. Det er nok til at lave mad hakkekød til frikadeller favorit. Efter det, vi ser på effektiviteten. Vi vil ikke downloade unødvendig hoved viden, og når vi tager i betragtning, at det er helt nok for en standard familie enhed med indeks på 1,5 kg per minut.

En særskilt linje knive, som skal være brud og rustfrit stål. Huset enhed vælger glatte og uden dikkedarer, fordi når vasker hver rillede minde sig selv. Alle elementer skal være i stand til nem adskillelse og ikke forårsager vanskeligheder i samlingen.

Det lader til, at dette materiale er allerede nok til udtalelser om, hvad en god kværn. Men vi vil gå videre og se på nogle nyttige funktioner kværn.

Sikringen eller effektafbryder (automatisk) vil bidrage til at undgå beskadigelse af enheden. Efter kontakt med knoglen i mekanismen drift standses og motoren udsættes for høje belastninger. Det er denne lille detalje er med til at undgå skader på hovedelementet. Af termiske skjolde fra overophedning så snart motortemperaturen vil nærme det kritiske punkt, er der en frakobling. Automatisk omvendt, sandsynligvis vil være den bedste assistent, da han klarer med ledningerne på skruen perfekt. Tidligere, når et problem skulle skille kværnen og rengør det. Nu skal du bare klikke på den særlige knap og elementet automatisk slettet.

I de fleste korrekte værtinder, er der ingen tvivl. De er interesseret ikke kun i, hvad en god kværn, men også om, hvilket selskab til at vælge en kødhakkemaskine. Her er nogle almindelige modeller af husholdningsapparater. Hvad er det mest-mest, som fastsættes af dig selv.

Kød med knogler og hryaschik, så det passer til modellen Kenwood MG510. Hun slibe alle fejlene og at klare nerverne. Kapaciteten af en sådan hjælper når 1600 watt. Hvis vores dame er en fan af køkkenet og kan lide at behage sin familie, hun bare har brug for processor Moulinex ME 6061. I denne model er der fem vidunderlige rivejern til ost, frugt og grøntsager. Hvis køkkenet pladsen er begrænset, og der er ingen sted at sætte en stor enhed, så fortvivl ikke. Det vil redde chopper Braun! Dens dimensioner er kompakte, uden at gå på kompromis med strøm. På salg er enheder med udførelsen af op til 1500 watt. Modeller fra kendte firmaer Panasonic får også deres andel af bifald. De har en funktion til selvslibende knive og magt når 1800 watt.

På dette er forskning papir ved at være slut, er det håbet, at det vil bringe nogen god. Og spørgsmålet om, hvordan man vælger den kværn, vil damen giver et link til dette materiale. Glem ikke at dele din positive mening.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.