HjemlighedVærktøj og udstyr

Riveters hænder: typer, priser

Riveters Hand - værktøjer, som bruges primært til indenlandske behov. Sådanne indretninger udføre et godt alternativ til komplekse elektriske systemer til tilslutning fastgørelseselementer konstruktioner.

Hand Riveter - hvordan man bruger?

Før vi går direkte til gennemførelsen af foranstaltninger til at forbinde plader nittet, tilberedningsvirksomheden. Borede fastgørelseshuller. Derefter Zaklepochnik indsatte stang, som efterfølgende læner sig mod emnet med kraft og komprimerer armene på enheden.

Under arbejdet fastgørelseselementer trækker imponerende virkning, hvilket resulterer i en fortykkelse i form af en nitte hoved. Del af stangen brækker. Hvis det er nødvendigt, at skabe den mest pålidelig forbindelse er ofte et behov for recompression og unclamp værktøjet håndtag.

Kunder, der har lært at udnytte Riveter manualen, hvordan man bruger værktøjet, bemærk at skabe en pålidelig æstetisk tiltalende forbindelser. Resultatet af arbejdet bliver dannelsen af pæne hatte på de ydre overflader. Indefra perlen er dannet, som forbliver i separation stang skruer.

Øjeblikket hand riveters til gevindstænger nitter betragtes som mindre bekostelig og mere teknologisk udførelsesform i sammenligning med monteringsbeslaget med hånden.

Design funktioner

Afhængigt af udformningen af i dag, er følgende sorter af hånd nitte:

  1. Klassisk nitning hånd med to håndtag - låsning fastgørelseselementer skyldes superbruger trækkraft. Anordninger af denne kategori er udstyret med en skralde anordning, som er tilvejebragt på bekostning af komprimeringsmekanismen.
  2. Rocker med den ene arm - til installation af skruer krævede ansøgning mere accent indsats i forhold til den tidligere version. Sådanne enheder er almindelige i det faglige område og anvendes af erfarne installatører.

Professional eller amatør værktøj?

Hvilke fordele gør amatør og professionel nitning manual? Tilbehør til arbejde i hjemmet ikke tvinge brugeren til at udøve en betydelig kraft, på grund af presset distribution på de to håndtag. På trods af den relative kompleksitet professionelt værktøj operation, sidstnævnte giver mulighed for brug af ikke kun aluminium, men også en mere robust skruer stål.

udstødning riveters

Riveter udstødning manuelle funktioner ifølge den ovenfor beskrevne princip. Som anvendt dekomprimerer pin fastgørelseselementer i den tidligere fremstillede boring, fortrænger det frie rum og danner en stærk binding.

Der er flere muligheder nitte emhætte - en pistol og to-hånds enhed, hvis design ligner konventionelle tang. Begge muligheder pålægge kaptajnen koste lille indsats, når du installerer armaturet.

gevind riveters

At arbejde med værktøjet i denne kategori kræver specialiseret hardware. Stedet for at trække stangen Riveter hånd-vind tråden en møtrik skruet på den grænse, indtil overfladen begynder at erhverve en flad form. Den maksimale pålideligt kontraheret flere særskilte overflader behandlet struktur.

Da omkostningerne til gevind nitte høj nok til at købe dem til lejlighedsvis brug i hjemmet er uhensigtsmæssig. Som i det foregående tilfælde, kan sådanne indretninger være repræsenteret som en to-hånds mekanisme eller pistol.

nitter

Hånd riveters omfatter bundtet aluminium og rustfrit stål lynlåse. Men for at udføre store gerninger en kerne af nitter er normalt ikke nok. Derfor, før føreren er ofte et behov for en uafhængig søgning, udvælgelse og køb af relaterede forbrugsvarer.

Nitter til nitning hånd kan have forskellig længde og diameter. I deres valg bør fokusere på parametrene for de vedhæftede filer værktøj.

Særlige adskiller billige aluminium nitter. Men de kan ikke kaldes virkelig pålidelig. Derfor, i tilfælde, hvor det er nødvendigt at skabe en virkelig langvarig forbindelse, der kan modstå betydelige belastninger, gives præference til skruer stål.

Hand Riveters - pris

værdi af instrumentet for udnævnelsen afhænger af den type, design features, byggekvalitet og avanceret funktionalitet. Hvor meget koster den enkleste amatør nitning manual? Pris amatør tilpasninger på hjemmemarkedet er mellem 300 rubler og flere. Udgifterne til de mest funktionelle, professionelle indretninger til at anvende et flytbart dyse, aluminium og stål fixture starter fra 1500 rubler.

Fordele ved nitte

Hvad er fordelene ved de fælles fly nitter? En sådan fremgangsmåde til montering anvendes i umindelige tider. For eksempel blev en sådan løsning bruges til at forbinde elementerne i Eiffeltårnet. Men nitter her var mere imponerende størrelse.

I dag nitter anvendes hovedsagelig i bygge- felt. Brug dem under installationen af hegn, Installering af rammekonstruktion, montering af metalplader.

Nitten installeret i en forberedt åbning, sikkert holder overfladen ikke deformeres materialerne og forhindrer revner udbrede sig. På forsiden af forbindelsen hætte efterlades pæn.

Montering nitter - en forholdsvis enkel opgave og sikrere i forhold til samme sammensatte detaljer svejsning. Master behøver kun afhente de passende skruer diameter og lås på plads den sidste forbindelse ved hjælp af et dedikeret værktøj.

Tips til at vælge

I det store og for at afhente et instrument til gennemførelse af opgaver i hjemmet simple. Den vigtigste ting at beslutte, om der er behov for udstødning eller skrue-forbindelse. Dog er der stadig behov for at være opmærksom på nogle punkter:

  1. Riveters, lavet i form af en pistol, betragtes relativt upålidelige. Eftersom hovedparten af de funktionelle dele er lavet af plastik, er de ikke beregnet til intensiv langtidsdrift. Hvis arbejdet er påkrævet for at udføre den mest holdbare redskab, gives præference for varer fremstillet af stål.
  2. Mere pålidelig løftestang nitning. Deres håndtag er i stand til at modstå høje belastninger over en imponerende levetid.
  3. Når du vælger en medrivende velkommen tilstedeværelsen af det roterende hoved. Som det blev bemærket tidligere, dette værktøj giver installation af skruer i en yderst akavet, næsten utilgængelige steder.
  4. Bemærkelsesværdig er tilstedeværelsen af et sæt af dyser til skruer af forskellig art og størrelser. Denne funktionalitet kræver ingen særlige kommentarer.

Ud over den type funktionalitet og design, er det vigtigste kriterium for valg af Riveter overvejet sin vægt, som stort set bestemmer værktøjets klassen. En sund mekanisme til fastgørelse installationen kan simpelthen ikke være let. For at bestemme god mulighed, er det nødvendigt at tage på tilfældige nogle værktøjer til at gøre en forskel i vægt.

Naturligvis, pålidelighed, servicekvalitet og varigheden af tilpasningen afhænger af producenten. Det er ikke nødvendigt at give fortrinsret til billigere ærligt nitning lidet kendte mærker. Kun i dette tilfælde vil ikke have at fortryde de penge brugt.

Afslutningsvis vil jeg gerne henlede opmærksomheden på den række værktøjer til gennemførelse af faglige opgaver. Det er svært at argumentere med, at behovet for installation af hundredvis af nitter i løbet af dagen ved hjælp af den manuelle model vil forårsage en masse ubehag. I en sådan situation er det vanskeligt at overvurdere tilstedeværelsen af et elektrisk nitning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.