HjemlighedVærktøj og udstyr

Svejser "Resanta 250": beskrivelse

Manuel lysbuesvejsning med beklædte elektroder udføres med en inverter svejsemaskine "Resanta SAI-250."

virkemåde

Invertersvejsemaskine "Resanta 250 'virker i færd med at konvertere AC til jævnstrøm ved en frekvens på 50 Hz. Spænding under en sådan forvandling springer til 400 W. Shirokoimpulsnaya modulation af højspænding kan du ændre svejsestrømmen.

Udformningen af svejsemaskinen

Boliger invertersvejsemaskine "Resanta AIS-250" fremstillet af en høj kvalitet metal. På frontpanelet af inverter power stik er placeret. Svejsning ledninger, lys, styre netværksparametrene og overophedning af udstyr og udvælgelse af svejsestrømmen arm forbundet til stik.

Funktionel "Resanta 250"

Den varme luft dannet under drift af inverteren udledes gennem hullerne i skroget svejsemaskinen "Resanta 250" på grund af mekanisk ventilationssystem. udstyr beskyttelse mod overophedning under drift leveres af systemet.

System for automatisk nedlukning af svejseapparatet "Prof. Resanta 250" deaktiverer omformeren ved et kredsløb mellem energiforsyningen ledere. Frakoblingsenheden signalerer indikatoren placeret på frontpanelet. Effektivitet og brugervenlighed svejser "Resanta 250" giver ekstra funktioner antizalipaniya og varm start.

Hot Start funktion betyder øjeblikkelig tænding af lysbuen ved automatisk at øge strøm på tidspunktet for starten af inverteren. Den anden funktion af svejsemaskinen "Resanta AIS-250 Prof" - antizalipanie - forhindrer elektrode klæber til behandlede metal ved at reducere svejsestrømmen styrke i en kritisk situation. Strømstyrken øges til den ønskede efter fjernelse af stikning.

Funktioner Inverter "Resanta"

Når betydelige forskelle og overspænding svejser "Mo Resanta 250" fastholder problemfri drift. Udfør svejsearbejde ved hjælp af inverter modeller kan være på en lav tærskel spænding.

Apparat "Resanta" kan operere med elektroder, der har en diameter på ikke over 6 mm. Reserve spændingstransformeren nuværende er 250 A. I lang tid svejsning "Resanta 250" er i stand til at modstå maksimale belastninger med præ beskyttelsessystemer. Denne funktion af udstyret kan betragtes som en fordel, som analoger, der tilbydes på markedet i dag svejsere ikke har lignende karakteristika.

80 V. Inverteren udstyret med IGBT transistorer serie, hvilket sikrer problemfri drift under ekstreme belastninger og give den grad af beskyttelse IP21 svejser "Resanta 250" The tomgang spænding.

Kompakt inverter størrelse og bærbarhed gør det lettere at bruge den. På enheden er en pen, der gør det muligt at transportere svejsemaskinen på det område af byggepladsen. Den feedback på svejsemaskinen "Resanta 250" angiver, at særkende af enheden er nøjagtigheden og lethed indstillinger. Udsatte parameterværdier forbliver konstant, selv når overspænding.

Tekniske parametre for omformeren

Funktioner svejsemaskine "Resanta 250":

 1. Varighed inverter belastning ved maksimal strøm på 250 A er 70%.
 2. Begrænsning strømforbrug - 35 A.
 3. Driftstemperaturområde på inverteren varieres fra -10 til +400 grader.
 4. Den mindste værdi af svejsestrømmen - A 10, den maksimale - 250 A.
 5. Den oprettede bue Inverteren har en spænding på 30 V.

Benzin generator udgangseffekt på 5 kW og en svejsemaskine kan foder. Elektroder til brug med denne model af svejsemaskinen er valgt i betragtning af, at når reducere indgangsspændingen formindsker størrelsen af svejsestrømmen.

Fremstilling af inverteren til drift

For at undgå ulykker ved fremstillingen af svejseren "Resanta 250" til brug skal følges, og de vedlagte sikkerhedsinstruktioner. Tråd - en grundstødning elektrodeholder og negativ - er forbundet med den første inverter. Før der tændes for svejsemaskinen "Resanta AIS-250" er indstillet minimum aktuelle værdi, efterfulgt af enten en elektrisk forbindelse til benzinen eller diesel elektrisk generator udgangseffekt på 5 kW.

Afhængigt af elektroden udsat krævede strømstyrke. De relevante parametre er anført i en særlig tabel findes i betjeningsvejledningen til svejseapparatet.

inverter controller indstillet til minimum aktuelle værdi efter afslutning af alle svejsning, og slukkes for strømmen til enheden. Alle kabler er koblet fra "Resanta", når det blackout.

forebyggelse af ulykker

Før anvendelse af omformeren "Resanta" er det ønskeligt at suge i flere timer ved en positiv temperatur. Sådanne foranstaltninger gør det muligt at undgå dannelsen af kondens i kabinettet, hvilket kan føre til ulykker. Isolerende lag svejsning kabler og ledninger bundtet med svejseudstyr, må ikke beskadiges, hvilket kan udløse brud af indretningen.

Udfør svejsearbejde i områder, hvor emnerne behandles for at danne spåner eller metalstøv, er det forbudt. Eventuelle inklusioner, der er indeholdt i luften kan sætte sig på indersiden af inverter elementer. Også ikke anbefales at betjene svejsemaskinen i rum med højt fugtindhold i luften eller under åben himmel i løbet af nedbør.

Arbejde med svejseren udføres kun på følgende regler:

 1. Venue svejsning arbejde skal være godt ventileret.
 2. brandsikkerhedskrav skal overholdes.
 3. Under drift, er det nødvendigt at anvende beskyttelsestøj og specielle maske, der beskytter mod forbrændinger og tab af synet.

Ved at holde inverteren også indført visse krav:

 • Mangel på indendørs dampe af alkalier og syrer, meget støv, fint støv.
 • Temperaturområde - -10 til +50 grader Celsius.

Self Repair svejsemaskine

Udenlandske og indenlandske eksperter notere høj operationel inverter ressource "Resanta AIS-250." I overensstemmelse med alle regler for drift og krav til inverteren opbevaring og transport af enheden kan bruges i flere år, men det kan være nødvendigt reparation.

Både forebyggende og uplanlagte reparationer af svejsemaskiner må kun udføres af kvalificerede eksperter i servicecentre producenten. Appel er muligt i autoriserede værksteder, der beskæftiger sig med betjeningsudstyr mærke "Resanta". Dog kan brugeren udføre simple diagnostik og reparationer på egen hånd. Behovet for dem opstår oftest, når overophedet svejsemaskine, hvad indikerer på frontpanelets display. Eliminerer dette problem ved at demontere frekvensomformerhuset og rense sine indvolde fra støv og snavs, der var akkumuleret under operationen.

Lav effektivitet svejseapparatet "Resanta" kan skyldes reduktion i spænding eller energielektroder med vådt. I det andet tilfælde er det tilstrækkeligt at tørre elektroderne eller erstatte dem med nye, før der iværksættes svejsning.

Fordele ved svejseudstyr

Svejser "Resanta AIS-250" er en af de mest magtfulde invertere tilbydes i dagens marked af tilsvarende udstyr. På trods af, at denne model er positioneret som en industri, kan det arbejde fra en standard 220 V lysnettet inverter omkostninger på samme tid er ikke anderledes end lignende indenlandske svejseudstyr.

Fordelene ved indretningen "Resanta" indbefatter:

 • Inverterdrift findes i spændingsniveau på 140 til 242 V. Hvis spændingen falder med 30% og ustabile aflæsninger når indretningen fortsætter sin drift uden afbrydelse.
 • Med dette udstyr kan anvende elektroder, hvis diameter ikke overstiger 6 mm.
 • Svejsning kan udføres med alle typer af metal;
 • Mekanisk ventilationssystem forhindrer inverteren mod overophedning og forlænger dens levetid under spidsbelastninger.
 • I tomgang spænding 80 V udføres i en hurtig antændelse elektrode.
 • arc efterbrænder funktion.
 • Dannelse af en høj kvalitet svejsning.
 • Funktion antizalipaniya elektrode under drift.

Fordelene ved "Resanta 250" indbefatter kompakte størrelse og lette vægt på 5 kg, hvorved indretningen kan transporteres rundt på arbejdsstedet.

Ulemper svejser

Udviklingen af svejseudstyr, der sælges under navnet "Resanta", beskæftiger sig med de lettiske ingeniører, men den samling af anordninger udføres på det område i Kina. Af denne grund, build kvaliteten er dårlig. Det er yderst sjældent at støde på en fejl i den elektroniske del, dog bliver de let fjernes. Vi bør også nævne, at prisen på tilsvarende udstyr fremstillet i Europa vil være flere gange højere.

Invertor "Resanta AIS-250" henviser til en industriel kategori imidlertid den maksimale tid for sit arbejde på grænseværdien på strømstyrken 4 minutter, hvorefter en pause er påkrævet. Når dette apparat er i stand til at drive en lang tid under en belastning på 70%.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.