Nyheder og SamfundNatur

Fauna: hvad er dette udtryk?

Vi har alle hørt udtrykket som "fauna". Hvad er dette koncept? Nu skal vi forstå i detaljer.

definition

Så fauna ... Hvad er det udtryk? Stor Ordbog of Modern russisk DN Ushakov hævder, at dette dyr verden, alle slags dyr er særegne for dette område eller geologisk epoke. Og hvis du ønsker at beskrive fauna, navnlig i betragtning af regionens, kontinentets, ø, de kæledyr (dvs. dem, som personen er kunstigt indført i dette område eller dyrkede) ikke taget i betragtning. Selvom der i sig selv, de hører også til dette sæt.

Det samme gælder for insekter (de er også repræsentanter for fauna), fordi ofte folk, der kommer ind i et nyt område med henblik på efterforskning eller blot rejser, uden at vide det, bringer med sig camoufleret i tøj eller bagage voksne insekter eller deres larver, fortynding eller afbrydelse således historisk i givet område "rygrad" af dyret verden. Men denne metode er ikke spredes fra hver art en chance for at overleve i en mærkelig område alene på grund af uegnet klima.

sammen

Baseret på geografiske kriterier, biologer fauna kombineret til grupper, som ligeledes er forbundet med hinanden på baggrund af historiske relationer og generelle biogeocoenoses (økosystem). Som følge heraf kunne en verden af fauna klart klassificeres ved zone-kontinentale grundlag. sådan funktion kaldes geografisk I videnskabelige kredse. Men dyreverdenen for den enkelte og en specifik breddegrad fastlandet kan ikke betragtes som en enkelt klynge. Det var derfor nødvendigt at forlænge kæden dividere dyr: Fiskefaunaens (fisk), fuglelivets (fugle), entomofauna (insekter).

Men denne "sortering" er ikke slut. Miljømæssige naturtyper - er det næste skridt klassificering fauna, der viser livsstil og adfærdsmæssige karakteristika for hver dyreart. For eksempel i de oversvømmede områder og sumpområder beboet kun af svømmere, og i subtropiske og tropiske skove dominerer hvem kan hoppe fra træ til træ og tilpasset livet i sådanne anlæg, dyr.

Så fauna ... Hvad er det? Hvad er det? Mere om dette senere.

Flora og fauna: hvad er det?

Meget vigtigt i studiet af fauna i et område, det er at finde ud af måder og immigrationsruter af arter i en lokal gruppe. Det er, som det er blevet sagt, til en vis grad, tiltalt, som den hurtige udvikling af de interkontinentale ruter af marine og fly bringer identiteten og ægtheden af de fauna i forskellige økosystemer.

Alle de beskrevne metoder og metoder til klassificering og graduering, samt regnskabs- og bevarelse af mangfoldighed med overholdelse af Endemisk gælder også for floraen. Og hvad betyder dette begreb? Nu vil vi forstå. En samling af planter, der vokser i et bestemt område.

Af den måde, manden er også en repræsentant for faunaen, selvom han kalder sig toppen af evolutionen, kronen af skabelsen af naturen. Det er alt sammen på grund af omfanget af hjernen. Han uforholdsmæssigt intelligens nogen anden levende væsen. At eje gave tale og hjernen, som gør det muligt at tænke og skabe - det er det, der adskiller mennesket fra dyrene.

Generelt kan menneskelige aktiviteter på Jorden kaldes kreativ. Men en del af succesen i denne blændet og forårsage en bølge af ambitioner og forfængelighed, gør det muligt at tænke, at faunaen - en menneskelig egenskab, givet til ham af Himlen. Og overholde denne opfattelse, i tusinder af år mand tam, forædlede, genvinde mange arter af dyr, som er for ham eller assistenter, eller sjov, eller mad.

konklusion

Nu kender du de begreber som flora og fauna. Hvad er disse vilkår, har vi grundigt revideret. Det er sikkert at sige, at repræsentanterne for disse klasser fylde vores verden. Det er takket være den flora og fauna i vores planet kaldes en levende, fordi alle dyr, fugle og planter skaber Jordens biosfære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.