Kunst og underholdningLitteratur

K.Paustovsky, "Farvel til Summer": resumé og analyse. Anmeldelser af historien "Farvel til sommer"

Konstantin Georgievich Paustovsky skrev meget venlig, romantiske historier, historier om dyr, natur, mennesker, der på ethvert tidspunkt er klar til at komme til hjælp af vore brødre mindre. Sig selv en klassiker i russisk litteratur havde en unik gave: Han kunne endda velkendte fænomener i naturen fortæller entusiastisk og interessant. Så enkle, men farverige ord Paustovsky skrev "Farvel til sommer" - en lille historie, efter at have læst det, overbevist om, at naturen er godt på ethvert tidspunkt af året. Selv i sjappet november det har noget at beundre.

forfatter

Født Konstantin G. i slutningen af det nittende århundrede 19. maj 1892 i Ukraine. Han studerede ved Kiev, og derefter i Bryansk gymnastiksale. Han ganske tidligt blev selvstændigt, efter endt gymnasium, arbejdede som vejleder.

Paustovsky derefter flyttet ind hos sin bedstemor. Her skrev han sine første noveller. I 1912 gik den unge mand til universitetet, men blev tvunget til at afbryde deres studier og gå på arbejde, som den første verdenskrig. Han formåede at få dirigenten, den motormand, så velordnet. Så arbejdede jeg i fabrikker i Ekaterinoslav, Yuzovka, Taganrog, kort tid var en soldat af den røde hær i borgerkrigen.

I 1923, Konstantin G. gik til Moskva, hvor han blev redaktør af det russiske Telegraph Agency, og begyndte at udgive sine essays, noveller.

Siden 1930 har forfatteren brugt over 10 år i landsbyen Solotcha i Meshchersky skove. Indtryk af disse steder, han er beskrevet i sine værker. Det var i disse år skrev Paustovsky "Farvel til sommer" (1940).

Historien begynder: dårligt vejr, huset og dets beboere

I de første linjer af værkerne lærer vi, at de begivenheder, der er beskrevet fandt sted i slutningen af november. Denne tid af året, især på landet - det sørgeligste. Efter flere dage med at gå kold regn, stærk vind.

Forfatteren fortæller os, at allerede kl 4 skulle tænde petroleumslamper, som i så dårligt vejr i huset blev mørkt.

Så læste vi historien "Farvel til sommer", vi lærer, hvem der ellers boede i hytten. Selvfølgelig kunne det ikke undvære dyrene. Det er hjemsted for en kat, der sov i et dårligt vejr dag og nat i den gamle stol. Når en dråbe kold regn slå på glasset, i en drøm dyret rystede. Som velopdragen og hunden på Funtik kaldenavn. Den lille rødhårede gravhund græd selv i søvne fra kulden. Så forfatteren, på hvis vegne fortælleren, komme ud af sengen og wrap hunden i en ulden klud, så det varmede. Ikke at vågne op, hunden slikkede i taknemmelighed en mands arm.

En anden beboer af huset - Reuben. Hvis vi analyserer dette punkt, vil det sørge for, at historien, der er skrevet Paustovsky - "Farvel til sommer", er baseret på de begivenheder, der fandt sted i virkeligheden. Da Reuben - en sand ven af forfatteren, og Konstantin G. beskriver sine indtryk opnået under opholdet i landlige Meshersky region.

Men selv i sådan et dårligt vejr folk ikke mister sin tilstedeværelse i sindet. Forfatteren siger, at de kunne lide at drikke te fra en gammel kobber samovar, som summede som om at synge en sang. Da det blev introduceret, rummet blev mere komfortabel. Efter te venner sad nær varme kakkelovn, læse bøger og magasiner. På dette spørgsmål i historien, der skrev Paustovsky - "Farvel til sommer". Resumé produkt vil fortsætte med at beskrive nedenfor.

første sne

En forfatter blev vækket af det faktum, at der var helt stille. Først troede han, at han var døv. Men nej, det erstattet efteråret chill er stadig usikre skridt var vinter. Vinden var faldet, holdt regnen. Når forfatteren kiggede ud af vinduet, så han, at sneen faldt, hvorfra selv Værelset var lysere.

Awakened Ruben sagde, at jorden er meget snehvide outfit. Morgen til sine venner kom for at besøge hans bedstefar Mitry. Også han var glad for at den første sne.

I vejret på denne måde umuligt at sidde derhjemme, og venner gå en tur til skovsøen. De gik i lang tid, set bullfinches, røde bær af røn. On Lake forfatter ønskede at smide en sten i skolen af fisk, men brød den tynde is, der dækkede dammen kant. Først da venner bemærket, at overfladen af vandet er frosset i steder. Forud for denne gennemsigtige is forblev usynlig.

"Farvel til sommer", Paustovsky: anmeldelser

Efter at have læst bogen er stadig et godt indtryk. Derfor er de, der er bekendt med denne novelle, forlader positive anmeldelser. Folk skriver om, hvad de kunne for en tid at fordybe sig i den intime stemning, som blev skabt af forfatteren. Læsere som beskrivelserne af naturen, ærbødig og opmærksom holdning forfatteren til hende. Ikke alle ved navnet på produktet, fordi handlingen finder sted i slutningen af november. Men mest af alt, forfatteren betød et farvel til sommeren og efteråret, med den varme, som ikke længere eksisterer, men det er stadig forpligtet til at være.

Paustovsky, "Farvel til sommer": En analyse

En detaljeret gennemgang af dette produkt hjælper læseren til at forstå, at i verden er der en masse interessante ting. Selv hvis du vil være i november i landsbyen, hvor du kan slappe af sjælen i salig stilhed, uden støj fra store byer. Her kan du også læse om aftenen, drikke te og snakke.

Forfatteren lærer venlighed til dyr. Husk, som en lille hund dækket med et varmt tæppe Paustovsky?

"Farvel til sommer" - en historie, der gør det muligt at forstå, at du kan være tilfreds med lidt, og være tilfreds med denne mand. Efter alt, kan naturlige skønhed ikke måles i penge, men da det giver folk!

Hvor behageligt at gå på frisk sne, at kølig luft trække vejret dybt, at brække et stykke af den første is nær kysten af dammen.

Der er ikke dårligt vejr

Analyse af historien hjælper os med at se, hvordan forfatteren beskriver den smukke natur, hvilke etiketter de skældsord, der anvendes i dette tilfælde.

Når han taler om efterårsvejr, det siger, at floden rushing gulligt skum ligner pisket protein. Når venner kommer til te Mitry bedstefar, sagde han, at jorden vaskes. Ja, i løbet af efteråret regnskyl det var sort og beskidt. Sne gjorde hende snehvide ren og smuk. Paustovsky selv siger, at jorden er klædt op og lignede en rødmende brud.

I slutningen af historien skrivning er meget korrekt Paustovsky linje. Farvel til sommertid det ikke ser trist. Forfatteren siger, at vinteren i ovnene vil brænde og knitren ild, at ikke alle fuglene fløj væk, efterlader, for eksempel, Mejser, og under pulver sne vinter blomster. Så vinteren syntes at forfatteren så smuk som sommer. Og det er sandt, fordi selv i dårligt vejr naturen i sin egen gode og charmerende.

Her er en skriftlig historie kaldet "Farvel til sommer" Paustovsky. Anmeldelser af arbejdet tillader at sikre, at det appellerer til mange.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.