Kunst og underholdningLitteratur

Resumé af eventyret "Jack Frost" Afanasyev

Vi elsker alle russiske folkeeventyr. "Jack Frost" (resumé udgave Afanas'eva foreslog nedenfor) - er en af de historier, der har et stort antal af fortolkninger. Klassikere af russisk litteratur bare elskede denne genre og på en måde meget dygtigt forklaret fag. Men betydningen er den samme, som den grundlæggende idé om eventyr altid zizhdelas på folk visdom bevist i århundreder. Mystiske og fantastiske russiske eventyr.

"Frost", hvoraf et sammendrag mange kan forårsage en masse spørgsmål er også meget afslørende og interessant. Uanset hvad det var, burde forfattere og pædagoger ikke afbryde usynlig tråd, der binder generationerne, er det nødvendigt at hjælpe den moderne læser til korrekt forstå og dybt respekterer moraliserende allegorier over vores forfædre. Som de siger, et eventyr - en løgn, så det vink.

Eventyret "Jack Frost": resumé, omskrive

Engang en gammel mand og en gammel kvinde, som havde tre døtre. Ældste datter Marfusha gammel kvinde ikke elsker, hun konstant nagede hende, fordi hun var hendes steddatter. Hun opfyldte alt det beskidte arbejde omkring huset og aldrig modsagt nogen onde stedmor eller hendes døtre, som også fornærmede hende og ofte bragt til tårer.

Og pigerne er vokset og blevet brude. Den gamle mand fortrød sin ældste datter, fordi hun var lydig og hårdtarbejdende, men han var skrøbelig og gammel. Og de begyndte med den gamle kvinde tænker, hvordan man bortgifte døtre. Gammel kvinde meget gerne ville i første omgang at finde den ældste brudgom - Marfushka at slippe af med det.

Marfa

Går en oversigt over de "Frost" fortællinger følgende begivenheder: når den gamle kone beordrede hende til den gamle mand om morgenen spændte hesten, og Marfutke sagde, at hun samlede deres ejendele, fordi de vil gå på et besøg i den nette. Marfa var glad denne lykke og hele natten sover sødt. Om morgenen stod hun op og bad til Gud, vasket, klædt, og tid var vinter, kølig. Wicked gammel kvinde sat ned den gamle kål suppe og Marfusha sagde, at mere end at se hende i sit hus ikke vil. Og så vendte han sig til sin bedstefar og sagde, at han svingede væk fra vejen og kørte pigen til et fyrretræ Marfushka direkte til Morozka. Den gamle mand åbnede munden, og hans øjne udvidet, og steddatter græd. Stedmor er en trøst hende, og talte og sagde, at bruden fra hendes smukke og rige, god han vandt mange funkler på elkah ja birketræer.

vejen

Den gamle mand satte datter i slæden og kørte væk. Så, efter at have fået væk i ørkenen, forlod sin datter under et fyrretræ med sin gode og sagde, at gommen ventede og venligt var med ham, og han gik hen til huset. Sidder stakkels pige, jeg ønskede at græde, men det var ikke styrken. Som han hører, nær Frost med juletræ på et juletræ poskakivaet, men knitren. Han lagde mærke til pigen og begyndte høres som hende, hvis pigen ikke er frosset, rød, og om det varme? Marfa er venligt svarede ham, at han ikke skulle bekymre sig, og at hun var meget varm. Og så tre Jack Frost er at lade hendes ånd kølig og hun næsten forbenet fra det kolde, svarede han altid sagte, med sjælen, men svagt, at varmen, siger de, til hende. Mens Frost fik medlidenhed med hende og varmede hendes pelsfrakker ja tæpper.

afkast

Et hus om morgenen den gamle kvinde vågnede op og sagde til sin bedstefar, der straks gik til sin datter. Han gik ind i skoven og fandt hende leve i en pels godt, slør og dyre kanalen forskellige gaver. Uden et ord, satte han sin datter ind i slæden og kørte hende hjem. Marfushka hjem faldt for fødderne af hendes stedmor, den gamle kvinde var overrasket over at se hende i nye klæder, lever og uskadt. Men et resumé af eventyret "Jack Frost" i ikke, færdig med en.

Efter lidt tid den gamle kvinde siger hans gamle mand, så han atter spændte deres heste og kørte de to piger Parashka Masha og gommen til gaver. Den gamle kvinde havde fodret deres døtre undervejs og gå. Den gamle mand bragte dem til den samme fyrretræ og forlod dem der. Pigerne sidder og griner over, at langt ude deres mor er gift med udstede som om landsbyens børn der, og her, aldrig vide, vil djævelen komme efter dem.

Masha og Parashka

Piger om de var i pelsfrakker, men det var meget kølige. De begyndte at ringe til hinanden og argumentere hvilke af dem vil tage bruden i ægteskabet. Fra det kolde og de har hænderne zapazuhi i stå, men sværger til hinanden, at der er kræfter og har ikke standset. Og så kom rundt og se, at gommen ikke går deres vej.

Og så i det fjerne Frost begyndte at knitre, slog hans ja poskakivat med et juletræ på et juletræ. Han nærmede sig dem og begyndte at sætte spørgsmålstegn ved, om pigerne varme røde, og de begyndte at klage til ham, at koldt overhovedet, og begrænsningen af dem alle er det ikke. Frost ramt på stram, pigerne begyndte at skælde ham, så han omkom forbandet og gå til djævelen. Lige i det øjeblik pigen og følelsesløs.

Starukhin bjerg

Resumé af eventyret "Jack Frost" på historien om den gamle kvinde om morgenen ekskluderer gamle geezer giver ham hø ja Fur fan, så han gik til Parashka og Mascha. I hendes hoved havde hun troede, at pigerne, jeg formoder, virkelig følte kølige i skoven. Den gamle mand havde ikke engang tid til at spise og gik på vejen. Ved ankomsten, han fandt dem døde. Så indpakket han dem i ventilatoren og den øverste måtter dækket. Den gamle kvinde ventede på dem, og selv kørte ud for at møde sin bedstefar. Når måtter vendte sig om og tog fart fan, så jeg deres babyer følelsesløs.

Skreg den gamle kvinde og begyndte at råbe og farfar omkring de anklagede, siger de, blod børn, skat røde bær dræbt. En bedstefar i hendes svar, at hun, en grådig gammel kvinde, tiltrukket af rigdom. Poserdilas gammel kvinde, og derefter forenes med hendes steddatter, og de begyndte at leve lykkeligt og godt, piler ikke huske.

Gennem tiden at bejle nabo Marfushka snart Noces, og spillede, og hun begyndte at leve lykkeligt. Den gamle mand tog børnebørnene og opdrage Frost skræmme, for ikke at stædigt. På denne kan du udfylde resumé af eventyret "Jack Frost".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.