LovSundhed og sikkerhed

Beskyttende ansigtsmaske. personlige værnemidler til svejsere

personligt beskyttelsesudstyr arbejdsmiljø betyder - er en særlig beklædning, fodtøj og tilbehør, hvis vigtigste opgave er at beskytte kroppen, ansigtet af ansatte på arbejdspladsen. Hvert fag har sin egen PPE, og når svejseren spiller en vigtig rolle protektion personer. Til disse formål, bruge specielle beskyttende ansigt skjolde. Hvad er de, og hvad er deres karakteristika?

Mål og målsætninger

Beskyttelsesvisir - en moderne midler, som forhindrer en persons forskellige stoffer, kemikalier, syrer, væsker eller gnister. Nogle modeller er i stand til at være en pålidelig beskyttelse mod stråling. Typisk er disse masker er meget udbredt i udførelsen af en række værker - fra svejsning til at reparere og udsmykning af facader. Hvis du vælger denne betyder, at vi må gå ud fra omfanget af skjoldet værdi, da det er denne faktor sikrer sikkerheden af arbejdsprocessen. Til fremstilling af den beskyttende del ved hjælp af lys, ikke-toksisk og modstandsdygtigt over for brændende materialer. Brugervenlighed er sikret håndtag og hovedbeklædning. Beskyttende ansigt skjolde er meget udbredt:

 • i byggeri;
 • gas og olie område;
 • jernholdige og ikke-jernholdige metalindustrien;
 • kemiske industri;
 • maskinindustrien og fly konstruktion.

Det er bemærkelsesværdigt, at en beskyttende ansigtsmaske kan bruges ikke kun af svejsere, men også i løbet af gips eller reparationer.

Hvilke materialer?

Til fremstilling af moderne Pladerne bruges højstyrkematerialer, er modstandsdygtige over for slid en anden slags og mekanisk chok. Sofistikeret produktionsteknologi sikrer, at produktet vil modstå eventuelle temperaturændringer. Følgelig kan pladerne anvendes i alle klimaer.

I de fleste tilfælde, en beskyttende ansigtsmaske lavet af polycarbonat, som beskytter godt over for den intense varme. Den anden populær løsning - anvendelse af selvslukkende plast, som er i stand til at reducere varme emissionsintensitet på næsten 50%. Hertil kommer, plast er en pålidelig beskyttelse af personer mod mekanisk skade på grund af de gode resultater effekt.

Hvis du har brug for en billig model, kan du vælge plader af plexiglas eller PMMA - en termoplastisk plast. Ved hjælp af moderne teknologi gør det muligt materiale til at øge modstanden for stød, kemikalier. Det vigtigste er, at alle tre materialer er forskellige dielectricity, hvilket gør det muligt at bruge dem, når man arbejder med elektriske installationer.

teknologi til komfort

svejser kulør og andre komponenter til det er baseret på moderne teknologi, der gør det muligt at opnå en høj grad af sikkerhed. Det er bemærkelsesværdigt, at for dragter producenter bruger materialer som ruskind, læder, stof, presenning, som suppleres af en særlig ikke-brændbar foring.

Inddragelse af højteknologiske metoder - en garanti for, at brugen af personlige værnemidler vil være sikker og komfortabel.

Beskyttende ansigtsmaske har en omfattende design, som giver nem tilbehøret og reducere belastningen på halsen. Screen glas i dem er 100 procent gennemsigtighed, så de mindste optiske forvrængninger er minimeret. Derfor behøver øjnene ikke træt på arbejdet. Inde flapperne giver en blød pude, der ikke distrahere øjet, når du arbejder. På grund af særlige bælter gjort pålidelig fiksering af klappen på ansigtet.

Hvad er de typer?

Moderne beskyttelsesskærme til svejsere og andre erhverv repræsenteret i forskellige arter og deres forskellige egenskaber. Blandt de populære valg skiller sig ud:

 • skjolde universel type
 • flapper fastgjort på hjelmen;
 • flapper med fastgørelsesorganer på en hjelm til svejsning;
 • beskyttende ansigt skjolde til svejsning.

Universal svejseskærmen kan bruges til enhver form for arbejde, hvor det er nødvendigt for at beskytte den person fra skade. Sådanne masker tjener som beskyttelse mod indtrængen af bøder spray af gnister. Yderligere funktioner i denne udformning kan nævnes enkelhed montering, en aflang skærm noget affaset nedad. Det ergonomiske design giver nem betjening panel.

Vision

Sådanne modeller har nagolovnym montere, større skærm. For eksempel "Vision" flap er fremstillet af et varmebestandigt polycarbonat og tjener som en pålidelig beskyttelse mod flyvende partikler. Langstrakt skjold beskytter hals, øvre bryst, for at dække det bruges en særlig sammensætning, der tjener som beskyttelse mod slid og ridser. Nagolovnym mount suppleret med blød og hygiejnisk obturator.

Der lægges særlig vægt NBT2 SUPER "Vision" - den afskærmning, der er skabt af slagfast og varmebestandigt polycarbonat. Hans funktion - i en anti-dug skærm.

Hjelme med beskyttende visirer

Beskyttende ansigtsskærm svejser kan bruges i konstruktionen, som skuddet og bære det komfortabelt. Produkter med montering på hjelmen er komfortable design, som kan fastgøres i forskellige positioner. Specifik løfte- og låseindretning genereres varmeresistente og kolde-resistente materialer, der modstår slid.

Blandt disse modeller kan bemærkes CBT "Vision» ENERGO, som har en ikke-dug skærm med brandhæmmende rørføring. Overflødigt mount er universel og egnet til alle svejserens kulør, og at producere det bruges varmebestandige materialer uden anvendelse af metalelementer. Eventuelle "Vision" plader er kendetegnet ved omtanke på skærmen:

 • skærmen er helt elimineret, så det gav et godt overblik, med god beskyttelse af en persons hoved;
 • det anvendes til overtrækket er meget slidstærkt lag, som er stabil under udsættelse for ridser, slid;
 • screen materialer bidrager til reduktion af den termiske stråling intensitet på ca. en fjerdedel;
 • Hvert panel er suppleret med forbedret topform, som giver fuld beskyttelse af hovedet.

FUBAG

En bred vifte af professionelt udstyr, herunder tilbehør til svejsning, tilbyder tysk mærke FUBAG. Producenten har fokus på det faktum, at svejsningen maske, som dem med at opfylde kravene til driftssikkerhed. I rækken af denne tyske mærke er repræsenteret ved et stort antal masker, der kan bruges under svejsning. Således svejseren maske FUBAG BLITZ 11 dannet af et fleksibelt og holdbart materiale og har en særlig skrogets form, der beskytter skærmen mod fogging under drift.

Denne maske er med til effektivt at beskytte svejseren øjne, selv efter forlænget arbejdet. Modellen er udstyret med et farvefilter system "kamæleon", der automatisk dæmper skærmen, når tændingen af lysbuen. Du kan justere følsomheden af den optiske sensor, for at levere den ønskede tilstand for svejseren.

Kan betragtes innovativ maske FUBAG ULTIMA 5-13 PANORAMIC BLACK, som er i 3D-design og har den største Review, 100 x 93 mm område. De særlige kendetegn for denne forøgelse indbefatter at forøge hastigheden af skærmen automatisk skifte til den mørke tilstand, trinløs indstilling af følsomheden og graden af dæmpning, tilstedeværelsen af de fire optiske sensorer.

FUBAG BLITZ 9-13 TIGER - er en maske for svejseren at når pålidelighed har lyst design opløsning, og den ergonomiske form af huset. Blandt de ekstra funktioner omfatter filteret fra, når du har brug for, når stripping sømme til at foretage slibning.

NBT

Guard NBT - en integreret del af det obligatoriske personlige værnemidler. Med dette tilbehør kan du beskytte dit ansigt og øjne mod indtrængen af chips, gnister, snavs og spray en række forskellige væsker. At producere en skærm del flapper anvendes farveløs stødsikker polykarbonat hvis tykkelse er kun 1 mm. For større visning optik forstørret og dækket med et lag, som tilvejebringer resistens over for skår og ridser. Disse plader er meget udbredt i den kemiske industri, metalindustrien, gas og olie behandling, teknik og automobiler.

Flap svejser HH-10 PREMIER FAVORIT - et tilbehør af et varmeresistent materiale, som ikke brænde eller ændring i sammensætningen ved enhver temperaturændringer. Det smarte design kombineret med høj kvalitet farvefilter giver pålidelig beskyttelse til ansigt og hoved som en helhed. Nagolovnym mount modeller kan justeres i position.

fund

Således beskyttende skjolde til ansigt, hoved, øjne - moderne tilbehør, der kan bruges i enhver form for aktivitet, hvor der kræves en tilstrækkelig beskyttelse. Shields i en bred vifte af modeller, så der er altid en mulighed for at vælge den mulighed, der passer til dine præferencer. Når klapperne er universelle kompakt og behagelige og giver en fuld ansigtsbeskyttelse. Innovative løsninger er indlejret i masken, giver et stort synsfelt, hvilket gør det muligt at udføre langvarige svejsearbejde i forskellige former for svejsning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.