Kunst og underholdningMusik

Mors Sang - Bedste vuggevise til baby

Småbørn begynder at høre i livmoderen til seksten uger. Men de første lyde, der er tilgængelige snørehul barn - en mors rumlende tarm, blodgennemstrømning gennem karrene og støj, selvfølgelig, det bankende af hendes mors hjerte. Og på den seksogtyvende uge barnet er i stand til at skelne stemmer. Voice, der følger livet i krummerne siden livmoderen, den mest kære og elskede - min mors stemme.

Den første sang

Mange mødre begynder at synge deres kiddies på et tidspunkt, hvor de er i livmoderen. Dette er ikke kun en fornøjelse for dem begge, men også bidrager til dannelsen af vedhæftede fil, en stærk følelsesmæssig forbindelse. Desuden er barnet dannes æstetiske tilbøjeligheder og udvikler hørelse.

Men nogle mødre ikke ønsker at synge de krummer, der forklarer det med, at de ikke har nogen musikalsk evne, at sige det enkelt - "bjørn øre kommer." De foretrækker at sætte børnene i musik indspilning. Dette er ikke helt rigtigt, fordi den bedste vuggevise til baby - sunget af sin mor. Barnet vurderer ikke, at være falsk eller ej, er det vigtigt tone, fyldt med ømhed og kærlighed.

Syng med fordel

Graviditet - er det bedste tidspunkt at vælge en sang til krummer. Lidt Lullaby, uhøjtidelige, med en enkel motiv er det perfekte valg. Behandl valg af sange med stort ansvar. Efter alt, den bedste vuggevise for barnet - en, der giver glæde til sin mor.

Når du har valgt en sang, syng det, før du går i seng. Strøg mave og lytte til barnets reaktion til melodien. Nogle krummer tilkendegive deres interesse i musik og forpustet, som om at lytte. Nogle reagere hurtigt og begynder at "danse" på din favorit vuggevise. Viden om karakteren af din baby vil hjælpe dig med at bestemme deres præferencer.

Hvis du synger før sengetid krummer stadig i livmoderen, bliver født, vil han huske melodien. Velkendt musik vil bringe ham tilbage i de dage af afslapning i livmoderen og vil bidrage til at falde til ro og falde i søvn hurtigt.

Sangen er et udtryk for kærlighed

Du er presset tæt til sit bryst en lille mand, summende ham. Han hører din stemme som høres i hans mave - højlydt, mere end ved hjælp af vibrationer. Den bedste vuggevise for barnet - en, der er i stand til at give ham en følelse af sikkerhed og ro i dit ophold i denne verden.

Nogle mødre hurtigt erstatte vuggeviser på eventyr. Det er en fejltagelse at tro, at så snart barnet kom op på benene, han var stor. Må ikke haste til de "voksne" børn. Du kan med god samvittighed at synge sange elskede barn op i skole.

Børn bærer med dem en vuggevise min mor hele sit liv. Det vil tage nogle 25 år, og du vil høre, som vi allerede har modnet barn synge din melodi dine krummer. Og dette er den bedste vuggevise til baby.

Eksempler Vuggeviser tekster

Tys-tys-a

Tys-tys-a,
Ja red zayushki.
Luli-Luli-lyulyushki,
Ja gulyushki ankom.
Bliv ghouls gulevat
Ja, jeg blev min søde søvn.

Vind Mount fluer

Wind bjerge fluer, bye-bye,
Over solen smelter bjergene, bye-bye.
Blade hviske træt, farvel,
Hollow æble faldt, bye-bye.
Bøjede mynte stilk, farvel,
Gul æble fladtrykt, bye-bye.
Måned solen ledsager, bye bye,
Ifølge en farve gåture, bye-bye.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.