ForretningIndustri

Svejser Mask - en pålidelig beskyttelse mod skadelige faktorer af svejseproces!

Bestemt, det svejsning metal er en af de mest farlige for menneskers fordi alt arbejde på svejsningen er ledsaget af konstant frigivelse af skadelige stoffer og faktorer. En af de farligste lysbue, lyse luminescens, giftige gasser, infrarød og ultraviolet stråling. Det er grunden til, for at bedst beskytte sig mod en sådan "buket" af problemer, svejsning metalarbejdere bruge en speciel beskyttende maske, som kaldes - en svejser maske.

Fare for en lysbue

I første omgang kan vi konstatere, hvorfor det er farligt for mennesker lysbue. Dette er i færd med et sådant arbejde er fundamentet for den elektriske lysbuesvejsning. Temperaturen af metalkomponenterne kan nå niveauet i 8 eller flere tusinde grader. Når en sådan opvarmning sker lokal smeltning af stål, hvorved forbindelse opnås en meget høj kvalitet og pålidelig. Men her er den "sikkerhed" effekt her er den intense stråling i det infrarøde, optiske og ultraviolette område. Alt dette glød har en meget negativ effekt på medarbejderens øjne, som kan føre til forskellige sygdomme, og endda fuldstændigt tab af synet. Derfor svejsning maske er en væsentlig egenskab ved udførelse af denne form for arbejde.

arter

I øjeblikket er der 4 grundlæggende typer af disse enheder:

  1. Traditionel maske.
  2. Svejseskærm.
  3. Maske til bestemte job.
  4. Løfteværk med et specielt filter.

Hver eneste af disse typer er forsynet med en tyk tonet glas. Også svejser maske ( "ASF" samt) kan være i sin udformning et specielt filter, hvor sammensætningen har et dækglas, og et substrat af organisk glas.

glaskonstruktion

Dette værktøj del er fremstillet af særlige ikke-ledende materiale, som er stabilt i dets egenskaber før sprøjte varmt til 8 tusinde grader Celsius metal gnister og gnistdannelse. Det er bedst at købe disse masker, som har aftagelige mekanismer til udskiftning af glas. Faktum er, at stort set er umuligt under langvarig svejsning overfladen meget hurtigt "zalyapyvaetsya" sprøjt og se igennem et sådant værktøj svejsning område. Så gør beregningen af det faktum, at enheden har et aftageligt vindue mekanisme (i dette tilfælde den forseglede vedhæftet fil).

producenter

Følgende er de mest populære firma, der fremstiller sådanne dele som svejser maske:

  • "Korund".
  • "Chameleon".
  • Fubag.
  • Elitech.
  • Speedglas.
  • Kemppi.

Den dyreste svejser maske, og dermed den mest høj kvalitet i ydelse - er produktet af virksomheden "Chameleon". Det koster mere end alle de andre "brødre" - omkring 2-2,5 tusind rubler .. Og det til trods for, at nogle typer af masker kan købes for 160-200 rubler. Generelt er udgifterne til kvalitet dele varierer fra 1 til 2 tusind.

Når du vælger at være særlig opmærksom på, at masken er komfortabel håndtering "under hovedet", og havde ikke for tung en vægt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.