HjemlighedVærktøj og udstyr

Moderne lysbuesvejsning

Moderne elektrisk lysbuesvejsning proces styreorgan af en brænder eller af elektroden manipulere forskellige anordninger monteret svejsning tilstand og virkemåde, der påvirker kvaliteten af sømmen forbindelse. Men virkningen har et betydeligt større antal af faktorer såsom kvaliteten og sammensætningen af de anvendte elektroder og andre svejsning materialer, behandlingsstatus, og forbehandling af overflader af materialer.

Svejsesømme kan laves i forskellige positioner, har en bred vifte af størrelser og former. Konventionel klassifikation omfatter en bund, loft, lodret og vandret position af sømme.

Lysbuesvejsning med metalelektroder med specialiseret overtræk er en af de mest moderne teknikker, som anvendes til fremstilling af svejste konstruktioner i branchen. Denne type af svejsning giver dig mulighed for at udføre alle de nødvendige arbejde fleksibelt, nemt og i en forholdsvis kort tid. Fjerntliggende steder er ikke et problem - manuel lysbuesvejsning gør det muligt at forbinde de nødvendige oplysninger.

Men som enhver anden fastgørelsesmetode, denne type har nogle ulemper. Den mest markante af dem - de dårlige resultater af en kørende proces og svejsekvalitet er en direkte sammenhæng med dygtighed og specialiserede færdigheder svejseren.

Lysbuesvejsning gange under dens indførelse blev udført under anvendelse elektroder fremstillet af forskellige metaller, overtrukket med et tyndt lag af en ioniserende. Denne forbedrede stabilitet og pålidelighed af bueudladningen. Alligevel karakteristika sutur forbindelser var lavt. Moderne producenter ikke bruger disse teknologier og forsøge at forbedre ydeevnen af svejseprocesser.

Fundet begrænset anvendelse metode 2: fortykket svejsning elektrode og en trefasede forbindelsesdele bueudladning. Men de begge har flere ulemper end fordele, herunder træthed svejser, øge den masse-dimensionelle parametre og lav produktivitet.

Følgende metode - lysbuesvejsning i badet. Metal smeltning sker under indflydelse af to faktorer: varmen fra elektriske bue og den varme, som den overhedede flydende metal i badet. Svejsning starter nedefra, er de nedre kanter smeltede svejsede dele. Indtil afslutningen af processen metallet i badet skal forblive i en smeltet tilstand. I så fald forekommer sømmen sammensmeltning på et niveau, der er lidt over overfladen af de dele, der skal svejses. Øget produktivitet opnås ved anvendelse af elektroder, som er belagt med jernholdig pulver.

Lysbuesvejsning med en dyb indtrængen af dele øger ydeevnen af en betydelig værdi for penetration dele chok. Det bruger specielle elektroder, der kan modstå alle forventede belastninger. Svejsning sker med aktuelle værdier tæt på det maksimale. Mængden af penetration tilpasset ved hældningsvinklen af elektroden, og hastigheden af dets bevægelse i forhold til emnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.