Kunst og underholdningFilm

Serien "Clone" hvilket formål? Hvad sker der i finalen af serien "Clone"?

Serien "Clone" - en af de mest succesfulde telenovelas produktion af brasilianske selskab "globa", som blev vist på skærmene i det første årti af dette århundrede. Manuskriptforfatter Gloria Perez var sandsynligvis den første til at skrive ikke en middelmådig melodrama, og i mange henseender en unik historie om livet i muslimer, komplicerede temaer afhængighed og kloning.

"Klon" - TV-serie af hele tiden

Premieren på den telenovela fandt sted næsten umiddelbart efter det skete var en forfærdelig tragedie - terrorangrebet i New York den 11. september 2001. På baggrund af denne begivenhed, er forholdet mellem hele den muslimske verden var kraftigt negativt. Ikke desto mindre har "Clone" fortjent den højeste rating i Brasilien, og blev senere eksporteret til at vise i halvfems lande over hele verden. Populariteten af serien, blandt andet næret en rigtig romantisk historie, binde på sættet mellem aktører medvirkede. I Rusland telenovela premiere i februar 2004, og derefter tusindvis af mennesker limet til deres skærme og ser frem til, hvad resultatet af serien "Clone".

Hvad fortæller telenovela?

De, der stadig ikke har haft tid til at se "Klon", hvad resultatet af filmen, er det bedre ikke at tage en interesse i forvejen. Det er værd at se, fra start til slut, for at opleve sammen med heltene fra hele spektret af følelser og følelser. Hvad er dette show? Selvfølgelig, kærlighed! Om følelse, som er velkendt for hver mand for følelse, som ikke fordamper, selv efter årtier. Telenovela fortæller historien om kærlighed mellem mennesker fra meget forskellige verdener. Dette er en film om en muslimsk pige, der på trods af alle de religiøse love fortsat desperat kæmper for deres lykke.

Hvordan det hele begyndte?

I Brasilien, i den solrige Rio de Janeiro, begynder sin handling tv-serien "Klon". Den telenovela vil ende, i første omgang svært at forestille. Før øjnene af beskueren ser ud til at en ung pige ved navn Jade, der efter sin mors død tvunget til at gå til Marokko for at bo i huset af sin onkel Ali. Men det faktum, at en ung muslimsk kvinde, tilbragt hele sit liv i et land, hvor kulturen har intet at gøre med islam, er det langt fra deres religion. Ved ankomsten i Fez det har at tilpasse sig den nye måde at leve og lære alt, hvad der er nødvendigt at kende en muslimsk pige.

The Edge of Love

Samtidig, en rig brasiliansk forretningsmand Leonidas Ferras, sammen med sine sønner-tvillinger Lucas og Diogo og andre familie Albieri sendt til hvile i Marokko. Jade og Lucas bliver introduceret til onkel Alis hus og faldt i kærlighed ved første blik. Det ser ud til, hvad resultatet af serien "Clone" i dette tilfælde, men et lykkeligt ægteskab elskende? Men hvis det var så let! Jade forbudt at mødes med Lucas, det er haram - en forfærdelig synd. Men hun trodsede forbuddet og beslutter sig for at løbe væk med sin elsker, men planerne krænker den pludselige død i et flystyrt Diogo, tvillingebror Lucas. Den unge mand hurtigt vendte tilbage til Rio de Janeiro, og Jade forbliver i Fez.

Vend tilbage døden

Ved siden af seeren åbner en anden linje af serien "Clone". Hvordan vil historien, nu ikke antages. Dr. Albieri, Diogo afdøde godfather, meget hårdt at gå gennem tabet af sin elskede gudsøn. Han beslutter sig for at tage et desperat skridt og virkelig revolutionerende - det første på planeten for at skabe en menneskelig klon. Og jeg må sige, det er lykkedes muligt. Snart almindelig sort kvinde Deuzy der, mistanke ingenting, besluttede på kunstig befrugtning, blev født Kaukasisk dreng Leo. Det er den samme klon skabt af celler Lucas. Albieri ivrige efter at observere udviklingen og modningen af Leo, hvad mishager Deuzy. I mellemtiden er drengen meget knyttet til lægen.

Hvad skete der så?

Og tilbage i Marokko i mellemtiden, har meget ændret sig. Jade blev tvunget til at gifte sig med en muslim Saeed og bor nu ganske godt med en kærlig mand og hæve hendes datter Khadija. Men skæbnen kan ikke lade sig narre: et nyt møde med Lucas genopliver uddøde lidenskab. Men de er ikke længere så ung, alle har deres eget liv, deres forpligtelser. Lucas er heller ikke fri - han er gift med Maiz, og de har en datter Mel.

Det tager 20 år. Albieri stadig skjule, hvad han havde gjort, og forsøger at forhindre, at udnævnelsen af Lucas og Leo. Mens det lykkes, men afslappet Leo i Marokko mødes med Jade, og denne begivenhed for evigt ændrer skæbne helte. Så hvad udfaldet af serien "Clone"? Vidste Lucas og Jade genforene? Har virksomheden tage Leo? Bliver de tegn være lykkelig?

Finalen i serien "Clone"

På et tidspunkt, denne telenovela set af millioner af seere. Men bestemt er der dem, der er først nu ser showet og ved endnu ikke, hvad resultatet af "klon". Den sidste serie giver publikum forstå, at Albieri miljø og ikke tage Leo. Forsker vender retssag, og han, sammen med klon at undslippe skandale og forfølgelse, forsvinder i den marokkanske ørken. Hvad vil der ske med dem næste, du se, om nogensinde igen Deuza sin søn - er ukendt. Det er fortsat bag kulisserne "klon" af serien.

Hvordan vil historien om Jade og Lucas? De endelig genforenet, da det var bestemt. Men om karakterer vil være lykkelig i fremtiden? Dette spørgsmål er også stadig ubesvaret. Efter at have set tv efterlader en lys følelse af tristhed og nogle underdrivelse. Beskueren er bundet til at være noget at tænke over.

Er det værd at se?

Mange af dem, der endnu ikke har haft en chance for at se showet, spørger: "Er det værd at begynde at se den telenovela" klon Hvordan vil filmen, bliver det klart, efter at have læst denne artikel "?". Men vi anbefaler, at du se showet fra start til slut. Du venter på tårnene i moskeer, campingvogne i havet sandet, tætte og overfyldte gader i den østlige brasilianske strande, ruiner af gamle bygninger og moderne skyskrabere, smukke musik, farverige silke og tæpper og, selvfølgelig, den utrolige kærlighedshistorier, hver med sin egen specielle håndskrift.

Dette er en meget alsidig film, som udsætter forskellige aspekter af det moderne liv: krigen generation, sammenstød mellem mentaliteter, et lægemiddel problem, forholdet mellem religioner og livsformer af forskellige mennesker - og det hele drejer sig om et hovedtema - temaet for kloning af mennesker. Plottet trin for trin bringer beskueren til et klimaks - den moralske vurdering af den person, der har oprettet de kloner, og den tragedie skæbne klon.

Som konklusion

Uden tvivl, vil showet give dig 250 timers nydelse. I hele telenovela vil du observere fantastisk kontrast af Øst og Vest, som gradvist fusionere til én - World. Gennem hele plottet trukket linje af skæbne og tid. Før eller senere, er enhver helt får en chance for at udrette noget, der er bestemt. Den sammenblanding af religion kærlighed, kloning, stofmisbrug, og er tv-serien "Klon". Du vil se Lucas og Jade, som selv det andet møde i de synspunkter, som den dyreste; Mel løb på jagt efter kokain huler; Albieri og Ali, konstant skændes om hvem er det, der har ret til skabelsen af mennesket. Alt dette går over i en enkelt historie om mennesker på udkig efter kun én ting - lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.