HjemlighedKonstruktion

Skydedøren systemet

Alle gode garderobeskabe, men deres største fordel - det er et system af skydedøre. garderobe døre - den vigtigste funktion. system "Ronikon" er meget ofte brugt til produktion af høj kvalitet døre. Skydedøre er indrammet i obligatoriske rammer. Rammer er typisk fremstillet af stål eller aluminium. undertiden lavet af andre materialer, men kun under ordren. Ved døren fra indersiden af de øverste og nederste, monteret på ruller (for stålrammer), og derfor bevæger den sig i en slags guide, de kaldes spor. Den lodrette del af amortiseret særlige beskyttelsesforanstaltninger kanter, den såkaldte Schlegel.

Den type af rammer, gør det muligt at vælge to typer af glidende dørsystemer - stål og aluminium.

systemet stål

Meget let at samle, mens relativt billigt, er der mulighed for justering. Forskelle fra andre udgør både geometri og farve kapaciteter af profiler, der anvendes. Farvesystemer stål er valgt afhængigt af farver spånplade - omkring 19 farver. Fordelen er, at lavet af italiensk teknologi, Profile gentagne gange dækket med plastik i mange farver. Længde særlige profiler er valgt, så det ville være mest egnet til produktion af skab døre. Profilproduktion udføres med forventningen at minimere rester i fremstillingen af dørmekanismerne.

aluminiumsystemer

De er mere pålidelige end andre systemer af bevægelse døre. Det afhænger primært af det faktum, at rammen fremstillet af aluminiumoxid, giver en høj grad af stivhed af døren, mens de har ingen modreaktion på de vejledende profiler. Støttehjul i aluminium-system, skjult i sig selv, som ikke tillader dem at se. På grund af dette er det muligt at anvende sådanne systemer til separation af rummet. Hvis der anvendes dørbeklædningerne et transparent eller gennemskinneligt materiale, entydigt aluminium systemet bør anvendes, hvilket vil gøre det usynlige bevægelsesmekanismen. De farver, der anvendes i aluminium systemer kan være meget forskellige, men stabil efterspørgsel efter champagne, træ (valnød, kirsebær, eg), under guldet.

Materialer, der anvendes til at fylde skydedør panel (fremstillet af spånplade produktion) af plast, sidespejlet, fremstillet af spejle, sølv farve, eller grafit eller en tonet bronze, glasdøre, 4mm tykt eller derover. Glasset kan tones eller farvet glas kan anvendes. Kombineret dør kan bestå af flere dele, som hver er fremstillet af forskellige materialer. Og endelig kan de gøres i en mosaik stil - limet formede mosaikker af spejle ofte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.