HjemlighedVærktøj og udstyr

Skruetrækkers "Færdighed" batteri og lysnettet. Gennemgang af de bedste modeller og anmeldelser

Et moderne elektrisk værktøj giver brugerne omfattende driftsmuligheder. Og ikke alle teknologiske innovationer er kendt for en bred vifte af potentielle ejere af denne eller den pågældende model. Interessant nok har avancerede producenter ofte en tendens til at prioritere valgfri add-ons, snarere end grundlæggende kvalitetsegenskaber. Netop det modsatte eksempel viser skruetrækkerens "Skill", hvor udviklerne fokuserer på ydeevne, ergonomi og opnå det optimale resultat ved drejning og boring.

Netværksmodel 6220 LD

Gennemgangen begynder med det klassiske koncept af netværksskruetrækker, hvilket i dette tilfælde er en ændring af 6220 LD. Enheden arbejder med en effekt på 165 W og med en frekvens på 800 omdr./min. Disse er de optimale egenskaber for et hjemmeværktøj, men for professionelle behov bør det ikke bruges. Desuden pålægges manglen på autonomi i anvendelsen selv strenge restriktioner. På den anden side har "Skil" netværksskruetrækker i ydelsen af 6220 LD en beskeden masse, hvilket i høj grad øger anvendeligheden af dets brug. Med hensyn til tilsætningerne reduceres de til muligheden for hastighedsjustering, omvendt kørsel og tilstedeværelsen af et hurtigspændingssystem til fastgørelse af patronen.

Genopladelig model 2320 LA

Denne indstilling repræsenterer et lignende segment i forhold til den tidligere version, men kun i batterimodelklassen. Modifikation 2320 LA har også et meget beskedent effektpotentiale, som består af en batterispænding på 12 V, en frekvens på 650 omdr./min. Og evnen til at bore diametre fra 6 til 20 mm. Det er indlysende, at denne version også finder sin plads i husstanden til en husmester. Batteriet til skruetrækkerens skruetrækker giver dog stadig alvorlige fordele med hensyn til batterilevetid. Litiumionføderen er kendetegnet ved dens kompakte dimensioner og langvarig tilbageholdelse af funktionsdygtighed. Det vil sige, at denne version kan være nyttig, for eksempel ved implementering af tagværker eller installationsarbejder i andre områder, hvor der ikke er strømforsyning i fuld skala.

Genopladelig model 2531 AC

Hvis de tidligere modeller blev betragtet som valgmuligheder til husholdningsbrug, vil denne skruetrækker være af interesse for specialister. Kraftige skruetrækkere "Skil" i denne version giver en rotationshastighed på op til 1600 omdr./min., Hvilket gør det muligt for dem at håndtere både træ og metal, hvor huller med en diameter på op til 10 mm dannes. Forresten, i den borehulsmasse kan du efterlade huller op til 35 mm.

Hvad angår ergonomi, udtrykkes det primært i moderne justeringsmuligheder. Dette er justeringen af hastigheden og omvendt bevægelse samt valg af en af de to hastighedsfunktioner. Sammen med dette er Skruetrækkernes "Færdighed" på øverste niveau udstyret med prikbelysning, hvilket øger chancerne for at udføre højkvalitetsboring eller vridning. Det er især vigtigt, at denne indstilling ikke overbelaster designet og uden behov kan det endda ikke bruges - under alle omstændigheder vil det ikke blive en hindring.

Positiv feedback på skruetrækkere

Ejere af Skil produkter lover ofte hende for balancen i egenskaber og korrekt placering af modellerne med hensyn til formål. Det vil sige, at hvis modellen er beregnet til at arbejde med ansvarlige opgaver, redder designerne det fra unødvendige valgfrie tilføjelser, hvor behovet kun opstår for begyndere. På sådanne principper var især den mest kraftfulde af batterierne versionerne "Skil" skruetrækker. Feedback angiver også et højt niveau af pålidelighed af instrumentet. Næsten alle komponenter har et langt arbejdsliv - fra foring på kroppen til gearkassen og fastgørelsestilbehør. Forresten sparer mange småkendte firmaer på sådanne tilføjelser som en hurtig actionchuck. Men næsten alle versioner af dette mærke modtager denne mekanisme. Som et resultat noterer brugerne også de ergonomiske kvaliteter af modeller med et bekvemt vedhæftningssystem.

Negativ feedback

Hvis vi tager højde for den fælles tilknytning af dette produkt snarere til budgetklassen, så er der ingen mening at fejl designere og designere af værktøjet overhovedet. Der er imidlertid betydelige klager over enhederne af dette mærke. Det starter med fraværet af nogle funktionelle tilføjelser som en lommelygte og et kølesystem i det midterste segment af linjen. Desuden har den højere rækkevidde ikke sådanne muligheder i hver modifikation. Sammen med dette bemærker mange mennesker tilstedeværelsen af backlashes og utilfredsstillende kvalitet af gearkassen, som er udstyret med en netværksskruetrækker "Færdighed". Anmeldelser, for eksempel, understreger svigt i gearskiftemekanismen, hvilket sænker den samlede arbejdsgang. Der er også kritik af apparatets ergonomi. De samme modeller, der arbejder fra netværket, har i nogle versioner stor vægt, hvilket medfører ekstra ulejlighed. Hvis i batterispændeskiverne er denne nyanse skyldes tilstedeværelsen af et batteri, har kabelanalogerne fra producenterne længe været optimeret med hensyn til massens egenskaber.

konklusion

I de fleste tilfælde kompenserer manglerne i elværktøjet stadig for de grundlæggende tekniske og operationelle kvaliteter. Med hensyn til produkter fra denne producent er denne regel særligt relevant. Selv enhederne fra det indledende segment, der er kendetegnet ved lav effekt, takket være designfunktionerne, giver mulighed for maksimal ydeevne for deres klasse til at udføre arbejdsoperationer. Hvis vi taler om universalitet, så kan Screwdrivers "Skill" i denne forstand konkurrere med succes. Specielt multifunktionalitet med en bred dækning af applikationer gælder for kraftige batterimodeller. For det første skelnes de af høj ydeevne. For det andet udvider strømforsyningen på grund af blokken med et lithiumionelement de operationelle muligheder som følge af uafhængighed fra udløbet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.