HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvor længe kan gøre afløbsslangen til vaskemaskinen?

Vaskemaskine - en sand hjælper på enhver moderne husmor. Uden det er umuligt at forestille sig en hvilken som helst lejlighed! Nå, denne situation er helt klart, som vasketøj, der for blot få år siden tog til tider hele weekenden, nu tager i kvinder ikke mere end et par minutter ad gangen: du behøver kun at indlæse det beskidte vasketøj i maskinen, og derefter trække ud og hænge ham.

Men nogle gange opstår en situation, hvor afløbsslangen til vaskemaskinen simpelthen ikke komme til det rigtige sted. Meget ofte en sådan situation opstår, når bevæge sig, når konfigurationen af badeværelset på den nye placering ikke passer, at den gamle lejlighed.

Er det muligt at forlænge afløbet?

Selvfølgelig i en sådan situation opstår meget første tanke, at afløbsslangen ville være en god idé at en eller anden måde at øge ... Er dette OK?

Ja, producenterne selv i de programmer bemærkes, at det er muligt at øge længden af afløbet, hvis det er nødvendigt. Men når de er strengt advare at dysen længde ikke må overstige 100% af længden af det "native" slange. Som regel er det samlede beløb, vi får noget om tre meter.

nogle undtagelser

Der er situationer, hvor afløbet slangen til vaskemaskinen , selv en tre meter længde ikke nå toilet, håndvask eller bruser. Det er nødvendigt at øge sine grænseværdier. Hvad er tilladt "pauser"?

Masters sige, at vaske- maskiner af mærket Zanussi pumpe har strøm nok til nogen særlige problemer at pumpe beskidt vand til en afstand på otte meter. Generelt mest almindelige i vores marked mærker nemt klare med en længde på op til 4,5 meter. Så der kan udføres tilslutningen af afløbsslangen af vaskemaskinen uden frygt.

bemærkninger

Bemærk, at for at blive involveret i forlængelse uden megen behov for det ikke er det værd. Hvis bilen bryder sammen, og den mester, som kommer på opkald, se extender, vil du sandsynligvis blive nægtet en garantireparation.

Hertil kommer, at hvis du meget er forlænget afløbsslange til vaskemaskine og vask, når det gør nogle mærkelige gryntende lyde anstrengt og simpelthen, du er nødt til at forkorte afløbet. Men ikke alle så slemt: nogle gange kraften i pumpen ikke er nok på grund af det faktum, at værktøjs-diameteren er for lille.

Hertil kommer, at forlænge intervallet under alle omstændigheder bør der ikke være udskejelser, fordi, som belastningen på lænsepumpe stiger dramatisk.

Hvordan man gør det?

Lad os tale om nogle af nuancerne i processen, ville det være absurd ikke at tale om, hvordan alt dette er gjort. Først og fremmest, du har brug for en slange forlængelse, skal den diameter være i fuld overensstemmelse med den af vedlagte til maskinen.

Den nye afløbsslangen til vaskemaskinen er sluttet med den gamle ved hjælp af en speciel adapter. For at være sikker, det strammede klemmer. Alt dette kan købes i butikkerne for husholdningsapparater eller afhente rester af egnede vand diameter rør og spændebånd til at købe garagen.

Bemærk at Extension afløbsslangen vaskemaskine må ikke hæves til en højde på mere end en meter, fordi ellers tryk på pumpen kan være for stor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.