ComputereSikkerhed

Som opsving rekord mappe

På computeren for enhver bruger at lagre store mængder data, på samme tid, kan nogle ikke være beregnet til nysgerrige blikke. Men i Windows-familien af operativsystemet ikke har effektive værktøjer og midler til at beskytte mapper eller individuelle bindsler passwords. Det er grunden til mange spekulerer på, hvordan zaparoleny mappe?

For at løse dette problem allerede udviklet en række værktøjer fra forskellige leverandører til effektivt at beskytte mapper og filer. Dernæst vil du lære præcis, hvordan opsving rekord mappe, og hvilke programmer der er mest effektive i denne henseende.

For at nå dette mål er der en meget enkel måde: Det er nødvendigt at arrangere brugen af edb-konti og adgangsrettigheder. Det vil indføre retten til adgang til data for ejere af data og for alle andre. Men det sker ofte, at du bruger kun én konto med det faktum, at ikke så få mennesker tændt computer. I dette tilfælde kan adgangskoden mappen være den eneste vej ud.

Lad os se på de mest populære og simpel nytte kaldet Folder Guard, som gør det muligt at betjene adgangsret til mapper under alle versioner af Windows. Til dette program, funktionaliteten er ganske anstændig: Her er der også mulighed for at fastsætte en adgangskode på mapper og adgangsrettigheder for forskellige brugere i de oplysninger, som kan være på computeren, begrænse de tjenester, der kører operativsystemet, konfiguration mappe synlighed, information gemmer sig, og flere andre meget bekvemt funktioner. Selvom computeren starter i fejlsikret tilstand, funktionerne på dette værktøj fortsætter med at køre. Ud over alle disse funktioner, den bruger, der installerede det er muligt at beskytte selve programmet med en adgangskode.

Som opsving rekord mappe

Sig selv programmets brugerflade er meget enkel og bør ikke forårsage nogen problemer, når du bruger. Det skal være meget forsigtig når pålægge forskellige restriktioner på mapper, der er systemisk, så deres indhold kan køre operativsystemet, før den nytte sig selv, hvilket kan give problemer under driften. Selvfølgelig, ingen værktøj eller et program ikke er i stand til at give en absolut garanti for pålidelig beskyttelse, men det kan tjene som den første forhindring til hackerens vej.

Der er en særlig nytte kaldet Skjul mapper, der er designet til at angive adgangskoden på mappen. Du kan bruge det zaparoleny mappe i Windows 7 eller andre versioner af systemet. Funktionelle kapaciteter denne software er meget lig den foregående, men dens største fordel er, at det er helt gratis for den gennemsnitlige bruger, i modsætning til ovenstående, hvis omkostninger er $ 60.

Hvis du er interesseret i andre måder, som opsvinget rekord mappe, kan du bruge den enkle og økonomisk overkommelig måde, ved hjælp af den populære archiver WinRAR. For at bruge det, du har brug for at vælge den fil eller mappe, du ønsker at recovery rekord, vælg i kontekstmenuen "Tilføj til arkiv", og i de avancerede indstillinger angive en adgangskode til dit arkiv. Denne metode er ikke kun meget simpelt, men også meget pålidelig, fordi dataloggeren bruger meget høj kvalitet kryptografisk mekanisme til sikkert at beskytte de oplysninger placeret i det. Når du tilføjer en fil i arkivet med en adgangskode kræver, at du indtaster det, så filen vil slutte sig til dem, der allerede stationeret der.

Som du kan se, der er et par af de enkleste måder at beskytte oplysninger, adgangskode og programmer til dette formål er repræsenteret meget mere end beskrevet ovenfor. Forhåbentlig vil dette materiale være tilstrækkelig til at give overfladen oplysninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.