ComputereSikkerhed

Netværkssikkerhedsnøgle - et vigtigt element i sikkerhedsindstillinger

Ved opsætning af dit hjem WiFi-netværk er meget vigtig faktor er at beskytte det mod ubudne gæster. For at gøre dette, skal du konfigurere sikkerhedsindstillinger. Adgang bør kun modtage dem, der kender nøglen netværkssikkerhed.

Fordi ellers dine naboer vil være i stand til at stjæle din internet-trafik, der vil kunne mærkes, hvis trafikken ikke er ubegrænset eller langsom hastighed. Men angriberne kan drage fordel af adgang til skadelige hensigter.

Den første ting at ændre password og login- WiFi-router, da det var oprindeligt en og samme producent lægger på sine produkter standard koder og registrerer dem i brugermanualen. Password er ønskeligt at gøre det vanskeligere, det var ikke så let at knække.

Sørg også skal du aktivere WiFi-kryptering. Det er af flere typer: den forældede WEP og avancerede WPA / WPA 2. Det er her, du har brug for at komme op med en netværkssikkerhedsnøgle og være sikker på at skrive ned eller huske det. Det kan være nødvendigt, når du tilslutter nye enheder eller genoprette adgangen til nettet.

Stadig er det muligt at ændre SSID på dit WiFi-netværk til at gøre sit andet navn, skal du installere firewalls på computeren og routeren, skal du placere den korrekt i lejligheden, for at signalere mindst trængt til det fri. Og vigtigst af alt, skal du slukke for routeren, når den ikke er i brug.

Men hvad de skal gøre, hvis en netværkssikkerhedsnøgle Wi Fi glemt / tabt? Løsninger på problemet er ikke så meget. Umiddelbart vil jeg bemærke, at her mener vi ikke, hacking WiFi netværk metoder med særlige programmer. Der er en mulighed for at gå til indstillingerne for routeren interface, og se på koden, se Sikkerhedsindstillinger. Han har ikke normalt skjult af stjerner.

Hvis adgang ikke kan komme til den indstillede nøglen, så er der kun én vej - at nulstille indstillingerne for routeren. Oftest kan dette gøres ved at klikke på 10-20 sekunder med en skarp genstand på "Reset" knappen er normalt placeret på bagpanelet. Så re- konfigurere adgangspunktet. I dagens routere, er denne procedure næsten fuldt automatiseret og udføres på få minutter. Så vi forsøgte at finde ud af at finde en netværkssikkerhedsnøgle.

De ovennævnte typer af kryptering - WPA2 eller WPA - kan du oprette Passphrases der kan huskes. Så du ikke behøver at skrive komplicerede netværkssikkerhedsnøgle, og derefter bekymre sig om sikkerhed og utilgængelighed til fremmede. Du kan også gemme kompliceret sikkerhedsnøgle, hvis du har givet den fordel, at denne metode på USB-flashdrevet, at følge instruktionerne i "The Master".

Hvis du vælger at oprette forbindelse til dit adgangspunkt, en anden pc eller laptop, skal du gøre følgende. Find og åbne "Netværksforbindelser", vælge det ønskede netværk, og klik derefter på knappen "Connect". Det ser kravet om at indtaste et netværk sikkerhedsnøgle. Indtast det manuelt eller indsætte USB-enhed med flash-hukommelse, der sidder med nøglen til USB-porten på computeren. Det er gjort, du er online!

Stadig, hvor sikkert er trådløse enheder, der understøtter IEEE 802.11i-standarden (WPA2)! De er hidtil ingen har formået at knække og, mest sandsynligt, i den nærmeste fremtid, og vil ikke lykkes. Alt andet udstyr (dvs. WEP og WPA1) revnede af eksperter uden besvær. Ingen regelmæssig ændring af hemmelige nøgler eller binding til MAC-adresse-eller SSID, eller endda en kompleks 128-bit kryptering fra hackere, behøver proffer ikke gemme. Så hvad konklusioner gør du.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.