Nyheder og SamfundØkonomi

Tolyatti befolkning, byens historie og økonomi

Togliatti har alle chancer for at blive en typisk provinsby, der er kendt medmindre dens oprindelige indbyggere. Men en rig historie, en af de største bilproducenter i Rusland, velstående demografiske situation og talentfulde Togliatti gjorde byen, ligger direkte overfor de Zhiguli bjerge, kendt ikke kun hele Rusland, men også i udlandet.

En kort historie af landsbyen

Indtil det tyvende århundrede, Stavropol, tidligere kendt som byen Togliatti, og i oversættelse fra græsk - "byen Hellig Kors", var et meget beskedent forlig. Antallet af Togliatti befolkning i 1920 var kun ti tusinde indbyggere, og indvirkningen på regeringens beslutning om at konvertere til Stavropol landdistrikterne afregning.

Den genfødsel af byen oplevede i 1950'erne. På rekordtid blev de sovjetiske myndigheder bygget vandkraftværk, elektriske anlæg, "Volgotsemmash", flere virksomheder i den kemiske industri og bilfabrik bygget i samarbejde med den italienske bilproducent Fiat. Tolyatti befolkning begyndte at stige kraftigt på grund af de unge fagfolk, der kom til den "nye" Volga byen på jagt efter en stabil og højt betalte job.

Omkring samme tid, i 1964, omdøbt til Stavropol. Byen fik sit nuværende navn, når antallet af Togliatti befolkning nåede 123,4 tusinde mennesker. Aktivt blev bygget ikke kun industrier, der giver besøgende arbejdet, men også boligområder. Samlet befolkning af Togliatti har allerede overskredet en halv million over femten år.

Aktuel demografiske situation

Til dato, byen fortsætter med at vokse. Social beskyttelse Togliatti befolkning sammen med de statistiske kontorer rapporterede, at byen er den eneste i Samara-regionen, hvor optaget positiv naturlig befolkningstilvækst. For eksempel, i 2013 antallet af glade begivenheder i forbindelse med fødslen af et barn, oversteg antallet af sorg næsten et tusind.

Tolyatti befolkning i 2017 var 710.5 tusinde mennesker, af dem er i stand til at arbejde omkring 450 tusind Togliatti. Sloganet "Togliatti - byen ungdom", der begyndte at dukke op i medierne for et par år siden, synes det helt rimeligt, fordi den gennemsnitlige alder for beboerne i landsbyen er 38 år og 4 måneder. Dette er lavere end Samara-regionen og Rusland som helhed.

Politisk division

Byen er opdelt i tre administrative-territoriale enheder: Avtozavodskii region, Central- og Komsomolsk. I 2006 Togliatti udvidet til at omfatte en del af landsbyens grænser op landsbyer, som er blevet en del af de eksisterende kvarterer eller bydele.

Avtozavodskaya distriktet, som selv Togliatti kaldte den nye bydel eller Autostadt, omfatter seksogtyve beboelseskvarterer. Tolyatti befolkning bor i et givet geografisk område, for det meste ansat i bil fabrikken. Antallet af JSC "AvtoVAZ" og beskæftiger mere end 65.000 fagfolk, inden for grænserne af den Avtozavodsky distriktet er hjemsted for omkring 442 tusinde indbyggere.

Central District (eller den gamle bydel), selv om det er det administrative centrum af byen, men langt mindre end deres "naboer" - Avtozavodsky og Komsomolsk. Det meste af den gamle bydel, der er bygget op af private huse, og der er mange attraktioner, kulturelle og arkitektoniske monumenter.

Komsomolsk-regionen (eller Komsa) har kun 120.000 indbyggere. Territorial enhed er værdifuld, først og fremmest fra et historisk synspunkt. Området er bogstaveligt talt "taler" om den store anlægsarbejder af vandkraftværket i midten af det tyvende århundrede, og mange bygninger og gør dato tilbage til det nittende århundrede.

byens infrastruktur

By, hvis befolkning støt forpligtet til millioner mark, har en udviklet infrastruktur. Men karakteristisk for Tolyatti og to typiske problemer i de fleste russiske lokaliteter:

 • utilfredsstillende præstation af boliger og kommunale tjenester og non-stop vækstrater;
 • den beklagelige tilstand af vejene og ubehagelige bygninger - mange gader er simpelthen ikke designet til at passere et stort antal private køretøjer.

Den økonomiske situation og industri

Relativt nylig, Togliatti var en af de mest succesfulde russiske byer, men den globale økonomiske krise, har situationen ændret sig markant til det værre. I dag Togliatti utilfreds med oppustede officielle statistikker, hvoraf det fremgår, at den gennemsnitlige løn i byen er på et niveau på tyve tusind rubler. Nå i det mindste, manglen på tilgængelige job er ikke værd at klager over - beskæftigelse center Togliatti befolkning rapporterer en mangel på arbejdskraft i bil fabrikken.

Ud over den primære virksomhed, kan du få et ordentligt job i sådanne industrielle anlæg:

 1. GM-AvtoVAZ - et fælles bilproduktion russisk-amerikansk.
 2. Gruppe POLAD virksomheder, der producerer en bred vifte af produkter af maskinindustrien.
 3. "Detalstroykonstruktsiya".
 4. "Johnson Controls Tolyatti" - en virksomhed med speciale i produktion af bil sædebetræk.
 5. "VAZinterService" - fabrik, der producerer komponenter til biler.
 6. "AvtoVAZagregat".
 7. CHP Volga Automobile Plant.
 8. Togliatti TPP.
 9. "TogliattiAzot" - verdens største fabrik ammoniak produktion.
 10. "Kuibyshev", der producerer mineralsk gødning.
 11. "Togliattikauchuk" - en fabrik med speciale i produktion af syntetisk gummi.
 12. Food Industry: Distillery, kød hlebo- og mejeriprodukter, vingård og mange andre virksomheder.

Befolkning Togliatti tiltrækker en fuld pakke af sociale garantier, fast tid og stabilitet, der tilbyder sine ansatte de ovennævnte selskaber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.